catharwhat
πώς
Κάτι τέτοιο.
Μην ξεχνάμε και τους Left for Dead όμως, είναι η πρώτη μπάντα του τραγουδιάρη των cursed.
Πώς βρίσκει κανείς λεφτά να πάει εκεί πέρα είπαμε;
Atom πες τί ξέρεις, αν ξέρεις, για roskilde....Είναι μακρυά από σένα;
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ο ορισμός της καφρίλας. θεσμος για τους δανους ο οποιος συνδυαζεται με απειρο αλκοολ, σεξ, ναρκωτικα και καφριλικια. κατι σαν πενταημερη στο πολύ βρώμικο μιας και συνήθως συνδυάζεται με βροχή και λάσπη και μισόγυμνες γκόμενες που κατουρανε ανετα διπλα στην σκηνή σου καθώς πίνεις αμέριμνος τις μπύρες σου. ακριβό σχετικά εισιτήριο, νομίζω παίζει μόνο για όλες τις μέρες. αν θες για μια μερα βγαίνει πανάκριβα. αν και σχετικά ειναι αυτά. μακρυα δεν το λες απο κοπενχαγη. απλά δεν συμφέρει αν είναι να πηγαινοέρχεσαι κάθε μερα. καλύτερα καμπινγκ. εγω δεν εχω παει. μονο φίλοι. το ροσκίλντε είναι μεγάλη κωμόπολη κανα 40 λεπτο το πολύ απο κοπενχαγη. με τραίνο καπου τόση ώρα επίσης. ξενοδοχεια δεν ξερω τι εχει εκει γυρω και αν θα είναι διαθέσιμο τίποτα. επίσης πανεπιστημιουπολη παίζει καθώς και πολλοί σχετικά ευκατάστατοι δανοι. περσι πεθανε και ένα παληκάρι απο ναρκωτικά νομίζω. γενικά εμπειρία. ακριβή όμως. απο μπάντες δεν ξερω τι παίζει για φέτος, αν και γενικά δεν είναι του στυλ μου τα περισσότερα που παίζουν εκει. θα το σκεφτόμουν να τα δωσω. δεν περισσευουν κιολας. ασε που χει και ενα διημερο μεταλ φεστιβαλ που με ψιλοκαλύπτει.
1) e4, c5
2) Νf3
Μέχρι στιγμής έχει Volbeat, Sigur Ros, Kveltertak, Goat και ψήνομαι...
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Έχω ένα εισητήριο για το άνωθι λάιβ, Λονδίνο 11/12, και όπως ήρθαν τα πράγματα δεν θα μπορέσω να πάω. Αν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει το μαιλ του σε πμ.
We revel in our time.
Το μεταφερα και στο αντοιστιχο θρεντDoom Shall Rise festival VIII
April 26th & 27th 2013
after a 2 year break Doom Shall Rise festival will return in April 2013! Once again at the Chapel in Göppingen (κομωπολη εξω απο την Στουτγκαρδη)and of course for another 2 days!
Line up:
Ereb Altor (Sweden)
Griffin Device (Malta)
Hour of 13 (USA)
Mountain Throne (Germany)
Naevus (Germany)
Ophis (Germany)
Petrified (Germany)
Phased (Switzerland)
Serpent Venom (UK)
Shattered Hope (Greece)
Sideburn (Sweden)
Victims of Creation (Malta)
+4 tba
"I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."
http://www.myspace.com/cosmicplunge
http://el-gr.facebook.com/pages/Cosm...p_178091127385
Αυριο Κοπενχαγη the wounded kings, Lord Vicar, Reefer, 10 euro.
3/3 high on fire
3,4,5/5 pagan alter, graves at sea, conan, samothrace etc
1) e4, c5
2) Νf3
Δεν ήξερα που να τα ποστάρω αλλά νομίζω καλό είναι να τα διαβάσει ο κόσμος και να βγάλει ο καθένας ό,τι συμπέρασμα θέλει.
Από τη στιγμή που τα γράφει ο ίδιος στο προφιλ του στο FB, ορίστε πάρτε τα κι εδώ:
17/2/2013 Μετά το λάιβ των samsara blues experiment
10/3/2013 μετά το λάιβ των Sardonis
και το προφιλ: http://www.facebook.com/lovelight.prod
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Commissar <3
Γάμησαν τα πάντα χωρίς να είναι κάν headliners*, ιδού και τα στοιχεία δηλαδή. Δεν είμαι και κανένας σούπερ οπαδός αλλά σίγουρα και περισσότερο θα τους ακούσω και τον επόμενό τους δίσκο θα τσεκάρω...
*: Οι Ghost B.C. αστεία επιλογή για headline μπάντα. Κατά τα άλλα το εισιτήριο 6 λίρες έκανε οπότε \m/ οπως και να έχει...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Ξανα Clutch στο Λονδινο στις 11 Ιουλιου. Δε με χαλασε καθολου![]()
planet of zeus σαββατο θα δω για πρωτη φορα.
1) e4, c5
2) Νf3