Page 26 of 32 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 469

Thread: ΣΕΞ

scream of the butterfly Radienergeia's Avatar

Αν δεν είχε τζι πι ες στο κινητό η λαιδηκίλλερ, θα περπατάγαμε ακόμα πανω-κάτω στη Βουλιαγμένης.
    Το μαγαζί έχει γαμάτη ενέργεια και γαμάτες μπύρες, όποιος δεν τίμησε να το κάνει με συνοπτικές διαδικασίες

Πέραν του οτι έφτασα κοντά στο μηδέν μόνο με μερικές βαϊς (δεν θυμάμαι πόσες είναι οι "μερικές") και 2 σφηνάκια ρακή (η οποία ήταν καταπληκτική κι ευχαριστώ όποιον την έφερε), εχω να δηλώσω τα εξής:
    Πινκς και αγάπες σε όλους όσους είδα και μιλήσαμε.
    Σάπισα που έπρεπε να φύγουμε νωρίς, ψηθείτε να ξαναγίνει πάρτι και να ξαναγίνει καντελα
    Σώτε είσαι ενας φωτεινούλης ενθουσιασμού. Ξανακατέβα.
    Τσιμπουκλανο θα το πω και δημόσια, σε είχα παρεξηγήσει,είσαι ζουζούνος απο κοντά.
    Μινμιν, η πιο οκγουορντ, αστεία χαιρετούρα.
    Κρουασαν, η πιο ΤΙΜΙΑ χειραψία.
    Ντράγκον, δε κλανζ αρ μάρτσινγ γκένστ δε λό!
    Κοιλιά είσαι υπερτεράστια λατρεία για πάμπολλους λόγους, αυτό το ξέρεις ήδη.
    Φρικ, πολλά ρισπέκτ. Για το σκούφο, για τη φάτσα και γιατί έτσι.
    Εχω κάποια κενά μνήμης αλλά θυμάμαι να διασκεδάζω με τον Λιτς που χοροπηδούσε πρώτα το μαλλί του και μετά αυτός.

Σας αγάπησα όλους λιγάκι

Spoiler
    Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    Μινμιν έχει βγάλει την κάλτσα και την έχει χώσει στο μπουκάλι με το τσίπουρο
    <FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
    Ραδιενεργεια"

Senior Member atom_smasher's Avatar

ο μιτς μακρυνε μαλλί;
    σε μας τα ναυτάκια πάει μακρύ.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Το μαγαζί πάντως φαίνεται άδειο, και ψωλαρία μόνο επίσης.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

τον ραδιενεργεια τον γνωρισα? δε θυμαμαι τιποτα
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Την. Και οχι. Σκέφτηκα να έρθω να σου ζητήσω να πείςτηνιστορία αλλά ντρεπόμουν.
    <FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
    Ραδιενεργεια"

Quote Originally Posted by Radienergeia View Post
    Την. Και οχι. Σκέφτηκα να έρθω να σου ζητήσω να πείςτηνιστορία αλλά ντρεπόμουν.
    την? και δε σου μιλησα? δε παιζει. ψευδεσαι.δε σου εκανα ουτε μια στροφη?αυτα ειναι μηχανικες μεθυσμενες κινησεις μου. στον αυτοματο τις κανω
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

αυτό.
    Ραδιενεργεια"

Κάπου τώρα μπήκα σπίτι μου από σάββατο πρωί που κινήσαμε για το νότο.

Φωτογραφίζοντας το παρακάτω:

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    Επική στιγμή Parasight No1: Προς το τέλος της βραδιάς ο Parasight έχει αρχίσει να πίνει τσίπουρα σαν καταβόθρα, απελπισμένος από το ρεπερτόριο και προσπαθώντας να παρηγορηθεί και να δώσει παλμό. Καταφέρνει να χωθεί στη θέση του dj και παίζει δύο κομμάτια, πριν βάλει το τρίτο έχει έρθει ο αφεντικός και ευγενικά του λέει "συγγνώμη αλλά κλείνουμε σιγά σιγά". Κλείνει η μουσική, κλείνουν τα μηχανήματα αλλά ο Parasight έχει μείνει στο youtube να ψάχνει κομμάτια να παίξει και να αναρωτιέται γιατί δεν παίζουν τα ηχεία και γιατί ακούγεται η μουσική μόνο στα ακουστικά του. Το ότι του είπα 3-4 φορές "είναι κλειστά τα μηχανήματα" δε σήμαινε τίποτα γι'αυτόν εκείνη την ώρα
    Spoiler

(υπάρχει και η φώτο με ένα από τα 2 μωρά -το μελαχρινό)

Ο φάντομ ντακ (με τον οποίο συστήθηκα 2 φορές, χωρίς να θυμάμαι ότι τον γνώρισα λίγο πιο πριν) σε όμορφες στιγμές με φρηκ, ο οποίος έχει ακομα τα μάτια του ανοιχτά:

Spoiler

Για κάποιον περίεργο λόγο συμβαίνει αυτό σε κάποια φάση:

Spoiler

Νομίζω ότι εδώ είμαστε καλά, δεν:

Spoiler

(το παιδί στα δεξιά με το μαλλί και τη μπύρα ας μου θυμίσετε ποιος είναι)

Οι δύο πορτες του μαγαζιού σε χαλαρές στιγμές:

Spoiler

Και για το τέλος, έτσι, επειδής σε λάτρεψα:

Spoiler

Άπειρα pinks σε όλους και μόνο αγάπη, από κοντά τελικά είμαστε όλοι και γαμώ τα άτομα. Δυστυχώς, σιγά-σιγά ανακαλύπτω ότι υπήρξε και κοσμος που δεν γνώρισα. Νεξτ τάιμ.
    Κοιλιά (και σύζυγος_κοιλιά) 1000 ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, για τα πάντα. Να 'στε καλά, όταν ανεβείτε σαλόνικα ρίχτε κανά σήμα.
    Ραδιενέργεια, δεν ανταποδίδω τη φιλοφρόνηση, γιατί από πριν μου ήσουν συμπαθής. Αν μπορείς (θυμάσαι δηλαδή) μη ξεχάσεις τα του ταττού.
    Νομίζω ήμαν από τα λιγοστά άτομα που γνώρισαν vidna.
    Μορφιν σε κάποια φάση σου λεγα διάφορα, λιγοστές ομορφιές θυμάμαι.
    Φρηκ σε θυμάμαι να γυρίζεις στο μαγαζί, να κάνεις headbang και να δείχνεις σε όποιον έβλεπες ότι παλιά είχες μακρύ μαλλί. Είσαι λατρείας μεγάλος και τίμιος διασυρμός.
    Και φυσικά άπειρη αγάπη στους 3 συνταξιδιώτες, οι οποίοι κάναν τις 12 ώρες ταξιδιού υποφερτές

edit: το ποστ φυσικά συντάχθηκε ακούγοντας ΜΟΝΟ manowar

edit νάμπερ 2:
    Spoiler
    φρηκ σε αγαπώ:
    Last edited by tsimpouklano; 26-02-2013 at 06:18.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post

Spoiler

παίζει ο ύμνος του ΕΑΜ, συνειδητοποιώ ότι είναι ρώσικο τραγούδι και πορώνομαι (μπλε σφηνάκια) και το τραγουδάω στα ρώσικα βαρώντας παλαμάκια για κανένα λόγο

a monkey in silk is a monkey no less

Quote Originally Posted by morphine View Post

Spoiler

παίζει ο ύμνος του ΕΑΜ, συνειδητοποιώ ότι είναι ρώσικο τραγούδι και πορώνομαι (μπλε σφηνάκια) και το τραγουδάω στα ρώσικα βαρώντας παλαμάκια για κανένα λόγο

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Τώρα έχω ψιλοσυνέλθει από θέμα ύπνου γιατί οι Δευτέρες είναι πολύ άτιμες και εμείς στο δημόσιο είμεθα και πολύ ευσυνείδητοι υπάλληλοι. Όπως τα είπε ο Σώτος είναι, εκτός του τελικού επικού σκηνικού με Μπέρνι για το οποίο υπάρχει ένα σοβαρό κενό μνήμης, οπότε επιφυλάσσομαι μέχρι να συμβουλευτώ το δικηγόρο μου και διερευνήσουμε τυχόν υπάρχον οπτικό υλικό. Τουλάχιστον γαμήσαμε που λέει και ο Μπέρνης!
    Κατά τα άλλα, η αγάπη και η λατρεία που ξεχειλίζει μου φαίνεται τόσο αυτονόητη που νομίζω ότι θα σας πρήζω αν αρχίσω να τα ξαναλέω. Ο Σαμπρελίνιο μετά συζύγου είναι απόδειξη ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για την ανθρωπότητα, τελεία και παύλα. Το μαγαζί είναι τέζα συμπαθητικό, εύχομαι τα καλύτερα Freak και ελπίζω να έχω ευκαιρίες να ξανακατεβαίνω πότε-πότε. Δεν προλαβαίνω να αρχίσω με τα ονόματα αυτή τη δτιγμή, ξέρετε ποιοι είστε, νιώθω μεγάλη χαρά που ξαναείδα κάποιους λίγους που ήδη ήξερα αλλά και που γνώρισα ένα σωρό άτομα από κοντά. Όλα τα αρκουδάκια του κόσμου δε φτάνουν

Ελπίζω να μπαίνει ήδη στα σκαριά αυτό που ήδη άρχισε να ψιθυρίζεται περί ER party κατά Θεσσαλονίκη μεριά. Μαδαφάκααααααααα

edit:
    Να μην ποαραλειφθούν τα εύσημα στον αρχηγό του καραβανιού Σώτο που μας πήρε, μας πήγε, μας έφερε και μας μοίρασε σπίτια μας LIKA A BOSS. Ο άθρωπος ζει για το roadtrip
    Last edited by Parasight; 26-02-2013 at 07:50.

true overdriven's Avatar

Και εις άλλα μάγκες.

ήρθα κι εγώ να υποβάλω λίγο αργοπορημένα τα πινξ μου προς όλες τις κατευθύνσεις
    edited user είσαι λατρεία
    Spoiler

"άνεργος είμαι..."
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

(το παιδί στα δεξιά με το μαλλί και τη μπύρα ας μου θυμίσετε ποιος είναι)
    ο 3ος εκπρόσωπος του ν. Τρικάλων rage for order
    Rock or Nothing

τσιμπουκλανος και παρασαιτ σας αγαπω. οταν γινει το παρτυ στο ιαρ σαλονικη, σας θελω στο πλευρο μου οταν την πεφτουμε σε γκομενακια
    καλα δε γνωρισα γυναικα σαμπρελινιο?

υγ
    συστηνεται ο τσιμπουκλανο.
    -γεια ειμαι ο τσιμπούκλανο
    -(απανταω κατι ηλιθιο, γιατι σκεφτόμουν "τσιμπουκλάνο δεν ειναι?"
    ενας τονος και μου γαμησε το μυαλο. μεγαλο σκαλωμα
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Tags for this Thread