Λεκέ, δυσκολεύτηκα λιγάκι να καταλάβω τι ακριβώς θες να πεις. Δεν ήμουν εκεί, δεν είδα πώς έγινε, μα σημαντικότερο, δεν ξέρω ποιός έκανε τι. Και ποιος θα μπορούσε να ξέρει;

Ναι.
Αν κρατάς μαιχαίρι και προειδοποιείς τον άλλο για τις προθέσεις σου, ο άλλος οφείλει να σε πάρει στα σοβαρά, αυτοί είναι βασικοί νόμοι ζωής/φύσης. "Φύγε, Στέλλα, κρατάω μαχαίρι" είπε κι όλοι είδαμε τι απέγινε η Στέλλα. Ούτως ή άλλως, πάντα έτσι γίνονταν, παντού, με προειδοποιήσεις στις ενδιάμεσες Στέλλες, στα Ποντίκια και τις Ελευθεροτυπίες, γιατί τώρα η κάθε Στέλλα να νομίζει ότι της κάνουν πλάκα; Η Στέλλα όφειλε να πάρει στα σοβαρά τον Μίλτο. Εξάλλου, εκτός από την προειδοποίηση στο Ποντίκι, υπήρξαν κι άλλες τρεις.

Πέρα από αυτό, το κείμενο ως γραφή μου φάνηκε ευκολοδιάβαστο, σχεδόν ευχάριστο σε σχέση με τα υπόλοιπα του χώρου [;], σε καμία περίπτωση ξύλινο ή στατικό, σχεδόν χάρηκα που επιτέλους κυκλοφορούν "διαβάσιμα" κείμενα [ό,τι κι αν σημαίνει αυτό]. Και θίγει σχεδόν τα πάντα, άσχετα άμα εγώ συμφωνώ ή διαφωνώ. Πάντως αυτό και η πράξη καθαυτή μου θύμισε το "Millenium People" του Ballard [RIP αγάπη μου] που ξεκινά με τη φαντασμαγορική έκρηξη βόμβας στο Heathrow και ήρθε η ώρα να το ξαναδιαβάσω. Με μεγάλη ευχαρίστηση.

ΥΓ Μιλάνε για ανακατάληψη της Αμαλίας, ενώ η ανακατάληψη έγινε στη Λέλας.
Και το προηγούμενό σου άβαταρ ήταν πιο ωραίο.