Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Μόνο η ψυχοπαθολογία που έχουμε πάθει τοσα χρόνια σαν κοινωνία μας οδηγεί στην χ.α και δεν ειναι μόνο η φάση της Χ.Α στο πολιτικό σκηνικο που κάνει ζημιά και δημιουργεί θέμα...μην ξεχνάς οτι αυτοί που ψηφίζαν φανατικά ΠΑ.ΣΟΚ και βγάλαν τον ΓΑΠ με 43% είδαν ότι τους εξαπάτησε τόσο άσχημα με το περίφημο λεφτά υπάρχουν που μη έχοντας συναίσθηση των πράξεων τους πήγαν στους νεοναζί της Χ.Α
Born to lose, live to win.
Καθόλου ξαφνικά δεν έγινε ο έλληνας οπαδός της χα. Επέλεξε η χα να αλλάξει ρόλο και να σηκώσει κεφάλι τη κατάλληλη στιγμή για αυτή, σε καιρούς οικονομικής κρίσης και "προδότες πολιτικοί", παίρνοντας ουσιαστικά δικούς της ψηφοφόρους από νουδού πασόξ καρατζαφύρερρ. Ε και μέσα στην όλη σκατίλα, είχε τον τέλειο συγχρονισμό και τα κατάφερε. Άλλωστε και η ίδια μια διαφορετική μορφή της κρίσης αποτελεί. Δε θα μπορούσε να λείπει από το πανηγύρι.
Αναμένω ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά. Δεν είναι ψέμα άλλωστε, δεκαετίες τώρα υπάρχει μεγάλο ποσοστό φασιστοειδών/σουπερελληναράδων/οπαππούςμουήτανστασσ.δωσίλογος.τσάτσος που ζουν ανάμεσα μας. Απλά τώρα δε τα ταίζει κανείς τα παλικαράκια και έπαθαν ιδεολογία.
It is known.
Το μέλος της χρονιάς
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
καλα ρε μαλακες αυτο δεν το ποσταρε κανεις
πλακωσαν τον στρατουλη λεει
τόσος λόγος μίσους και λόγος για ρατσισμος κατα των Ελλήνων...έχω να ακούσω τέτοιο λόγο απο την εποχή του αλαβάνου!!!
Οσο για την νεολαία ναι έχεις όλους τους κάγκουρες που δεν έχουν παιδεία!!!
ΥΓ
Για το Δουβλίνο 2 δεν έχει άδικο πάντως...αλλά το σύνθημα αλήτες προδότες πολιτικοι δεν συμπεριλαμβάνει και την Χ.Α;
τα βρωμόμουνα της ΧΑ στην Ξάνθη κάψανε την κοινωνική κουζίνα του Xanadu
http://www.xanthipress.gr/index.php/...20034--xanadu-
http://xanadu.espivblogs.net/categor...9%CE%BD%CE%B1/
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Που ξέρεις ότι ήταν χρυσαυγίτισσες;
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
στημένα δεν ξέρω αν ειναι αλλά πάντως ειναι εκνευριστικό να σου κάνουν κύρηγμα ηθικής οι χρυσαύγουλοι
απο όλους μπορώ να το δεχτώ ακόμα και απο τους άσπονδους ψευτο αριστερούς συριζαίους αλλά απο την Χ.Α όχι
Αναρχικός αδερφός με φιλο-ΚΚΕ τάσεις που αλλάζει την μαυροκόκκινη για το Modern Warfare.
Δεν δέχεται μαθήματα ηθικής από την Χρυσή Αυγή.
Θα σου ζητήσω copyright για να σε χρησιμοποιήσω σε μελλοντικό μυθιστόρημα![]()