γιορ λαηφ κροκς.
γιορ λαηφ κροκς.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Κοιτώντας τις λίγες φωτός που τράβηξα από ψες:
Λιώμα:
Χαρά παιδιού:
Αυτές ήταν οι μόνες που διασώθηκαν, από κει και πέρα το fail βάρεσε κόκκινα, π.χ.:
Spoiler
Έξτρα πινκς και αρκούδια στην αρμάδα του βορρά και ειδικά στον θείο μινμίν και το ΥΓΡΟ ΠΥΡ του που είναι το πιο δυνατό και συνάμα γλυκό τσίπουρο που έχω ποτέ δοκιμάσει![]()
καταγγέλλω Μιτσμανν που δεν έβαλε παραγγελιά να χορέψω με μπέρνι
Spoiler
σπόιλερ 2
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Last edited by BURNIN AMBITION; 24-02-2013 at 20:48.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
το τελευταιο 20λεπτο ειχα περιπου 56 παραγγελιες, απο Τουιστεντ Σιστερ, μεχρι Συστεμ οφ ε Νταουν κι απο ενα πραμα που ποτε δε καταλαβα, και το εβαλε ο Παρασαητ για τον μινμιν, μεχρι Hatebreed. Σορρυ παιδια!!!!!~`1
"Τι χτυπαω??"
το μαράκι ζητούσε hatebreed <3
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ποθτανα ολα
iola 11
οχι οχι κατι σεβεντησοτετοιο δε ξερω,καμια σχεση με μ.ρ.μ. (μεταλρεμουνια)
"Τι χτυπαω??"
πολλά πινξ στο μαγαζάτορα που όταν τέλειωσε το πρόγραμμα έβαλε δημητριάδη-ήρωες και ύμνο του εαμ
δηλαδη δεν το φανταστηκα, ΟΝΤΩΣ επαιξε ο υμνος του ΕΑΜ.
μαλιστα.
ξαφνικα νιωθω πολυ πολυ καλυτερα.
Ευχαριστω απο καρδιας οσους με κρατησαν την ωρα που πηγα να πεσω στο mosh. Η λατρεμενη Ολια με εσπρωξε στη μαχη και δεν ειδα το σκαλοπατι.
α, επίσης ο φρικ ξηγήθηκε σέρβερ για κανα τρίμηνο. θενξ και σε όσους πήραν μπλουζάκια (τα οποία τα ξέχασα στο καντέλα, οπότε αν θέλει κανείς άλλος μέχρι να τα πάρω λογικά μπορεί να παίρνει και μέσω του φρικ από εκεί)