Μετά από 5 χρόνια, έναν μήνα και 25 ημέρες, η ταινία που ψάχνεις είναι το "Ρόδα Τσάντα Και Κοπάνα Νο4" ('87)! Κοντά έπεσες!
Υ.Σ. Ελπίζω να πρόλαβα...
Βρε μπας και λες το "Γάμησέ Με" ("Rape Me") ("Baise-Moi") (2000); Πάνε χρόνια που είχα δει τη μαλακία αυτή... Προτίμησε να δεις κάτι άλλο.
Πρέπει να λες το "Τρίποντα Στο Παρθεναγωγείο" ('87).Originally Posted by ;449670
Κακώς ανασκαλεύω παλιά posts, αλλά μπορεί κανείς να τα παράτησε και να μην τις ξανάψαξε έκτοτε... Ευτυχώς, πλέον, οι επιλογές μας να βρούμε κάτι δεν είναι μόνο στα emule και DC++Κάντε bump ότι ψάχνατε από παλιά και ίσως σήμερα, βρεθεί!
The spice must flow...
Το Baise Moi είναι γαλλικό οπότε για άλλη ψάχνει νομίζω.
Και επειδή Λαλάκης και Τσόνος έχετε οργιάσει τελευταίες μέρες να πω και γω για μία που δεν πίστευα ποτέ πως θα βρω...
Αμερικανέζικη, γύρω στο 83-85, με 2 γκόμενες αδελφές που πηγαίνουν στην μεγάλη πόλη. Εκεί ένας ψυχάκιας απαγάγει την μικρή αδελφή, την βιάζει κτλ κτλ. Η μεγάλη ψάχνει με την βοηθεία κάποιου άλλου να την βρει, πιθανότατα μπάτσος αυτός που βοηθάει. Οι γκόμενες ξανθές με το κλασσικό φουντωτό μαλλί εκείνης της εποχής.
Δε θυμάμαι κάτι άλλο, σίγουρα δεν έπαιζαν γνωστοί ηθοποιοί, b-movie ήταν και πάνε γύρω στα 25 χρόνια που το είχα δει στο βίντεο.
εντιτ: τώρα μου ήρθε πως ο ψυχάκιας δούλευε για πορνογραφικό κύκλωμα και την κοπέλα την βιάζαν, την φορτώναν ναρκωτικά, και την βάζαν να παίζει σε τσόντες.
Last edited by Art In Haste; 02-11-2012 at 12:54.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Last edited by tsonos; 02-11-2012 at 12:28. Reason: "V"
Μήπως αναφέρεσαι στο "Αχόρταγα Χείλη" ("Lipstick") ('76); Είναι σχεδόν μιας δεκαετίας πιο παλιό απ' αυτό που λες, αλλά ταιριάζουν πολλά! Δεν την έχω δει, βέβαια...
The spice must flow...
τσονος λαλάκης ον κιλινκ σπρι
μόνο
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Το θέμα είναι να κάνουμε δουλειά! Ελπίζω να 'πεσα διάνα...
The spice must flow...
όχι Αρτστην καλύτερη προς 20-22 Νοέμβρη
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Υπάρχει περίπτωση να συγχέεις σκηνές μεταξύ δύο ταινιών; Να είναι κάποια πιο "ανάλαφρη" δηλαδή και για τον χ ψ λόγο να την συνδέεις εδώ και χρόνια με μια πιο δραματική/εγκληματικής φύσης; Σε ρωτάω γιατί σε ένα βαθμό, δυο υποψήφιες είναι το "Ψάχνω Απεγνωσμένα Την Σούζαν" ("Desperately Seeking Susan") ('85) και το "Ο Βρώμικος Χάρρυ" (Sudden Impact") ('83) με τον γνωστό και μη εξαιρετέο!
The spice must flow...
Μακάρι να ήταν έτσι, τις ξέρω και τις 2 αυτές. Είπαμε, δεν παίζαν γνωστοί ηθοποιοί και ήταν b-movie. Τεσπά, μόλις έχω χρόνο τώρα που θυμήθηκα πιο πολλά θα την ψάξω καλύτερα.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Μα όχι, δεν το λέω γι' αυτές τις δύο απαραίτητα! Ερωτήσεις κάνω για να έχω μια καλύτερη εικόνα και δια της μεθόδου της απαλοιφής να μην σου δείχνω καν ορισμένες. Που θα πάει... Θα την βρούμε!
The spice must flow...
Nightmare in Columbia County aka Victim of Beauty True Story
Beauty queen Dawn Smith seems to have a perfect life. She is charming, stunningly pretty, has loving parents and an exceptionally close relationship with her younger sister Shari. Their bond is tragically put to the test when one day, Shari disappears, the victim of a sadistic kidnapper.Code:http://www.imdb.com/title/tt0102537/reviews![]()