ήμαστε στην Ιταλία σε κάτι κάτι διαδηλώσεις που γίνονται (άγνωστο τι) εδώ κ κάνα δεκαήμερο κ πλέον είμαστε λίγο εκνευρισμένοι, λίγο κουρασμένοι, λίγο πλακωνόμαστε οι έλληνες (αριστεροί- αναρχικοί) μεταξύ μας κ ας γίνεται πόλεμος πίσω μας.
κάποια στιγμή μία συριζαία γενικά είπε άσχημα λόγια χωρίς να υπάρχει κάποιο δικό μου φταίξιμο ή γενικά να της έχω κάνει κάτι.
σημείωση τρελό αναρχάκι εκεί ήταν ο ikonoklast που μαζί με τον κhalkji υποκινούσαν όλες τις συγκρούσεις κ ήταν μονίμος σε εγρήγορση. κάτι σαν τον δαίμονα της τασμανίας κ δε μας άφηναν στιγμή να ξεκουραστούμε.. να ρίξουμε έναν ύπνο βρε αδερφέ (άλλοι που ήταν μαζί μας ήταν ο asimoulis, o phantom, ο vidna kαι μια άσχετη γκόμενα που προσπαθούσε να μας πείσει πως ήταν ο μελαγχολικός χοντρούλης) κ οι μόνες στιγμές που χαλαρώναμε ήταν όταν φτιάχναμε μπουκάλια ή κανονίζαμε περιφρουρήσεις, σπάζαμε πεζοδρόμια κλπ κλπ κλπ.
δεν είναι αυτό το θέμα μας βέβαια.
αφού έχει μιλήσει άσχημα η συριζαία την επόμενη μέρα μέσα από φωτιές βία πανικό σκάει ο αλέξης με καροτσάκι κ το μωρό κ με παίρνει να μου μιλήσει για να μη γίνει κάνα ακόμα επεισόδιο μεταξύ μας.
αφού περνάμε μέσα από φωτιές -πάντα μαζί με το καρότσι- γυρνάει κ μου λέει με το πιο λάγνο ύφος που θα μπορούσε να έχει πως είμαι πολύ ομόρφη κ πως με έχει δει από την αθήνα κλπ κλπ, είμαι εγώ κ τον κοιτάω νομίζοντας πως κάνει αστεία αλλά συνεχίζει πως δε μπορεί να με βγάλει από το μυαλό του..
τον ξανακοιτάω κ ακολουθεί πραγματικός διάλογος:
-μωρέ αν εξαιρέσουμε πως είσαι λίγο μπούλης...
-μη βλέπεις τι δείχνω, στο κρεβάτι είμαι ταυρος (ο χριστός ρε φίλε)
-μη με διακόπτεις! όπως έλεγα πέρα πως είσαι μπούλης, δε γίνεται γιατί εσύ όχι μόνο είσαι αριστερός ρε φίλε ΑΛΛΆ είσαι συριζαίος! ήμαστε δυο κόσμοι αντίθετοι. δεν μου το επιτρέπει η ιδεολογία μου να είμαι μαζί σου.
-κ ο ρωμαίος όμως αγαπούσε την ιουλιέτα.
-ναι κ αυτοκτόνησαν.
-ε ας αυτοκτονήσουμε κ εμείς.
-δε γίνεται ρε φίλε το κίνημα με χρειάζεται (γελάει ο κόσμος)

κ εκεί που αυτός κλαίει που δεν του κάθομαι κ κάπου έχω αρχίσει να τον λυπάμαι κ σκέφτομαι να κάνω το ψυχικό μπας κ γυρίσω για κάνα μπάχαλο εμφανίζεται ο γνωστός ξενέρωτος phantom κ του είπε πως τον έψαχνε η Παγώνα_πως_τη_λένε κ τον πήρε μαζί του λέγοντάς του πως γενικά είμαι γνωστή σκύλα κ να μη στεναχωριέται.