τα πέρασα κι εγώ πρόσφατα αυτά με κοντινό μου πρόσωπο.
ο γιατρός εμφανώς μας απέφευγε για να μην του δώσουμε.
στις ερωτήσεις τύπου "καμιά άλλη εκκρεμότητα, γιατρέ; *γουινκ-γουινκ*" μας έλεγε "τίποτα, τίποτα, όλα μια χαρά, να μη σας ξαναδώ!" κι έφευγε τρέχοντας.
από το διπλανό κρεβάτι μας είπαν ότι ο γιατρός δεν παίρνει γιατί είναι με το σύριζα κι ότι κάτι άλλους που επέμεναν πολύ τους έβρισε.
παρ' όλ' αυτά η οικογένειά του ήθελε οπωσδήποτε να δώσει, τους φαινόταν κάτι σα γυφτιά να μη δίνεις. σα να μην προσέχεις τον άνθρωπό σου.
τελικά αποφάσισαν να του δώσουν ένα μικροδωράκι και να κρύψουν μέσα λεφτά.
=\\\\\\\\\
[στο μεταξύ παραπέρα ήταν μια γιαγιά από χωριό που είχε τον άντρα της εκεί και μας είπε ότι όταν ήρθε απ' το χωριό έπιασε το γιατρό (άλλο γιατρό) και του 'πε "γιατρέ, έχω μόνο 1000 ευρώ, δεν έχω περισσότερα..." κι αυτός της είπε "καλά, καλά, θα τα βρούμε" κι όταν τέλειωσε η εγχείρηση την κάλεσε στο γραφείο του και της είπε ότι θέλει 3000 και να τα βρει. εμείς της είπαμε να μην του δώσει τίποτα (ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ) και μας απάντησε ότι άμα βγει ο άντρας της και μάθει ότι δεν έδωσε τίποτα θα τη σκοτώσει!!!]
πάντως, και με το γιατρό παραπάνω και έχοντας συνοδεύσει μετανάστες στο νοσοκομείο και σε πρόσφατη επέμβαση σε μετανάστη, εγώ δεν έχω συναντήσει τίποτα πέρα από γιατρούς και νοσοκόμους με άψογη συμπεριφορά και χαμόγελο, ενώ έχουν να πληρωθούν μήνες και δουλεύουν με ελλείψεις σε εξοπλισμό κλπ. παίζει να 'χω πιάσει και το τζόκερ με το θέμα, αλλά μπράβο.