Quote Originally Posted by my_troubled_Mind View Post
είσαι λίγο γκρούπι με κάποιες μπάντες ε? και σκατά να βγάζανε(που κάποιοι βγάζουνε) χρυσάφι θα το βάφτιζες.
Κατ' αρχάς, επειδή πάσχω από αμνησία, ο Irre δεν είσαι; Ή σε μπερδεύω;

Δεύτερον, ποιοί βγάζουν σκατά μουσική; Και ποιοί κρίνουν ότι είναι σκατά για μένα (χωρίς εμένα - [C] Βασίλης), εάν όχι εγώ ο ίδιος που ακούω τη μουσική της κάθε (αγαπημένης μου) μπάντας; Γενικά, αφήστε έξω από Darkthrone thread συμπεριφορές που αρμόζουν σε αστυνομίες τέχνης. Και γενικότερα αφήστε τέτοιες συμπεριφορές στην άκρη (ναι, εγώ το λέω αυτό, οπότε ακόμα σοβαρότερος ο λόγος να προβληματιστείτε).

Δεν με πειράζει/ενοχλεί που δεν άρεσε το κομμάτι σε χρήστες που κατά τα φαινόμενα είναι μπλακμεταλλάδες. Εξάλλου, θεωρώ ότι δυο-τρεις στις δέκα σημερινές κυκλοφορίες που μπαίνουν κάτω απ' την ταμπέλα, είναι πράγματι black metal.

Και να σου πω και κάτι τελευταίο: πότε μιλήσατε εδώ μέσα για Hate Them και Panzerfaust τελευταία φορά; Από το The Cult Is Alive απομακρύνθηκε ο Fenriz από το black metal, τώρα το θυμήθηκε ο κόσμος; Και ποιά η σχέση του κόσμου με τους Darkthrone; Πού ξεκινάει και πού τελειώνει;

Το έριξα λιγάκι στον ελιτισμό στο τέλος. Εν γνώσει μου, για να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά.