Ευχαριστω, αλλωστε το ποστ με τα ροζ τεραστια γραμματα ηταν η πιο σοβαρη δηλωση που εχω κανει ποτε και ειχα πει οτι δε θα την αλλαξω ποτε

Ειναι πολυ κοντα αυτα τα δυο Τσαμπιονς Λιγκ οσον αφορα ποιο ειναι το πιο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ, δεν εχει μεγαλη σημασια ποιο παει πρωτο και ποιο δευτερο.
Πολυ ομορφο το ποστ σου, ειναι γεματο επιχειρηματα και κυριως προσπαθει να αποδειξει πως εχω λαθος με βαση οσα λεω για μπαλα και με κανενα αλλο κριτηριο
Kαι εδω που ξεκινας να μιλας για μπαλα, κατι πας να κανεις, αλλα το επιχειρημα σου για το αν ηταν κωλοφαρδο το περσινο τροπαιο που πηρε η Τσελσι με το φοβερα θεαματικο ποδοσφαιρο ειναι πως το Μπαγερν - Τσελσι ηταν ματσαρα και προτιμοτερο απο το να κερδιζε καποια ομαδα 5-0, κατι με το οποιο φυσικα συμφωνω μερικως (εχουμε δει πολλα και πολυ καλυτερα ματς), και το οποιο δεν εχει καμια σχεση με την πρωταρχικη μου δηλωση φυσικα. "Με βαση τις συνθηκες επαιξαν μπαλαρα"

. Δηλαδη αν πηγαινε στον τελικο η Δοξα Δραμας (συμπαθης κατα τα αλλα ομαδα) και επαιζε με αντιπαλο την Ρεαλ Μαδριτης και κρατουσε το 0-0 για 120 λεπτα με 11 παικτες σχεδον πανω στη γραμμη, θα ηταν ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ. Εν κατακλειδι, αφου προφανως εθεσες το φοβερο επιχειρημα σου για την ποιοτητα της Τσελσι και γιατι δεν ηταν το πιο κωλοφαρδο το τροπαιο που πηρε, το γυρνας στο κατα ποσο εχω το δικαιωμα εγω ή καποιος που διαφωνει με την αποψαρα σου (με τα φοβερα επιχειρηματα που κρατησαν... μιση γραμμη, κι αυτη ακυρη) να την εκφραζουμε. Μπραβο και σε σενα λοιπον
Και καλα εγω, ειμαι γραφικος και ειμαι επιτηδες γραφικος, αυτα που λεει ο Μαξ Πεην και ο ζιχουατανεχο τα περνατε ετσι επειδη σταρχιδια σας κιολας να απαντησετε σοβαρα ε? Α οχι, απαντησε ο τσσκς, ο μεγαλυτερος αντιμπαρτσελονιστας εδω μεσα μαζι με σενα