τελικά αν πληρώσεις μέσω e-banking σου δίνουν και επιπλέον μέρες προθεσμίας οπότε το έκανα έτσι. ευχαριστώ πάντως.
Επι εναμιση χρονο πληρωνα αλλου την Ευδαπ επειδη ειχα κανει λαθος στον αριθμο του μετρητη....
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Φτηνο φωτοτυπαδικο στο κεντρο της Αθηνας οπου με σεβασμο στα πνευματικα δικαιωματα φωτοτυπουν βιβλιο 1000και σελιδων γρηγορα, χωρις παραλειψεις και λοιπα λαθη και χωρις να χασουν/διαλυσουν το βιβλιο. Πειτε που παω.
Μερσι.
Στο τέλος της σόλωνος υπάρχει ένα φθηνό και καλό. Δεν ξέρω αν ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που έβαλες αλλά εμένα με είχε στα όπα-όπα γιατί ήμουν ο αγαπημένος του πελάτης.
Last edited by Πόσο κάνει 10 συν 7; 26-11-2012 at 03:04.
Ας πει όποιος ξέρει...όταν η καταβολή μισθοδοσίας γίνεται μέσω τραπέζης και η εταιρία έχει ως απόδειξη αυτή την κίνηση, είμαι υποχρεωμένη να υπογράψω την απόδειξη πληρωμής ; (δεν συμφωνώ με το ποσό)
Ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να μη με πληρώσει επειδή αρνούμαι να υπογράψω την απόδειξη πληρωμής ; γενικά έχω άλλες κυρώσεις ;
The Apocalypse Has Been Cancelled
Δεν γνωρίζω να απαντησω σε αυτά, αλλα μια απορία:
ο εργοδότης σου έβαλε κάποιο ποσό το οποίο εσύ πιστεύεις ότι έπρεπε να είναι περισσότερο ή έβαλε ένα ποσο και ισχυρίζεται ότι έβαλε άλλο?
Αν ισχύει το δεύτερο, φυσικά με μια κίνηση λογαριασμού, φαίνεται ακριβώς οποιαδήποτε κατάθεση έχει γίνει, οπότε δεν γίνεται να ισχυριστεί το δεύτερο.
Για το πρώτο, χέσε ψηλά και αγνάντευε, μίλα με τον λογιστή σας, μήπως έχει κάποια απάντηση στο γιατί πήρες λιγότερα λεφτά από αυτά που περίμενες.
Kill the wise one!
Στην απόδειξη πληρωμής αναφέρουν μεικτά και μετά από κρατήσεις μπλα μπλα μπλα αναφέρουν το καθαρό ποσό χωρίς να αναφέρουν τα επιδόματα που δικαιούμαι (κωλόχαρτο γενικά!!!)...επίσης εκεί που πρέπει να υπογράψω έχει και το ΣΛΟΓΚΑΝ "δεν έχω καμμια άλλη απαίτηση από την εταιρία".
Δεν συμφωνώ με το ποσό γτ έχει κόψει τα επιδόματα (βάσει νόμου βέβαια) μόνο σε εμένα και στη συνάδελφο μου (ανήκουμε στο ίδο τμήμα) και σε κανέναν άλλο.
Εγώ λοιπόν δεν το αποδέχομαι αυτό και δεν θέλω να υπογράψω την απόδειξη πληρωμής.
Σε κόβω για μόνιμη άδεια τοτες...Εγώ λοιπόν δεν το αποδέχομαι αυτό και δεν θέλω να υπογράψω την απόδειξη πληρωμής.
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...
Ξέρω ποιος είναι ο στόχος του, υποχωρήσεις έχω κάνει πάρα πολλές (για την καλή συνεγασία) αλλά όχι άλλες δεν μπορώ.
Ο στόχος του έτσι κι αλλιώς είναι η απόλυση την οποία με διαφόρους τρόπους προσπαθεί εδώ και ένα χρόνο (αλλά κοστίζω βλέπεις!!!)
Η μόνιμη άδεια θα έρθει, την περιμένω, δεν με εντυπωσιάζει.....το μόνο που κάνω πλέον είναι να δω τι δικαίωμα μου έχει απομείνει
θα σβήσεις το σλόγκαν , και θα βάλεις δικό σου "επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου "
Πέρα από την πλάκα σιγούρεψε ότι ισχύει αυτό
Εξοφλητικές αποδείξεις (εκκαθαριστικά σημειώματα):
Ο εργοδότης κατά την εξόφληση (πληρωμή μετρητά ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού) των αποδοχών είναι υποχρεωμένος, βάσει του άρθρου 18 παρ. 1 Ν. 1082/80, να χορηγεί στον εργαζόμενο εξοφλητική απόδειξη στην οποία να φαίνεται αναλυτικά το ποσό πληρωμής καθώς και η αιτία καταβολής του (π.χ βασικός μισθός, επίδομα προϋπηρεσίας, οικογενειακό επίδομα (γάμου, παιδιών),ανθυγιεινής εργασίας, προσαύξηση υπερωριακής – νυχτερινής - Κυριακής ή άλλης αργίας απασχόληση κ.λ.π). Επίσης πρέπει να φαίνονται και οι πάσης φύσεως κρατήσεις που έγιναν επί των αποδοχών. Γραπτή δήλωση του μισθωτού ότι έλαβε συγκεκριμένο ποσό, χωρίς να υπάρχει ανάλυση του παραπάνω ποσού και αιτιολόγηση καταβολής του, δεν θεωρείται εξοφλητική απόδειξη.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
trololololol mas kanane eidhsh sto star
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.a...i_tin_agapousa
καλα εδω ο goodson εχει κανει διασκευη Παολα σε σερφ ροκ![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry