Περπατάμε με τον δικό μου στο πάρκο με τις πάπιες στο Ιλιον και χαζέυουμε τα αυτοκίνητα(?) που είναι παντού και πάνω στη λίμνη. Ολα είναι ήρεμα, όλα είναι καλά, ακούγονται πουλάκια, καιρός τέλειος και τέτοια.
Σε κάποια φάση κολλάω, κοιτάω τον ουρανό ο οποίος εχει κάτι φούξιομωβ και πράσινα σαν σύννεφα. Αυτά σχηματίζουν σιγά σιγά ενα πολλών χιλιομέτρων χταπόδι που σηματοδοτεί τη Συντέλεια Του Κόσμου. Το σημάδι. Είναι τεράστιο κι αρχίζει να μας σκεπάζει όλους. Αρχίζω να τραγουδάω αυτό (κιθάρα και ολα) στον δικό μου και μετά του δείχνω τον ουρανό και του λέω με απόλυτη φυσικότητα "κθούλου". Με κοιτάει κι απαντάει εξίσου ατάραχος "κ-θθθούλου". Μετά επικράτησε ενας χαμός, βρέθηκα δενξέρωπως σε μια λεωφόρο κοντά στο σπίτι μου που είχε και βάρκες ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με κόσμο να οδηγεί αυτοκίνητα και βάρκες πάνω κατω πανικόβλητος γιατί θαπεθάνουμεολοι. Δεν έβρισκα κανέναν δικό μου στο γενικότερο αμοκ, συνειδητοποίησα οτι θα καταστραφεί ο πλανήτης κι εκεί με έπιασε απελπισία. Δεν θυμάμαι καλά τι έγινε μετά απ' αυτό πάντως στο τέλος βρέθηκα να μιλάω με τον firestorm σε μια υπόγεια διάβαση και μου έλεγε οτι όλοι θα μπαναριστούν γι' αυτό εκτός απ'τον Χάρι Πόττερ. Μετά πήγε με βήματα προς τα πίσω σε ενα βαθούλωμα στον τοίχο της διάβασης και άρχισε να χαϊδεύει τη γάτα του.

Spoiler
δεύτερη φορά αυτό το μήνα που βλέπω το ουράνιο χταποδόπραμα. Μπρρρ.