Σας κάνουν μία ταινία ανά βιβλίο και όλα είναι πολύ συμπτυγμένα και γκρινιάζετε, ε τι τέλετε επιτέλους;
Και επίσης, φτιάξτε το δικό σας trailer.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
αφήσανε το τζακσον να παίξει μπάλα και ξεκωλόθηκε, χορταστικότατο το πρώτο μέρος
παίζει και ο Ghoul, να τη δείτε
Vielen Dank für alles was mal war
Κλεισμένα εισιτήρια για αύριο βράδυ στον έναν και μοναδικό κινηματογράφο του Γιβραλτάρ χωρητικότητας μαξ 100 ατόμων. Θα πάω για μισή ώρα στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ της δουλειάς σε κινέζικο εστιατόριο στην Ισπανία δίπλα στα σύνορα με Γιβραλτάρ, οτιναναι, για ότι προλάβω να πιω και να φάω και μετά πάμε να δούμε πως δικαιολογούνται οι 3 ταινίες.
αν δεν εισαι ακαδημαικός με το βιβλίο θα σ'αρέσει. Ο Κριστοφερ Τολκιν θα καταραστεί το τζάκσον
Vielen Dank für alles was mal war
Για το βιβλίο έκανα σχόλιο στο ριντινγκ θρεντ. Μόλις σήμερα το τέλειωσα και είχα να το πιάσω μπορεί και 18 χρόνια. Μου φάνηκε αρκετά παιδικό, και είναι άλλωστε, και είμαι πολύ περίεργος για την ταινία. Απλά όπως είπα...πως το βγάλαν 3 ταινίες...Τεσπά, θα επανέλθω Σάββατο πρωί.
ετοιμαζομουν να παω να το δω κανα πρωινο χθες ή σήμερα... αλλά μου κλεισαν εισητηρια για σαββατο βραδυ σε 3ντι κλπ κοκοκοψαρα. οχι οτι παιζει και αλλος τροπος εδω πανω. επίσης κοντα στο 20ευρω...αουτς. αλλά περιμένω να δω και γω παραμυθακι και κανα δρακο να γουσταρουμε! αληθεια 3 ταινιες θα ναι;
1) e4, c5
2) Νf3
Μπορεί και ναι, αν δεν έχεις απολύτως καμμία σχέση με το βιβλίο λογικά γουστάρεις. Από την άλλη και σε αυτήν την περίπτωση αν κρίνω από κάποια τραβηγμένα πράγματα με κάποια ξενερώνεις και λες οκ, τρεις τρίωρες ταινίες, ήταν απαραίτητο να βάλουν και αυτή τη βλακεία μέσα; Βέβαια σε αυτή τη περίπτωση μπορεί ο άλλος, που δεν έχει σχέση με το βιβλίο όπως είπαμε, να πει οκ μπορεί να είναι έτσι στο βιβλίο.
Δεν είμαι ακαδημαϊκός με τα βιβλία, περίμενα προσθήκες από τις γύρω ιστορίες και χάρηκα που τις είδα έστω και αλλαγμένες. Αλλά γενικά ξενέρωσα άσχημα. Μόλις την Πέμπτη τέλειωσα την ανάγνωσή του και τα είχα όλα πολύ πρόσφατα. Για να μη μπω σε σπόιλερ - αυτό ίσως να το κάνουμε σε άλλο σχετικό θρεντ αν υπάρχει και όχι σε αυτό της ταινίας - θα πω απλά πως για μένα αυτή η ταινία που παρακολούθησα έχει το Hobbit σαν βασική ιδέα/θέμα και από κει και πέρα έχουν αλλάξει τα πιο πολλά.
Εν κατακλείδι, αν κάποιος δεν έχει σχέση με το βιβλίο ή έχει να το διαβάσει άπειρα χρόνια πιστεύω πως θα ενθουσιαστεί και θα γουστάρει. Αν έχει όμως τότε θα ξενερώσει.
Απόρω γιατί μπαίνω στον κόπο...Κανένας λόγος, απλά είχα να το διαβάσω 18 χρόνια και είπα να το ξαναδιάβασω πριν την ταινία. Υπάρχει πρόβλημα; Δεν επιτρέπεται μήπως; Συγνώμη δε το ήξερα, δε θα το ξανακάνω.
Οντως χορταστικη η ταινια, μια χαρα και οι προσθηκες και ολα, το 3d νομιζω για τον πεο By the way.
στα συν της χτεσινης βραδυας οι δυο μαλακες διπλα μου που εκραζαν "τη μαλακια" που ηρθαν να δουν και εφυγαν 25 λεπτα πριν το τελος με τον γυρω κοσμο να τους κραζει..
επισης
![]()
Δεν υπάρχει όχι, μόνο μια μικρή αναφορά σε μια πρόταση για 'παιδάκια' που παίζουν.
Οι υπόλοιποι νάνοι κατά βάση είναι μουγκοί ναι.
ok. εχω και μια δεκαετια που διαβασα το βιβλιο οποτε δεν θα εχω προσδοκιες...ωραια.
ωραία ταινία, αν και στην αρχή μου φάνηκε κάπως γελοία εκεί που τα λενε ο γκανταλφ με το χομπιτ. πέρασα ωραία, θαύμασα τα οπτικά εφέ κλπ. δεν τρελάθηκα με την ηθοποιία. εντάξει καλά ήταν. 18 ευρώ όμως με έτσουξαν.
Last edited by atom_smasher; 17-12-2012 at 16:01.
1) e4, c5
2) Νf3