2 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
οχι αρθρο, αλλα ψυχεδελικο σχολιο ΠΑΡΑΝΟΙΚΗΣ σκουληκαντερας στο γκαζζεττα (κατι σαν την δικια μας γιουλαι)
Ακου τωρα να μαθαινεις πως το google ειναι πηγη πληροφοριων και μαλιστα διασταυρωμενωνΣου εξηγω ολη την μεθοδολογια που ακολουθησα στην περιπτωση ODAY ALI AL SHAMMARI τον Οκτωβριο του 2010 οταν τον Ιανουαριο του 2010 το ασπρομαυρο ρεπορταζ εχτιζε γηπεδο στου Καρατασου με τους Αραβες
Ειμαι ο πρωτος που ασχοληθηκε με την λιστα του ελληνοαραβικου φορουμ που εγινε στον Σεπτεμβριο του 2010 στην Αθηνα.Σκεφτηκα οτι αυτος ο oday θα ηταν λογικα παρων.Επεσα μεσα.Βρηκα την ακριβη ονομασια της εταιρειας του και τα mail αλλα και τα τηλεφωνα και διευθυνσεις στην ελλαδα
Τσεκαρα ολη την λιστα και διαπιστωσα πως ο ονται εδινε τα ιδια τηλεφωνα και διευθυνσεις με τον ραπτοπουλο της εξπρες και καποιον περικλη καλλλιδοπουλο.Η αναζητηση μεσω της σελιδας του οτε με ενα απο τα σταθερα νουμερα με εβγαλε και στον αδελφο του π.κ.Το google μου εβγαλε δημοσιευματα πως ο Π.Κ ηταν πρωην δικηγορος που ειχε κανει φυλακη πουλωντας οικοπεδα φιλετα με παρανομους τιτλους ιδιοκτησιας.
Μια αναζητηση για την εταιρεια δειχνει την διευθυνση της στο λονδινο καθως και την μοπρφη της εταιρειας αλλα και τοα ρχικο της κεφαλαιο και τζιρους οπως επιτασσει η αγγλικη νομοθεσια.Τα ποσα ηταν πενιχρα
Μετα εωαξα τους δικηγορους του ονται.Διαπιστωσα οτι ο Λαμπρος Μαργαριτης ηταν και δικηγορος της μονης βατοπεδιου με φωτογραφιες απο την δικη της μονης και δημοσειευματα.Επισης η περιοχη στην οποια ηθελε ο Αραβας να κανει golf resort 18 οπων με σχετικη αιτηση που κατεθεσε στην invest in greece ανηκε στην μονη Βατοπεδιου.Αφου αποχαρακτηριστηκε απο δασος σε περιοχη χθαμαλης βλαστησης δοθηκε στο κρατος στην γνωστη υποθεσση ανταλλαγων που εξεταζε η εξεταστικη επιτροπη ανταλλαγες στις οποιες μετειχε και ο χρηματοδοτης του ΠΑΟΚ Σαχπατζιδης.Βρηκα αναφορες για το δασαγροκτημα πραβιτα στην καταθεση Πελεκη στην εξεταστικη επιτροπη της βουλης,βρηκα τα ΦΕΚ του αποχαρακτηρισμου καθως και τα δημοσιευματα για δικαστηρια εναντιον της δασικης υπηρεσιας αρναιας και ΔΟΥ αρναιας για επριεργο αποχαρακτηρισμο δασους και περιεργα μικρες αντικειμενικες αξιες.
Στην σελιδα κοινωνικης δικτυωσης του υιου ΑΤ εβλεπα διαφορα πηγαινε ελα της οικογενειας στο Καταρ την ιδια χρονικη στιγμη.Τα δημοσιευματα για εμπλοκ της μονης με Καταριανους επενδυτες μεσω off shore στην υποθεση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τα διαβαζα γιατι εχω ματια
Το επαγγελμα του προεδρου του ΑΣ το γνωριζω απο την σελιδα της εταιρειας του
Το οτι ηταν συνδετικος κρικος σε συναντησεις του σπιτιου του ιδιοκτητη οδικης το διαβασα απο τον Τζαντζαρα
Εχω ανεβασει στο παρελθον βιντεο με φωτογραφημενα στιγμυοτυπα των δημοσιευματων και των πηγων που αναφερω
Εχεις διαβασει κομματια της ερευνας μου ενσωματωμενα σε αρθρογραφια αθηναιων ρεπορτερ
Ετσι Agis γινεται ερευνα και διασταυρωση απο το google
Tωρα ηρθες εσυ να με προσβαλεις χωρις καν να ξερεις τι εχω γραψει και παραθεσει στο παρελθον
Θα πρεπει να εισαι πιο διαβασμενος την επομενη φορα
ΥΓ Την ημερα που βγηκε η ειδηση για τις κλειστες τραπεζες στην κυπρο και την αδυναμια της Διμερα να καταθεσει χρηματα την βδομαδα του 15αυγουστου
εχοντας κανει τηλ στην ενωση τραπεζικων υπαλληλων κυπρου ειχα διαποστωσει οτι οι τραπεζες ηταν ανοικτες και το εγραφα
Να σου πουν πιοι ειναι αυτοι που μου εκαναν μαθηματα για τις τραπεζες
Οταν ανεβαζα το κειμενο στα τουρκικα με την καταθεση φλωριδη στην τουρκικη βουλη που κατηγορουσε τον πατριαρχη ως χρηματοδοτουμενο της cia,ως κατοχο του λόγαριασμου ΜΕΡΟΠΗ στην Μαλτα αυτοι που εβλεπαν το κειμενο ελεγαν πως τους λεω τουρκους
Βαριεμαι να συνεχισω Agis εισαι απλα αδιαβαστος οποτυε και βαρετος
Οτι εχω πει ειναι καταγεγραμενο εδω μεσα με ημερομηνιες
ο γνωστος Γιαννης Γιαννοπουλος