Ο αδερφός του πατέρα μου, παντρεύτηκε μια Κύπρια και έκανε μαζί της οικογένεια στη Λευκωσία. Καμιά 35αριά χρόνια τώρα.
Ο ένας γιός της οικογένειας που έκανε λοιπόν, είναι φουσκωτός-με διαγωνισμούς μποντυ μπιλντινγκ και λοιπά- και πιστεύει ότι ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες είμαστε γαμέοι και λουσμένοι με απολλώνειο φως. Επίσης είναι και πρώην ματάς που σπούδασε για να γίνει εισαγγελέας. Πόσο τέλειος συνδυασμός, πείτε.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Να βγαίνεις με τον ξάδερφο να βγάλεις κάνα μουνί. Α οκ, είναι στην κύπρο, στ' αρχίδια σου.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Κούρεμα καταθέσεων στο νησί. 6.5% μέχρι τις 100 χιλιάδες, και 10% πιό πάνω.
Φυσικά εμένα πήραν τ΄αρχίδια μου επειδή είμαι μείον στη τράπεζα![]()
Μέχρι και με εκσκαφέα -σε ένδειξη διαμαρτυρίας- έφτασε εξοργισμένος πολίτης σε τράπεζα στη Λεμεσό
Αυτό το χαιρέκακο συναίσθημα για τους Κύπριους δε μπορώ να το αποβάλλω με τίποτα.
Κάτι μέρες πριν ψηφίζαν το γιο του Αναστασιάδη της ΕΟΚΑ β' για να σώσει τη χώρα.
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
εγω λεω οτι μετα τις φημες οτι οι Κυπριοι αποσυρουν οπως μπορουν καταθεσεις και τις πανε σε τραπεζες στα κατεχομενα, ποτε αλλοτε το "Λευτερια στη νοτια κυπρο" δεν ηταν τοσο αληθες.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
οταν σας τα λεγαμε ομως μας λεγατε γραφικους
'Ελεος, και απορώ πως τα πιστεύετε. Δεν υπάρχει λόγος να πανε σε τράπεζες των κατεχομένων. Μια χαρά έγινε μαζική απόσυρση 11 δισ. την τελευταία εβδομάδα απο αυτούς που ήξεραν τι θα γίνει - σε τράπεζες της Ελβετίας, Αγγλίας, κλπ. Το "τα βαζουν σε τράπεζες των κατεχομενων" είναι στο ίδιο επίπεδο με το "φιλε μας ψεκάζουν, η βασιλικη οικογένεια είναι reptilians και τους δίδυμους πύργους τους κτύπησαν ρουκέτες αντί αεροπλάνα".
Για τα χαιρέκακα σχόλια και τα "σας τα'λεγα" δεν ασχολούμαι καν, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει...εξου και γράφω ακόμα στο ΕΡ.
Κάθε φορά που έχει δικτατορία η Ελλάδα, γαμάνε την Κύπρο κάποιος είπε!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ