πολυ καλο και με θυμησε το πειραματικο μπλακμεταλς του...
πολυ καλο και με θυμησε το πειραματικο μπλακμεταλς του...
Κατεβαίνει...
![]()
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
κράζετε γιουλάη για την κατάντια του φόρουμ, αλλά τούτο δω το θρεντ που είναι όλο δικό σας και η γιουλάη δε το ακουμπάει, γιατί έχει γίνει τόσο για τον πούτσο?
πετάμε ένα εξωφυλλάκι, συνοδευόμενο από ένα "ρώσοι" ή "τούρκοι", σε μεγάλα κέφια γράφουμε και όνομα μπάντας, για να γκουγκλάρει ο "ενδιαφερόμενος" (ε ναι, τόσο appealing που έχουμε κάνει την παρουσιάση μας) και να μη κατεβάσει γουρούνι στο σακί.
τελείως ράντομ ποστ (δυο κλικ για να βρεθώ σε σελίδα του 2009) απ' τα παλιά καλά:
αυτό ναι σε ψήνει να κατεβάσεις. και παίζει να του πήρε κάνα 3λεπτο να το γράψει. και είναι έτσι γραμμένο που θα το κουοτάρεις και θα του απαντήσεις κιόλας, θα πεις γνώμη, θα τον κράξεις κτλ κτλ
"γιατί δε ξεκινάς εσύ ρε σουπερμάτσομαν", ε να ξεκινήσω, αλλά στο sexion. to each his own.
επόμενο .jpg+ρώσοι που θα δω έχει φύγει blacklist*
*blacklist: ζητάς βοήθεια στο sexion, και δε θα είμαι εκεί.
Last edited by supermachoman; 18-01-2013 at 02:49.
tt0274518
Συγνώμη supermachoman αλλά είσαι λάθος. Όπως και να το κάνουμε σε μουσικό φόρουμ είμαστε και σε μουσικό θρεντ. Αν είναι να ποστάρουμε και άλλα πέρα από εξώφυλλα για νέες κυκλοφορίες - που είτε γράφουμε ρώσοι, τούρκοι, κινέζοι, είτε όχι σημαίνει πως λήκαρε - συγκροτημάτων όπως Bad Religion, Tomahawk, Horace Andy, Pere Ubu όπως στις τελευταίες 2-3 σελίδες ζήτω που καήκαμε...Το παράδειγμα που χρησιμοποίησες δεν έχει καμμία σχέση με καλλιτέχνες 20ετίας και βάλε.
Και στην τελική ο άλλος προτείνει κάτι, το εξώφυλλο απλά ενημερώνει.
Last edited by Art In Haste; 18-01-2013 at 03:00.
Άρεσε.
Σε τελείως άλλο κλίμα, ανθεμικό αλα 80's κομμάτι από Audrey Horne για να πάει καλά η μέρα.
https://soundcloud.com/napalmrecords...demption-blues
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
Καλό ακούγεται αυτό του Leech! Σε άλλα νέα, οι Nightfall μάλλον θα μας διασκεδάσουν περισσότερο ακόμα κι από 'κείνο το Lyssa (αίσχιστο) album τους.
Generic_να'ναι_κι_ό,τι_να'ναι αλλαγές, καμιά τσακπινιά στο ρίφινκ, φωνή που θυμίζει μπουχέσα βάρδο της Last Episode. Με μια κουβέντα, διασκεδαστικό.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Ζαλίστηκα, σα να άκουγα σαμπλερ ολόκληρου δίσκου. Για το αν είναι καλό, που δεν είναι, δε μπορώ να πω αντικειμενικά γιατί ποτέ δε μάρεζαν.
Έχω να ακούσω Nightfall με προσήλωση από Lesbian Show και αυτό από σπόντα σε συλλογή. Για την ηληκιά που το άκουσα μου είχε αρέσει πολύ. Έχοντας να ακούσω Nightfall από τότε πέτυχα τηλεόραση το Ambassador of Mass, ωραίο κομμάτι, με έβαλε να ξανακούσω Athenian Echoes (από τα πρώτα μου cd, κασσέτες) και Lesbian, το ευχαριστήθηκα. Γενικά επειδή μακρυγορώ, respect για Nightfall, γιατί τουλάχιστον πάντα δοκίμαζαν μουσικά πράγματα με διάφορα αποτελέσματα. Τα τελευταία τους μου φαίνονται λίγο safe σαν δίσκοι, όσο έχω ακούσει, αλλά σε καμία περίπτωση κακοί. Απλά θελω κάποια στιγμή να βγάλουν δισκάρα.
Ο supermachoman παραπάνω έχει ένα δίκιο. Χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου απεξω δεν γίνεται πλέον κουβέντα για δίσκους. Δίσκους Οχι Μπάντες.
I don't do drugs. I am drugs.
Oι Slagmaur τελειώνουν τον καινούργιο τους δίσκο με τίτλο “Thill Smitts Terror”.
Ένα κομμάτι που υπάρχει soundcloud μαζί με όσο artwork έχει ανέβει internet (στο επίσημο FB) είναι αρκούντως άρρωστο για να περιμένουμε δισκάρα.
Οταν με το καλό βρουν εταιρία.
Παρακάτω βλέπουμε το official video clip και tribute στον Steingrim Torson του Klokker Tramp από το προηγούμενο δίσκο τους “Von Rov Shelter”
I don't do drugs. I am drugs.
Ληκαρε το νεο riverside. Κατεβαζω και θα επανελθω στο Album reviews καποια στιγμη