View Poll Results: ban menumission

Voters
131. You may not vote on this poll
  • ban

68 51.91%
  • λευτεριά στη σταυρούλα

63 48.09%
Results 1 to 15 of 253

Thread: ban menumission

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    compos mentis

Quote Originally Posted by my_troubled_Mind View Post
    Ban.

Με το ιγκνορ καθαρίζεις στο τσατ δε λέω, αλλά τα κάνει πουτάνα και στα τόπικς όπου είναι σπαστικό είτε να βλέπεις την ειδοποίηση που βγαίνει, είτε άλλους χρήστες να τσιμπάνε και να της απαντάνε(ε και με το δίκιο τους,δις ιζ δε ιντερνετσ μην το ξεχνάμε).
    Το ΜΑΖΙΚΟ ιγκνορ, τυπικό ή άτυπο ίσως να είναι μια λύση δεν λέω, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει συμπεριφορά και συνήθειες η πλειοψηφία των χρηστών και όχι κάποιος που αποδεδειγμένα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και πρήζει παπάρια. Δεν με ενοχλούν τα ''ικονοκλαστούλη, απάντα μου'' ή ''κάλκι δώσ'μου το τηλέφωνο σου'', ούτε καν οι ραντομ πικσ και τα λινκσ στο τσατ που δίνει, αλλά τι, επειδή αυτή έχει θέμα και δεν καταλαβαίνει τίποτε άλλο εκτός από αυτά που είναι στην κεφάλα της εμείς θα την σενιάρουμε?
    Τι λες μωρε μαλακα που θα με σενιαρετε κιολας, για τολμηστε ΖΩΑ εδω μεσα, στο τσατ θα γραφω οτι γουσταρω και δε δινω λογαριασμο σε κανεναν, υπαρχει και το ιγκνορ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, εχουν μαλλιασει τα δαχτυλα μου να το πληκτρολογω, παραδεχτειτε πως ειστε κομπλεξικα κακιασμενα υπανθρωπακια που αντιδρατε ωσαν γεροπαραξενοι ξεκουτηδες σε οτιδηποτε υποπεσει εξω απ'τη σφαιρα του κατανοητου σας και αυτο που θελετε να κανετε εδω περα οπως φανταζομαι και στην πραγματικη ζωη σας ειναι να απαλλαγειτε απο κατι που σας ενοχλει τοσο πολυ μονο και μονο επειδη δε μοιαζει στον ηλιθιο μικροπρεπη τροπο σκεψης σας
    Last edited by menumission; 05-02-2013 at 13:13.