Page 88 of 134 FirstFirst ... 3878868788899098 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 2008

Thread: Χώστε τι τρώτε τώρα PART II: Φάτε Μάτια Ψάρια

  1. #1306
    Senior Member wraithgr's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ελονδίνο
    Posts
    1,268

    Default

    Quote Originally Posted by Once_Emperor View Post
    Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    Τελικά η χθεσινή μέρα είχε ακόμα να προσφέρει από πλευράς φαγητού:
    Που το τρώμε αυτό?
    http://www.gauchorestaurants.co.uk/d...d_menu_web.pdf
    Media Luna de Vacio λέγεται η συγκεκριμένη, δεν ξέρω τι σημαίνει.


    Επίσης τις καλές μπριζόλες τις τρώμε medium-rare (δηλαδή όπως η αποπάνω), τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Rare και κάτω είναι για τους γάλλους που θέλουν να το παίξουν άγριοι και οτιδήποτε πάνω από medium χάνει τη γεύση του το κρέας. Well done που το κάνουν συνήθως στην Ελλάδα είναι για να μασάς 5 ώρες ή όταν δεν εμπιστεύεσαι το κρέας...
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

  2. #1307
    Senior Member KiNKY KoNG's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    111

    Default

    Το Πρωινο

    μερεντα και μπανανα στο ενδιάμεσο..


  3. #1308
    Señor Member Art In Haste's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Macedonia, Lloegyr, Campo Gibraltar
    Posts
    6,996

    Default

    Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    Media Luna de Vacio λέγεται η συγκεκριμένη, δεν ξέρω τι σημαίνει.
    Άδεια ημισέληνος σημαίνει, αργεντίκη κουζίνα. Τα εστιατόρια gaucho είναι γνωστά γενικά στην Αγγλία και για γερές τσέπες επίσης.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

  4. #1309

  5. #1310

    Default

    Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    Quote Originally Posted by Once_Emperor View Post
    Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    Τελικά η χθεσινή μέρα είχε ακόμα να προσφέρει από πλευράς φαγητού:
    Που το τρώμε αυτό?
    http://www.gauchorestaurants.co.uk/d...d_menu_web.pdf
    Media Luna de Vacio λέγεται η συγκεκριμένη, δεν ξέρω τι σημαίνει.


    Επίσης τις καλές μπριζόλες τις τρώμε medium-rare (δηλαδή όπως η αποπάνω), τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Rare και κάτω είναι για τους γάλλους που θέλουν να το παίξουν άγριοι και οτιδήποτε πάνω από medium χάνει τη γεύση του το κρέας. Well done που το κάνουν συνήθως στην Ελλάδα είναι για να μασάς 5 ώρες ή όταν δεν εμπιστεύεσαι το κρέας...
    Λοιπόν, αυτή την ανωμαλία ποτέ δεν την κατάλαβα. Το μοσχάρι μπορεί μια χαρά να διατηρήσει τη γεύση του και καλοψημένο, με κατάλληλο μαγείρεμα.
    Δεν μιλάω για τον χιπστερισμό του σχεδόν ωμού κρέατος, προσωπικά ούτε το medium καταλαβαίνω, και γενικά εξηγήστε πως σκατά γίνεται να σας αρέσει περισσότερο γευστικά από καλοψημένο μοσχάρι στο κάρβουνο

  6. #1311
    Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Εκάλη
    Posts
    1,189

    Default

    το συγκεκριμένο στην φωτογραφία είναι και λίγο πριν την σερβιέτα...
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

  7. #1312
    Administrator KoiliaSamprela's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Αθενς
    Posts
    11,775

    Default

    Quote Originally Posted by carheart View Post
    Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    Quote Originally Posted by Once_Emperor View Post

    Που το τρώμε αυτό?
    http://www.gauchorestaurants.co.uk/d...d_menu_web.pdf
    Media Luna de Vacio λέγεται η συγκεκριμένη, δεν ξέρω τι σημαίνει.


    Επίσης τις καλές μπριζόλες τις τρώμε medium-rare (δηλαδή όπως η αποπάνω), τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Rare και κάτω είναι για τους γάλλους που θέλουν να το παίξουν άγριοι και οτιδήποτε πάνω από medium χάνει τη γεύση του το κρέας. Well done που το κάνουν συνήθως στην Ελλάδα είναι για να μασάς 5 ώρες ή όταν δεν εμπιστεύεσαι το κρέας...
    Λοιπόν, αυτή την ανωμαλία ποτέ δεν την κατάλαβα. Το μοσχάρι μπορεί μια χαρά να διατηρήσει τη γεύση του και καλοψημένο, με κατάλληλο μαγείρεμα.
    Δεν μιλάω για τον χιπστερισμό του σχεδόν ωμού κρέατος, προσωπικά ούτε το medium καταλαβαίνω, και γενικά εξηγήστε πως σκατά γίνεται να σας αρέσει περισσότερο γευστικά από καλοψημένο μοσχάρι στο κάρβουνο
    φυσικά, τι ξέρουν οι μαλάκες οι σεφ.

    τώρα αν ΔΕΝ καταλαβαίνεις στην γεύση διαφορά, ξεκίνα από τα βασικά κόβοντας ας πούμε το τσιγάρο, και ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ καινούριος κόσμος γεύσης
    θα απλωθεί μπροστά σου.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

  8. #1313

    Default

    γίναμε admin τώρα κύριε και απλωνόμαστε μπροστά στον κόσμο κύριε...

    καταλαβαίνω την διαφορά στην γεύση, απλά στο καλοψημένο κρέας αυτή είναι ωραιότερη

    εν τω μεταξύ ποιοί σεφ, αυτοί φτιάχνουν γογγύλια με σως από σέλερι

  9. #1314
    Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Εκάλη
    Posts
    1,189

    Default

    από 'δω το 'φερε από 'κει το 'φερε πάλι στο κόψιμο του τσιγάρου κατέληξε
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

  10. #1315
    Administrator KoiliaSamprela's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Αθενς
    Posts
    11,775

    Default

    Quote Originally Posted by carheart View Post
    γίναμε admin τώρα κύριε και απλωνόμαστε μπροστά στον κόσμο κύριε...

    καταλαβαίνω την διαφορά στην γεύση, απλά στο καλοψημένο κρέας αυτή είναι ωραιότερη

    εν τω μεταξύ ποιοί σεφ, αυτοί φτιάχνουν γογγύλια με σως από σέλερι
    όπως το θέτεις εδώ δεν μπορώ να σου αρνηθώ κάτι μιας και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Με σιγουριά όμως το ψητό μοσχάρι όσο το ψήνεις τόσο σκληραίνει.
    Και επίσης τώρα που είναι γιορτές είμαι αντμιν, ήταν εφκή στον Άγιο Βασίλη (στον ερυθρόλευκο άγιο βασίλη)
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

  11. #1316
    Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Berlin
    Posts
    15,078

    Default

    ωραια τα γογγυλια, αλλα αμα καταψυχθουν μαγειρεμενα πικριζουν
    Vielen Dank für alles was mal war

  12. #1317
    Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    100% τυρί
    Posts
    19,920

    Default

    αν το κρέας είναι σιτεμένο και κατάλληλα μαριναρισμένο, μια χαρά μαλακό γίνεται το μοσχάρι στη σχάρα και χωρίς αίμα.
    προσωπικά, ούτε εγώ το θέλω τέρμα καμμένο αλλά τουλάχιστο μέτριο (κ λίγο παραπάνω). να μη ματώνει δηλαδή.
    Rock or Nothing

  13. #1318
    Señor Member Art In Haste's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Macedonia, Lloegyr, Campo Gibraltar
    Posts
    6,996

    Default

    Κάτι τέτοιο..



    πανετόνε με σοκολάτα.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

  14. #1319
    Industrial Might & Magic casshern's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    koonunga hill
    Posts
    1,682

    Default

    Quote Originally Posted by carheart View Post

    καταλαβαίνω την διαφορά στην γεύση, απλά στο καλοψημένο κρέας αυτή είναι ωραιότερη
    xmou, βάζεις και το κοτόπουλο στα κρέατα?
    Resistance is useless

  15. #1320
    Laura Palmer zeo's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    347

    Default

    Να φροντίζεις γογγύλια
    και να μ' αγαπάς
    είναι διγαμία

    πάει τελείωσε
    Αιμόφιλος Τ. Ινφλουέντζας

Similar Threads

  1. Μπορειτε να φατε το φαι σας ΧΩΡΙΣ ψωμι?
    By geologiko_karoto in forum General Discussion
    Replies: 72
    Last Post: 29-10-2014, 10:36
  2. Τώρα που γυρνάει...
    By casshern in forum Forums Help/Suggestions
    Replies: 11
    Last Post: 24-12-2008, 14:48
  3. Replies: 1
    Last Post: 23-09-2008, 21:31
  4. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!
    By GG* in forum Athletics
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2008, 16:17
  5. Απόσυρση τώρα. Όχι "τώρα". ΤΩΡΑ!!!
    By Stormtrooper in forum Music Discussion
    Replies: 50
    Last Post: 23-12-2004, 18:12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •