κάτι διαφορετικό από "καπνίζω τσιγαριλίκια και ακούω black metal με τον κολλητό μου και γαμάμε την χήρα του όντιν"?? Και γενικά κάτι που αντιμετωπίζει το μέτσαλ διαφορετικά από αυτό για να μην ρισκάρει χάσιμο πόντων μοντερνο-γαμάτης αισθητικής?? (ο jack black βέβαια άμα τους άκουγε αυτούς θα ούρλιαζε "ΠΑΙΧΤΕ ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ". Και μη μου πεις "είναι πάνκηδες", και οι Amebix πάνκηδες είναι. Και μη μου πεις "κάνουνε χαβαλέ όμως" επειδή μερικά ριφφάκια δε κάνουνε καθόλου χαβαλέ!! (φαντάσου τώρα ακούς νορβηγικό ρίφφινγκ και από πάνω "πάσαρε το τσιγαριλίκι ρε φιλάρααααα")
(και τέλος πάντων, τέτοιες μπάντες με τη λογική γράφουμε λολ στίχους που δε θα ξέρει κανείς τι λένε ένιγουει μέχρι να κάνει google translate, θα βάλουμε black metal μαζί με πανηγυρο-ροκ εν ρολλ και γενικά πάμε να να μας προσέξουνε με χαζο-original κόλπα είναι εξ' ορισμού ανειλικρινείς, πράγμα που είπαν και μερικοί άλλοι όσον αφορά την pro-tools παραγωγή με το "χύμα" ήχο (που εμάς μας αρέσει βέβαια, που είμαστε μεταλλάδες χοχο. Τέλος πάντων, ωραία ριφφάκα έχουνε για youtube listening, να είμαι και δίκαιος)