29/11/2012 12:58 <menumission> ο καραφλομπας το βουλωσε και δεν απανταει? του φαγε τη γλωσσα η γατα ενα πραμα? δεγγιαλ δεν ειμαι ανεπιθυμητη απο ολους απ'την πλειοψηφια ισως αλλα και παλι εφοσον θεωρειτε ενδειξη καντε αλλα 50 φεικ ο καθενας να ψηφισετε
29/11/2012 12:59 <menumission> στο πολλ στοκοικουμενικοι ο αλλος θα μας εκφρασει την εκπληξη του με τη φιλελευθερη τεχνη της πολιτικης που παιρνει εφαρμογη στο μη μπαναρισμα η δεν ξερω τι αλλη μαλακια λεει, τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αν δεν το χετε καταλαβει
29/11/2012 12:59 <menumission> σταματηστε να λυσσατε μαζι μου βρειτε κατι αλλο να ασχολειστε πως θα διορθωσετε την ελεεινοτητα σας για παραδειγμα η κατι παραμφερες
29/11/2012 13:02 <menumission> ολη αυτη η ενασχοληση και το κακο και μα μου σου του η τομη στο ψυχολογικο υποβαθρο ενος ανεπιθυμητου για σας χρηστη δε δικαιολογειται ουτε στο εν δεκατο σε φυσιολογικα επιπεδα δεδομενου πως εχει επαναληφθει πολλακις και συνεχιζει ακομα, δεν αμφιβαλλω πως ειμαι ανεπιθυμητη για αρκετους χρηστες για διαφορετικους λογους στον καθενα με εναν κοινο αξονα την καραμελιτσα πως σμαπαρω ειμαι απροσαρμοστη ενοχλω δεν ξερω τι αλλο αλλα εγω απλα πιστευω πως ψαχνετε να ξεσπασετε καπου εκει που πιστευετε πως σ
29/11/2012 13:03 <menumission> σας παιρνει επειδη δεν ειστε μονοι, δε γαμησαυτο το μηνα, δε μουπανε καλα τα προσωπικα, δεν πηγα στο γηπεδο, εχω περισσεια αδρεναλινης που να την διοχετευσω στον αγωνα κατα της μενιουμισσιον με πυγμη και αγωνιστικη διαθεση
29/11/2012 13:04 <menumission> μια καλη λυση παλι θα ηταν να πατε ομαδικα οπως ξαναειπα σ'εναν ψυχιατρο να σας λυσει το οποιο προβλημα. προβληματα αφου σας βοηθησει να το εντιπισετε πρωτα και να μην το μεταθετετε σε αλλους πλανομενοικτρα πλανη πως ο αλλος φταιει
29/11/2012 13:05 <menumission> κι ολα αυτα ειναι ξιολογα και αξιζουν να τα αναφερω ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ κι οχι εγω
29/11/2012 13:07 <menumission> ποτε δεν πηγα να ποσταρω μαλακα ο φιξερ ας φαει μπαν τιο θα γινει με τον καραφλλοομπα ψυχακια που με βριζει ολη την ωρα ταχα πως μουτζωνω τα ποστς του η με τον εναν η με τον αλλον ισως αυτος να ηταν ο απωτερος σκοπος σας επειδη πιθανως εχετε θεμα πως δεν ασχολυνται αρκετα μαζι σας και προσπαθειτε να τραβηξετε την προσοχη, η δεν ξερω τιο δεν ειμαι ψυχολογος ουτε ψυχιατρος ουτε κοινωνιολογος ουτε τιποτα για να μπορει να παρει μια τεκμηριωμενως επιστημονικη χροια η αποψη μου για σας τα κομπλεξικα σ
29/11/2012 13:09 <menumission> σιχαματα αλλα γενικα ψαχτειτε λιγο εν ολιγοθς σταματηστε να κοιτατε το τι κανω εγω η ο ενας η ο αλλος συνχεια και βαδιστε βημα βημα προς την ενδοτερη χωρα του ειναι σας με απωτερο σκοπο την πολυποθητη μπαντιερα που θα καρφωσετε σαν κατακτητες της αυτιογνωσιας
29/11/2012 13:09 <menumission> αυτα να σας απασχολουν κι οχι εγω η οποιο αλλο αδυναμο ον που επειδη νομιζετε πως σας παιρνει θελετε να το εκμηδενιστε και να το εξοντωσετε
29/11/2012 13:10 <menumission> σιχαμενα σιχαματα ελεεινα ατομακια μονο φτυσιμο και εμετο στη σκατομαπα σας
29/11/2012 13:11 <menumission> α και ακομα μια απο τις τρανταχτοτατες ειρωνειες ειναι πως μιλατε για αυτοιγνωσια σε μενα και να ψαχτω που χω το προβλημα με τηην αυθεντια των ειδημονων αλαθητων αμεμπτων ανωτερων ανθρωπων τη στιγμη που δεν ειστε ουτε ζωα αλλα υπανθρωπικα σιχαματα
29/11/2012 13:12 <menumission> γενικα ψαχτε την φασουλα σας λιγο συμβουλη σε φιλικο τονο ειν αυτη, δεν κακο
29/11/2012 13:13 <menumission> για εναν καλυτερο κοσμο.