Ρίξαν φόλα στο σκυλί του θείου μου στο χωριό. Πάει το σκυλάκι μετά από λίγους μήνες ζωής. Γαμώ οτι έχουν και δεν έχουν που εν έτη 2012 συνεχίζουν να κάνουν κάτι τέτοιο και ακόμα πιο πολύ στη μικρή κοινωνία ενός χωριού!
Ρίξαν φόλα στο σκυλί του θείου μου στο χωριό. Πάει το σκυλάκι μετά από λίγους μήνες ζωής. Γαμώ οτι έχουν και δεν έχουν που εν έτη 2012 συνεχίζουν να κάνουν κάτι τέτοιο και ακόμα πιο πολύ στη μικρή κοινωνία ενός χωριού!
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Γαμώ το οτι κανείς δεν τους τιμωρεί, θες να πείς...
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...
Καλά τους γάμησε ο σκύλος.
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...
(εδώ υπήρχαν χριστοπαναγίες αλλά μετά θυμήθηκα οτι είμαι κιουρία )
Ψόφο αργό στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ανθρώπους που σκάνε με γκάνια εναντίον του σκύλου. Ιδίως στον τρίσαπιο που πήγε σαν καυλωμένος να τον πατήσει με τ'αμάξι. Μάλλον είναι καθημερινό φαινόμενο και απολύτως "οκ" γι' αυτούς το να χειριστείς έτσι ενα αγριεμένο σκυλί, που κατα πάσα πιθανότητα είχε λόγο να είναι έτσι κι ο λόγος αυτός είναι ΠΑΝΤΑ η μαλακία του ανθρώπινου είδους. Οσο για το παπάρι που απλά τράβαγε αντί να βοηθήσει? (γιατί νταξ κι ο παππούς μια λύπηση στην προκαλεί)..Ε, εντάξει στην πυρά κι αυτός.
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
DEFEAT YOUR ENEMIES WITH SUCCESS!!
Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die Menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
προτείνετε καμιά σκυλοτροφή (κροκέτες) οικονομική για 25+ που να είναι και κάπως καλή όμως.
εδιτ: εδώ τσακίζει ένα μπρόκολο
![]()
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Ξέρουμε τι μάρκα είναι αυτό?
![]()
Resistance is useless
Μάρκα;
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
είσαι μεγάλη μάρκα!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Πίσω στο θέμα
![]()