-
Senior Member
πιστεύω πως θα μπορούσες άνετα να χεις μια στήλη στο λουμπεν με αρθράκια-ψυχογραφήματα.
εγώ πάντως δεν κριτίκαρα το λούμπεν, το οποίο πραγματικά δεν έχω διαβάσει, εκτός απ' τα αθράκια που παρέθεσε ο ικονοκλαστ(δεν το χω διαβάσει επειδή δεν έτυχε, όχι επειδή δεν διαβάζω τέτοιου είδους σάιτς-ή και χειρότερα). δεν θα έλεγα την άποψη μου ούτε γι' αυτά, αν δεν είχα διαβάσει ποστς πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου του ικονοκλαστ(πράγμα το οποίο ήξερε και περίμενε ο ικονοκλαστ, εδώ μέσα θα κριθεί διαφορετικά η συμμετοχή του σ' ένα τέτοιο σαιτ, μιας και οι απόψεις του είναι γνωστές) αλλά κι αν ο μινμιν δεν έκανε εκείνο το ποστ κριτικής. εξάλλου δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να δικαιολογηθεί- αν θέλει να δικαιολογηθεί, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει- λέγοντας απλώς "κάνω μέινστριμ ή ποπ πράγματα".τι είναι το μέινστριμ και το ποπ δηλαδή;κάτι εκ των πραγμάτων ωραίο;κάτι υπεράνω κριτικής;ή μήπως οτιδήποτε μπαίνει κάτω απ' αυτή την ταμπέλα είναι της ίδιας και συγκεκριμένης ποιότητας;σημειωτέον, δεν κριτίκαρα καν την θεματολογία των άρθρων, παρά μόνο τον τρόπο γραφής.όταν αποφασίζεις να γράψεις κάτι που θα δημοσιευτεί, το πρώτο και σημαντικότερο είναι να βρεις τον τρόπο που θα το γράψεις.όποιος θέλει το λαμβάνει υπόψιν(ο ικονοκλαστ στην προκειμένη, μιας και δικά του είναι τα κείμενα) ή δεν το λαμβάνει.ούτε από καταστροφή θα σωθεί, ούτε η καταστροφή θα του ρθει.έτσι κι αλλιώς,μπροστά στα 20 χιλιάδες λαικ , ότι και να πεις, καταντά αδύναμο και γραφικό.
σημ.απ΄την άλλη, αν έγραφε διαφορετικά, μπορεί να μην είχε 20 χιλιάδες λαικ-και είναι κατανοητό.αλλά αυτό είναι δικό του θέμα και δεν αφορά την οποιαδήποτε κριτική γίνεται.
σημ2.όσο ανεβαίνουν τα λαικ κι η αναγνωσιμότητα ,αυξάνει κι η συμμετοχή του σαιτ στην δημιουργία κουλτούρας.
σημ3.όταν ο ικονοκλαστ μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης με αφορμή την κριτική που του γίνεται,απαντώντας στα ποστ μας, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι αντιδρούν με άλλον τρόπο.αφήστε τον άνθρωπο να πει ότι είναι να πει, μη γίνεστε ικοκλαστότεροι του ικοκλαστέως
αυτά
Tags for this Thread