το έκανα κάποτε αλλά σε κάποια φάση που έτρωγα πολλές, στούμπωνα στο χέσιμο και σταμάτησα να τις τρώω γενικά =/
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Όχι δεν είναι. Ειλικρινά νομίζω ότι υποτιμάς την ορμή της μάζας. Χωρίς τέτοια μέτρα την μέρκελ θα τη διαμελίσουν. Τον νταβούτογλου θα τον διαμελίσουν. Τον παιδόφιλο που πάει να δικαστεί (αναφαίρετο δικάιωμα) θα τον διαμελίσουν. Και όχι, για μένα οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαμελίζονται και να λιντσάρονται αλλά να κρίνονται και να δικάζονται να βγαίνουν ένοχοι ή αθώοι. Είτε στην καπιταλιστική μητρόπολη είτε στην αναρχική κολλεκτίβα είτε στη σοσιαλιστική χώρα.
Πάντως για να συζητήσουμε καλά, το πόιντ που φαντάζομαι ότι θες να κάνεις είναι ότι με αφορμή αυτό βρήκαν ευκαιρία να προβάρουν ένα τέτοιο μετρό και ίσως μια τέτοια ανακοίνωση. Την αθήνα χωροταξικά δεν τη γνωρίζω γρι. Ίσως να κλείσαν αρκετοί δρόμοι παραπάνω από όσοι χρειάζονται σαν επίδειξη δύναμης κάποιου είδους. Ξέρω όμως ότι επιτράπηκαν κανονικά οι συγκεντρώσεις και ξέρω ότι η κατάσταση με τους δρόμους θα γινόνταν ούτως ή άλλως για τον λόγο που προανέφερα είτε πιο αυταρχικά όπως μάλλον έγινε είτε πιο συμμαζεμένα.
Last edited by asimoulis; 19-10-2012 at 11:45.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ένα χαρακτηρηστικό παράδειγμα του πώς η ΧΑ χρησιμοποιεί τη δύναμη των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, ακόμα και στις αδυναμίες της, προς ιδίον ώφελος.
οπλιζόμαστε με κουράγιο και βλέπουμε αυτό το βίντεο του καναλιού της Βουλής που έπαιξε σε όλα τα 'έγκυρα' ειδησεογραφικά σάιτ.
Η φώκια αδυνατεί ακόμα και να απαγγείλει στα ελληνικά (ούτε καν σκέψη για πολιτικό λόγο) και όπως είναι φυσιολογικό ο Δραγασάκης την ταπώνει με ευκολία. Διαβάζοντας τον διάλογο που ακολούθησε από τα πρακτικά της βουλής, βλέπουμε ότι μπήκε στο παιχνίδι μετά και ο στυλιανίδης και η τάπα άστραψε πανηγυρικά.
ΟΜΩΣ, το βίντεο έχει απομονώσει την ομιλία της και ακούγονται μόνο δύο παρεμβάσεις του δραγασάκη. Λογικό εν μέρει, μιας και η συγκεκριμένη 'ομιλία' της δεν έχει κανένα πολιτικό βάρος και δεν αντέχει σε κριτική. Παρόλα αυτά, το βίντεο πάιζει στα μέσα που στέκονται στο "υπάνθρωποι τρισάθλιοι", χωρίς να κατανοούν ότι έτσι προβάλλουν τον (αδύναμο) λόγο της απομονωμένο από την (ισχυρή) αντίθετη άποψη. Αν το βίντεο έπαιζε και την απάντηση θα ήταν συντριβή για τη ΧΑ, κάτι που όμως δε συμβαίνει.
Αποτέλεσμα: Για άλλη μια φορά η ΧΑ γίνεται talk of the town ακόμα και σε αυτή την αποτυχία της.
Συμπέρασμα: Στο mainstream ελληνικό ίντερνετ η ΧΑ κάνει κουμάντο. Ίσως και χωρίς να το ξέρει.
Δεν νομίζω ότι δεν το ξέρει. Οι "δικοί μας", με την ευρύτερη έννοια, είναι που δεν το ξέρουν.
Αν ξανακούσω άνθρωπο να λέει ότι το ίντερνετ δεν έχει καμία σημασία και ότι όλα συμβαίνουν στον δρόμο, θα γίνω καμικάζι.
this is radio freedom.
Μια βδομάδα πριν όλα κυλούσαν όμορφα.
http://www.lifo.gr/mag/columns/4804
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
"..ονειρεύομαι να παίξω στο Σινικό Τείχος,Spoiler
σ’ ένα μοναστήρι στο Θιβέτ στα Ιμαλάια,στην έρημο της Αυστραλίας,Spoilerστην Πέτρα στην Ιορδανία,Spoilerστον Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ,Spoilerκαι ωραίο θα ήταν ν’ ανοίγαμε την Αγία Σοφία και να κάναμε κι εκεί μια συναυλία».SpoilerSpoiler
Last edited by Radienergeia; 20-10-2012 at 01:28.
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
"Αυτό το χέρια, μπορεί -καμιά φορά-να χαιρετάνε ετσι! Αλλά είναι "καθαρά" χέρια, δεν είναι βρώμικα"
http://www.theinsider.gr/index.php?o...ople&Itemid=48
![]()
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
Ρε γαμημένε δένδια γαμήδι του κερατά τι σκατά μασώνος είσαι, ντροπή της μασωνίας, κάνε κάτι βρε ηλίθιε.
θα σου πει ότι έτσι χαιρετάγανε στην Αρχαία Ρώμη, και δεν θα βγάλεις άκρη.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ρε κοιλιά ποια αρχαία ρώμη, ο τύπος είπε ότι είναι ναζιστικός ο χαιρετισμός και οτι είναι ναζί στην τελική αλλά όχι κλέφτες
προφανώς κρίνει ότι η δημοτικότητα τους είναι αρκετή για να γίνουν τα Μεγάλα Αποκαλυπτήρια.
Last edited by asimoulis; 21-10-2012 at 13:50.
Θυμαμαι την επίμαχη διόρθωση στο webwar3 από παλιούρα νεοναζί σε νέο που έλεγε με ενθουσιασμό οτι χαιρετά ναζιστικά
ΔΩΡΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΗΛΙΘΙΕ
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Είναι τελείως ηλίθιο όλο το σκηνικό από την αρχή ως το τέλος. Η ΧΑ δεν ακροβατεί μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας όπως λένε, είναι πανεύκολο να κινηθούν κάποιες διαδικασίες. Απλώς το κράτος είναι στον αυτόματο πιλότο, όπως είναι χρόνια τώρα.
Ραδιενεργεια"
Ποιός δένδιας μωρέ να κάνει κάτι; Απ' όταν έχει αρχίσει η ιστοριά με τα κωλοφασισταριά, τους έχει χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα για να ξεκληρίσει αριστερά και αναρχία. Ακόμα να το καταλάβουμε αυτό δηλαδή;
Είναι αστείο, αλλά τώρα που θυμήθηκα αυτό που έλεγε ο πάνκης, συνειδητοποιώ ότι ο δένδιας έχει την ίδια τακτική με τους ναδιραίους:
Originally Posted by Reject
this is radio freedom.