αυτο δεν ειναι μεροληψια?τι λες
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΕΓΩ
ΑΜΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΖΕΡΝΕΙΜ ΣΟΥ ΠΧ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ Ε?
ΣΤΟΝ ΦΙΞΕΡ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΡΕΝΤ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΘΡΕΝΤ ΑΠ'ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΚΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ
ειναι πραγματικα λυπηρο να εισαι τοσο αναλγητος και αναισθητος αντμνινιστυρειτορ
και επισης παρολο που νομιζα πως ειχε εξαληφθει απο σενα μετα τη γνωριμιας μας απο κοντα διακρινω μορφη εμπαθειας, καλα για τη μεροληψια να μην δωσω εκταση ειναι αυτονοητη και αυταποδειχτη
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣ Η ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΑ
και σε λιγο θα με κανεις και μπλοκ στο φβ στανταρ για να μην ενοχλεισαι γιατι ξερεις πως εχω δικιο, απορω πως κοιμασαι με ησυχη συνειδηση
και δε μιλαω για τα περασμενα πανε αυτα ειπες πως μ'αγαπας κιολας μετα
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ
ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟς ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΩ ΕΓΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ Η ΙΔΙΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠ'ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΕΙΤΟΡ ΠΑΡ'
ΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΟ ΖΗΤΑΩ ΣΑΝ ΧΑΡΗ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΞΕΡ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΚΑ
εννοω τελος παντων πως ειναι δικαιο αιτημα
και ναι διεκδικηση καλα το ειπα διεκδικω το προνομιο μου οπως και να χει
ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟΙΔΙΔΕΤΕ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΣΕΙ
καληνυχτα
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1206595