"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
επίσης δείτε τον τύπο στις δηλώσεις του
το λόγο πήρε επιτέλους ο λαός της ΑΕΚ
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
Διαφωνώ. Το ότι γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι αθλητές μας είναι αμόρφωτοι δεν δικαιολογεί να ανεχόμαστε την βλακεία τους όταν ξεπερνάει κάθε έννοια ήθους. γιατί άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο ανήθικος.
και όσο για το δεύτερο σκέλος πιστεύω ότι εστιάζεις στο δέντρο και χάνεις το δάσος. Είμαι σύμφωνος στην αυστηρή τιμωρία.
1) e4, c5
2) Νf3
με την προβολή που έχει φάει η χα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι σημαίνει αυτό που έκανε ο ηλίθιος.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Κατίδης: «Θέτω τον εαυτό μου εκτός ομάδας»
Μπράβο βλάκα έχεις πολύ καλό μάνατζερ. Κλάψε τώρα.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
(ας μιλήσουμε και λίγο για μπαλίτσα)
Κακό παιχνίδι, δίκαιη νίκη ΠΑΟΚ. Η κάρτα του Σο ήταν; Δεν έβλεπα καλά από κει που καθόμουν.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
οντως κακο ματς. προφανως και δικαια κερδισε ο ΠΑΟΚ αφου δεν καναμε ΤΠΤ. ουτε πασα δεν αλλαζαν τα παλικαρια.
την πρωτη φαση δεν την ειδα, η δευτερη ηταν κιτρινη.
δικαιη νίκη. 2-0 σε απόδοση 9,8...![]()
1) e4, c5
2) Νf3
Το πρώτο σκέλος μιλάει και για "σοβαρά κενά παιδείας" εκτός από "παντελή έλλειψή της" αλλά προφανώς ο καθένας διαβάζει ότι ο ίδιος γουστάρει.
Μίτσμαν εσύ έκανες την άκυρη τοποθέτηση μέσω προσωπικής επίθεσης, απρόκλητα κιόλα, μην κάνεις σαν θιγμένη αδερφή σε δεύτερο λόγο.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Κιο παοκ προσφυγικιά ομάδα ειναι, αλλά τόσα φασισταριά γαμώ το θεό τους δεν έχω ματαδεί σε γήπεδο.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
kanadyo fores pou akousa libero/metropolis meta to peristatiko, ta tilefona itan to ena pio emetiko apo to allo.