Ο διοργανωτης.Πρωτα απ' ολα το report θεωρω οτι ειναι πολυ προσβλητικο για την πολη ΣΟΥ και το κοινο της.Απο οτι καταλαβα εσυ δεν ηρθες για την συναυλια (φαινεται απο το οτι δεν αναφερεις τι παιξανε) αλλα για να κραξεις μονο.Οι Σερραιοι ετσι γουσταρουν να διασκεδαζουν και μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα 180 ατομα που το τιμησανε(οχι 100 οπως αναφερες).Αν δεν σου αρεσει απλα δεν συμμετεχεις.Δεν πηρα κανεναν με το ζορι στην συναυλια ουτε σου ειπαν να πας με το ζορι στο after show party στο bookit που παρεπιπτοντως περασαμε ωραια και η μπαντα.Κι εσυ που ηρθες ηταν επιλογη σου και ηξερες τον χωρο απο τους ROTTING CHRIST οπου το live εγινε 17 Σεπτεμβριου(οχι Ιουνιο) και εγινε εκει γιατι τελευταια στιγμη δεν δωσανε το θεατρακι(ενω μου δωσανε το οκ).Στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι οτι ο χωρος ειναι ακαταλληλος για live αλλα δυστυχος δεν υπαρχει αλλος,εψαξα παντου και το ξερουν ολοι.Βρες εσυ καλυτερο χωρο και αν στον δωσουν,διοργανωσε ενα live χωρις χορηγους και υποχρεωσε το κοινο θελει δεν θελει να χτυπιεται.Εγω σαν διοργανωτης θα σου βγαλω το καπελο.Τα live γινονται αναγκαστικα εκει,αλλιως δεν θα βλεπαμε τετοιες μπαντες(και η συγκεκριμενη μπαντα συμφωνει μαζι μου).Επισης την ιδεα για τα χαρτονια ηταν δικη μου για να προστατεψω το δαπεδο(ηταν καινουργιο) απο τα τσιγαρα διαφορετικα θα ξαναδωσουν τον χωρο(και ας ειναι ακυρος,υπαρχει αρκετος κοσμος που θελει να δει εστω και ετσι live).Συμβουλη...αφου υποφερεις τοσο,αλλαξε πολη.