πάρε δώ πράμα!
Για πείτε, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να συνδέσω λαπτοπ (win 7) με πισι (win XP) για μεταφορά αρχείων απ'το ένα στο άλλο, ή χρειάζονται ρούτερς και δίκτυα και δεν ξέρω τι?
Α ναι για πείτε μ'ενδιαφέρει κι εμένα αυτό
με ενα ethernet καλώδιο δεν γίνεται;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ναι, ρώτησα κι έμαθα. Λοιπόν αν δεν έχεις ασύρματο δίκτυο συνδέονται με εθερνετ καλωδιο, αν εχεις ασύρματο απλά κάνεις shared τον/τους φακέλους που θες και στους εμφανίζει στο network places.
κατέβασα steam, κατέβασα TF2, το ανοίγω, φτάνει μέχρι το loading screen και κρασάρει, χωρίς message/errors κτλ.
τι κάνω
tt0274518
πως μπορώ να φτιάξω τέτοιους πίνακες και να τους βάλω στο word?
![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
γεια σας και πάλι
όταν ανοίγω το Pc και με βγάζει στην επιφάνεια με τους users και πάω να μπω,κάποιες φορές μου λέει "Προετοιμασία της επιφάνειας εργασίας" αντί για το γνωστό "Καλώς ορίσατε" (σε Windows7)
μετά κολλάει για καναδυο λεπτά και όταν επιτέλους μπει η επιφάνεια εργασίας είναι άδεια (ούτε wallpaper ούτε τίποτα) και μου βγάζει ένα error που λέει ότι η διαδρομή C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop δεν υπάρχει ή έχει μετακινηθεί
κάνω αποσύνδεση και μετά μπαίνει κανονικά
για πείτε καμιά λύση
λογικα οχι, απλα θα φτανει ως συγκεκριμενη χαμηλοτερη (αρκετα) αναλυσις.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ε πουστιά. Είναι βέβαιο αυτό? Πως μπορώ να ξέρω σίγουρα? Τι μπορώ να κάνω για να μη συμβαίνει? Άλλη κάρτα γραφικών? Αυτήν πάλι θα τη σηκώνει η μητρική ή θα'χω εκεί άλλα θέματα? Να το βάψω μπλέ και να το πετάξω στη θάλασσα?