Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
Quote Originally Posted by Λεκές View Post
Ξέρω τι θέλω να πω εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει το μέγεθος της βλακείας του επιχειρήματος.
Οτι οι μάγοι και τα χόμπιτς είναι καθημερινότητα στις θετικές επιστήμες, αλλά οι σκάλες που μένουν άθικτες έπειτα από πτώση (καθώς και οι καημένοι που τις ανεβαίνουν) όχι! Και το έλεγα με ειρωνική διάθεση. Τελικά τπτ δεν είναι αυτονόητο.
Ηλπιζα να μην εχεις αυτο το καθυστερημενο επιχειρημα ως "αντιλογο", αλλα τελικα τιποτα δεν ειναι αυτονοητο ναι. Δηλαδη θες να μου πεις, οτι επειδη εχουμε νανους και χομπιτς και μαγους, οι σκαλες δε λειτουργουν σαν σκαλες στον κοσμο του Τολκιν, αλλα ως αλεξιπτωτα. Φοβερο. Και δεν το λεω με ειρωνικη διαθεση, εχω γνησιο θαυμασμο για το μεγεθος της βλακειας του επιχειρηματος.
Παλικάρι μου, ζεις σε μια χώρα που το 50% πιστεύει πως τους έφτιαξε ο καλός θεούλης πριν 6000 χρόνια, ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό πως τις δημοκρατίες τις φέρνεις με πόλεμο και εσένα που περιμένεις να ακούσεις το κιλλ εμ αλλ παιγμένο από τους μετάλλικα στα πενήντα τους. Και επιχειρηματολογείς ασυνεπώς μέσα σ'ολη αυτήν την ανορθολογικότητα, κατά της κινηματογραφικής εμπειρίας ενός σκηνοθέτη μιας ταινίας φαντασίας στην οποία η σκάλα δεν λειτουργεί σωστά, αντλώντας την γνώση σου από τις θετικές επιστήμες. Σαν να βλέπω μια ταινία με ρομπότ εγώ και να λέω επειδή είμαι μηχανολόγος, είναι δυνατον να πάρω στα σοβαρά πως όλο αυτό λειτουργεί χωρίς λίπανση;