View Poll Results: BAN OR BAN?

Voters
114. You may not vote on this poll
  • BAN ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ

55 48.25%
  • οχι; γιατι.

59 51.75%
Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 202

Thread: BAN GIOULAI

The Patient H.'s Avatar

Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει γραφτεί πραγματικά η τελευταία γραμμή του προτελευταίου πόστ από τον συγκεκριμένο χρήστη..
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γιατί; Δέρνω κόσμο που βρίσκω σε φόρουμς;

The Patient H.'s Avatar

Όχι ρε άνθρωπε απλά κουβαλάς φορτία και κόμπλες από μπανς που έφαγες στο IRC ακόμα και 8-9 χρόνια μετά ενώ ταυτόχρονα κατακρίνεις για κάτι αντίστοιχο και συνάμα σοβαρότερο μια που επεκτείνεται ακόμα και σε πραγματικές ζωές άλλα άτομα. Το θράσος το ίδιο δηλαδή..
    Last edited by H.; 19-03-2013 at 00:46.

Σκέφτομαι ότι ή εγώ δε κατάλαβα τι είπε ο μιμιν ή εσύ. Κάτι μου λέει ότι συμβαίνει το δεύτερο.

The Patient H.'s Avatar

Μμμμια χαρά κατάλαβα, μη μου αγχώνεσαι Εσύ ελπίζω να κατάλαβες τι είπα

Βασικός κανόνας για να καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με έναν χαζό στο ιντερνετ είναι το σημείο που λέει κάτι που καταλαβαίνει μόνο αυτός και βάζει χαμογελάκια αυτοεπιβεβαίωσης ή ειρωνικό thumbsup.

The Patient H.'s Avatar

Χαίρομαι λοιπόν που κατάλαβες τι λέω.
    Last edited by H.; 19-03-2013 at 00:48.

Senior Member 00i00's Avatar

ικονοκλαστ τι ακριβως δεν καταλαβες?
    εδω μεσα σε εχει απειλησει ο σαιμπερνοτ για παταρες
    ομοιως εγω τον Χου.
    ομοιως εσυ τους με το ενα ποδαρι στον ταφο γονεις του καντιρου

εαν δεις το EAR καποια στιγμη να γεμιζει με ποστ τυπων με γιουζερνεημ πχ Αρισταρχος1488, ε μετα κανε τα παραπονα σου οχι εδω, αλλα στο σαιμπηρια που το χαρακτηρισες ψυχιατρειο αλλα εισαι μεσα
    βεβαια εσυ θεωρεις οτι ειναι καπως υπερβολικο να γινει κατι τετοιο (σταμπαρισμα και πεσιμο) γι'αυτο και δεν σε εχουμε δει ποτε
    με την γιουλαι ομως ολα αυτα θα αλλαξουν νεε μου (εγω παντως καποτε προειδοποιησα...)

ναι αλλα του μικειους δεν του αρεσει το ελεκ........ επ σκασε μικρε.

Senior Member freak brother's Avatar

τι σκατα ειναι αυτο το σαιμπιρια?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

τόσο που το αναφέρουμε πιο πιθανό είναι να σκάσει ο τσουρινάκης παρά φασίστες.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    ικονοκλαστ τι ακριβως δεν καταλαβες?
    εδω μεσα σε εχει απειλησει ο σαιμπερνοτ για παταρες
    ομοιως εγω τον Χου.
    ομοιως εσυ τους με το ενα ποδαρι στον ταφο γονεις του καντιρου

εαν δεις το EAR καποια στιγμη να γεμιζει με ποστ τυπων με γιουζερνεημ πχ Αρισταρχος1488, ε μετα κανε τα παραπονα σου οχι εδω, αλλα στο σαιμπηρια που το χαρακτηρισες ψυχιατρειο αλλα εισαι μεσα
    βεβαια εσυ θεωρεις οτι ειναι καπως υπερβολικο να γινει κατι τετοιο (σταμπαρισμα και πεσιμο) γι'αυτο και δεν σε εχουμε δει ποτε
    με την γιουλαι ομως ολα αυτα θα αλλαξουν νεε μου (εγω παντως καποτε προειδοποιησα...)
    1. Ποιούς γονείς του καντιρού, ποιός στα λέει αυτά μωρέ κακόμοιρε.

2. Αυτό που λες είναι ότι θα μπει ο Αρίσταρχος11880 στο φόρο και θα αρχίσει να καραδοκεί στο ΠΟΣΤ ΠΙΞ για φωτογραφίες αριστεριστών ώστε να τους εντοπίσει και να εφορμήσει με την ομάδα του. Κοινώς, θα δει τη φάτσα του φρηκ σε 100 πόζες και θα πάει στο καντέλα να τον μαχαιρώσει. Όχι γιατί οποιοσδήποτε φασίστας μπορεί να μπει ανα πάσα ώρα στο ΕΡ και να κάνει το ίδιο. Αλλά γιατί η γιουλάι ποστάρει λογκς των 10.000 γραμμών στο σαιμπίρια. Αυτό λες.

3. Είμαι εγω στο σαιμπίρια; Έχω να μπω στο soulseek δυο χρόνια. Ίσως είναι κάποιος φασίστας που προσποιείται!

4. Πάνω απο το μισό ΕΡ με έχει δει τα 10 χρόνια που γράφω, σε μπαρς, συναυλίες, πορείες και παρτούζες, έχω φίλους και γνωστούς μέσα απ' το φόρο, το γεγονός ότι δεν εκθέτω γενικώς πράγματα της προσωπικής μου ζωής (όχι μονο φωτός) είναι ο τρόπος που επιλέγω να χρησιμοποιώ τα social media χρόνια τώρα και αν εσύ ή όποιος άλλος απορεί που δεν έχει τύχει να με έχει γνωρίσει ίσως πρέπει να εξετάσει αν ενδιαφέρονται όλοι σε αυτόν τον κόσμο να βλέπουν την φάτσα του.

1ον. ο ιδος ο πορνογερος ελεγε οτι επαιρναν τηλ και ενοχλαγαν τους μπαρμπαδες του, και καπου καποτε εδω μεσα ειχα διαβασει οτι εσυ ειχες βγαλει τα τηλεφωνα του κλπ
    το οτι αφηνω να εννοηθει οτι εσυ ενοχλαγες ειναι λαθος μου, ζητω συγνωμη

2ον. στα λογκς που ποσταρει η σεληνιασμενη φαινοντε καποια γιουζερνεημς οπως πχ το δικο μου
    το οποιο δικο μου γιουζερνεημ πχ ειχε καμποσες διενεξεις με ναζιδες και δε γουσταρω να κοιτανε την μαπα μου και ΚΥΡΙΩΣ, ταρχιδια μου

3ον. ησουν εστω...βλεπεις ειχε ποσταρει η σεληνιασμενη σκρην απο το room και το γιουζερνεημ σου ηταν στην λιστα
    εκτος βεβαια και καποιος εκανε το γνωστο κολπακι με το L...αλλα μαλλον χλωμο

4ον. στο Luben και στο FB σου χρησιμοποιεις το ονοματεπιθετο σου και η σεληνιασμενη εχει ποσταρει οτιδηποτε υπαρχει στον παγκοσμιο ιστο με αυτο το ονοματεπιθετο...βλεπε 2ον

5ον. για ολα τα παραπανω, ΜΠΑΝ ΓΙΟΥΛΑΙ

1. Απο ότι θυμάμαι εποχές που ο καντιρού κατέβαινε με Πράσινους και έπαιζε κακή καζούρα ένθεν και ένθεν είχε μπει ένα τηλ σε ταγκ χωρίς περαιτέρω πληροφορίες χαμένο σε ένα θρεντ με 100 ταγκς. Κι αυτό μαλακία ήταν και είχε αφαιρεθεί τάχιστα αλλά δεν εμπλέκομαι με τηλέφωνα και απειλές, έλεος. Να με βρίζετε για τους σωστούς λόγους.

2. Μπαν γιουλάι απλά μη γίνεστε παρανοικοί.

3. Στο λουγκρεν γράφουν όλοι ψευδώνυμα, στο fb αναγκάστηκα λόγω report απο δαπίτες της σχολής να βάλω προσωρινά κανονικό όνομα για να ξέρουν και οι ίδιοι με ποιόν έχουν να κάνουν και έκτοτε οι χαφιέδαι δε με αφήνουν πλέον να το αλλάξω. Το άφησα γιατί βαριέμαι να ξανακάνω requests.

ναι, ας μεινουμε λοιπον στο 3ον γα να καταλαβουμε γιατι εκανα το συγκεκριμενο ποστ, ναι?

Tags for this Thread