Πάτος οι Lakers... Έλεος.
Σε γενικές γραμμές από διάφορα παιχνίδια που έχω δει
*On Fire*
Clippers:
Φοβερή βελτίωση στους δυο ήδη καλούς Griffin/Jordan τώρα όμως μιλάμε πλέον για ένα από τα καλύτερα combos. Bledsoe & Barnes σταθερά καλοί όπως και ο Crawford από τον πάγκο. Τους βλέπω βαθιά στα playoffs...
Knicks:
Νομίζω είναι μέχρι στιγμής αήττητοι? Carmelo επιτέλους του πάνε τα πράγματα όπως πρέπει, Felton σαν να μην έλειψε μια μέρα και JR Smith σε ηγετικό ρόλο του δεύτερου unit (κάτι σαν να έκανε μεταμόσχευση εγκεφάλου φέτος). Amare επιστρέφει σύντομα και ακούγεται ότι δε θα είναι πλέον starter.
Grizzlies:
Τους είχα στο μυαλό μου σαν up and coming ομάδα αλλά όχι τόσο καλούς... Ο Gasol μας δείχνει πως ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να μιλάει για τον Marc (τον αδερφό του μετά από μια συγκλονιστική απόδοση στους ολυμπιακούς δεν τον είχα σε καμία περίπτωση τόσο τελειωμένο...), Randolph ασταμάτητος και Rudy Gay στην ανηφόρα για All Star Game.
*Απογοήτευση*
Lakers (No Comments)
Jazz:
Πείτε με χαζό αλλά όταν έχεις ένα οπλοστάσιο ψηλών Jefferson/Milsap/Favors/Kanter μαζί με Mo Williams/Butler/Hayward δεν περιμένεις κάτι παραπάνω?
Nuggets:
Η προσθήκη Iguodala δεν βοήθησε πολύ την άμυνα τους, ο Ty Lawson μετά το καινούργιο συμβόλαιο του φαίνεται πως ταξιδεύει πνευματικά στον Άρη. Ήθελα πολύ να τα πάει καλά μια τόσο νεανική ομάδα με τρομερά παιχτάκια Faried/Koufos/Gallinari/McGee...