A dhladh o tupos ebale to pouli tou mes to 18xrono e?
A dhladh o tupos ebale to pouli tou mes to 18xrono e?
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...
Πριν λιγο στο news feed μου. Μεγαλο μυαλο ο απο κατω,ολα τα πιανει.
να προστεθεί στη λίστα με τα ανέκδοτα του τσάκ:
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου Άγγελοι – Διάβολοι για το κύπελλο της Μεταθανάτιας ζωής στο Γήπεδο Αγ. Σάββας Κωφίδης στα μεν αποδυτήρια των Αγγέλων ο Χριστός μιλάει στους παίχτες του:
«πάμε παιδιά με το σταυρό στο χέρι, οι οπαδοί θα μας δώσουν φτερά, εν τούτω νίκα» και όλα τα αγαπημένα κλισέ του αθλητικού ουράνιου χώρου.
Ο δε Σατανάς στα αποδυτήρια των διαβόλων πάλι έλεγε τα δικά του « πάμε να τους σπάσουμε τα πόδια, να μπούμε σαν δαίμονες, να τους καβαλήσουμε κλπ κλπ».
Ξεκινάει το παιχνίδι, στο πρώτο δεκάλεπτο γκολ οι διάβολοι, μέχρι το ημίχρονο κερδίζουν άνετα 3-0.
Μπαίνει στα αποδυτήρια ο Χριστός αρρωστημένος.. «Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή; Με έχετε ξεφτιλίσει! Ρε Γαβριήλ είναι άμυνα αυτή;»
Φωνάζει τον Πέτρο (βοηθός προπονητή) να τον κρύψει λίγο και αλλάζει φανέλα με έναν άγγελο. Ξεκινάει λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο και ο Χριστός με ψαλιδάκι μειώνει σε 3-1. Όλο το γήπεδο τρελαίνεται οεοεοεοεοε είσαι θεός, είσαι ο σωτήρας μας, είσαι μεσσίας κλπ.
Στο 70’ δεύτερο γκολ ο Χριστός με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο 90΄ ισοφαρίζει 3-3. Πανικός στο γήπεδο, οι άγγελοι έχουν πάρει τα πάνω τους.
Παράταση, πέναλτι, τελευταίο πέναλτι ο Χριστός, ευστοχεί και χαρίζει το κύπελλο στους αγγέλους. Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίσεις, γύρους, πανηγύρια με το άγιο πνεύμα κλπ, πάνε στα αποδυτήρια. Αφού μαζεύει όλους τους παίχτες ο Χριστός και τους δίνει συγχαρητήρια, τους λέει «λοιπόν, χέστε όλοι μέσα στο κύπελλο!»
-μα;
-ρε δεν έχει μα, θεός είμαι, χέστε όλοι εδώ μέσα.
Ε τι να κάνουν οι άγγελοι χέζουν, παίρνει το κύπελλο ο Jesus και μπαίνει στα αποδυτήρια των διαβόλων.
Εκεί αρχίζει να το κουνάει μπροστά τους και να τους ραίνει..
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;
Spoiler
Στα προηγούμενα ήταν κάάάπως μοιρασμένες οι αντιδράσεις..εδώ έγινα μουτζα-χεντίν..
Φύγε απ' το (sub)forum.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Σε ενα δημοτικό σχολειο καπου στην Αθηνα, την πρωτη μερα της νεας σχολικης χρονιας η δασκαλα παιρνει παρουσιες..
- Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
- Παρων.
- Χασάν ντομάν ντα σαρουί;
- Παρων.
- Γιόν κιμ λι γκόνγκ;
- Παρων.
- Σουλειμάν αλη ζαουάχρι;
- Παρων.
- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής;
Τίποτα...
- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα..
Πάλι τίποτα.
Εκει που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ενα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά..
- Κυρία, μάλλον εγω είμαι αυτός, αλλα το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι..
Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
-τι δουλεια κανεις?
-πιτσαδορος
-και ποσα βγαζεις τον μηνα?
-2000..
-τι λε ρε? που δουλευεις πιτσαδορος?
-σε τσοντες..
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
-Γιατρέ, είναι ένας τύπος που σας περιμένει έξω και όλη την ώρα κάνει κύκλους.
-Έχει σχιζοφρένεια;
-Όχι,έχει διαβήτη.
Δικό μου χτεσινό(c).
Πώς λέγεται ο ποιητής που έρχεται να σε πάρει με το αυτοκίνητο από το σπίτι?
Spoiler
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.