αυτό το populist επιχείρημα όμως είναι ο ορισμός του "καθρεπτάκι". Το μέταλ/πανκ/γουοτέβερ έχει τα πάντα. Εσύ επιλέγεις να ακούς μπάντες που είναι "καρναβάλια". Εγώ δε μπορώ να σκεφτώ καμία που ακούω που να είναι έτσι. (καλά, μερικοί αποδυκνύονται έτσι στην πορεία ενώ στην αρχή πουλούσαν άλλο πράγμα, αλλά δεν εννοώ αυτό)
πσ, και προς θεού, λολ, δεν είπα εγώ να σβήσει το σήμα το shell να βάλει ανάποδο σταυρό, δε θέλω να τους διαγράψω από την ύπαρξη, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ κάνουμε.
πσ. 2 τώρα που βλέπω το έντιτ: (χάθηκε να κάνεις ένα νέο ποστ, βρε άνθρωπε). Καταρχήν, μια χαρά βγαίνει νόημα στο Depressive Age που πόσταρες. Όχι τίποτα ιδιαίτερο από μόνο του, αλλά δεν είναι giberrish. Και να ήταν όμως, θα μπορούσε να αποτελεί σχόλιο στο obfuscation για εντυπωσιασμό του progressive metal, ας πούμε. Το "ακούω black metal, καπνίζω τσιγάρα και γράφω ριφφάρες" δεν αποτελεί σχόλιο για τίποτα. Είναι απλά EXTREME BRAIN INACTIVITY. Δεν είναι λολ για την ακρίβεια, είναι ανύπαρκτο, είναι όπως είπα χαζομάρα σα marketing point (άμα το βάλεις μαζί με όλο το πακέτο, δηλαδή). Κατά τ' άλλα, μην αναφέρεσαι στο "χεβυ μέταλ" όπως είπα και πιο πάνω. Δε με ενδιέφεραν τα παραδείγματα που γράφεις ποτέ (οι στίχοι manowar πάντως μερικές φορές είναι ηλίθιοι, αλλά ποτέ ανούσιοι, έχει διαφορά). Τέλος πάντων, δε σώζονται οι kvele-κάτι με τίποτα πέρα από τα "καλά ριφφάκια", άστο![]()