"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''
Να πω δύο πράγματα:
α) Είμαι με τον ικόνοκλαστ.
β) Μπορεί κάποιος να πάρει αυτόν τον καράβλαχο τον λάντυ από δω μέσα πλζκθνξ;
this is radio freedom.
πεποίθηση λέγεται, έντιμο όμως;και γιατί να μην είναι έντιμη η στάση κάποιου που απλά αδυνατεί -ας πούμε λόγω ψυχισμού- να συμμετάσχει στο στράτευμα;γιατί χρειάζεται και κάτι άλλο πέρα απ' την προσωπική του αδυναμία να το κάνει, και που δεν έχει καμιά σχέση με πεποίθηση;
Έχω αποφασίσει να απαντάω σε κάθε ερώτηση που κάνει κάποιος χαζός γιατί άμα τους αφήνεις με απορίες μετά πάνε και γίνονται φασίστες.
Με ρωτάς αν είναι έντιμο να έχεις μια πεποίθηση. Είναι.
Με ρωτάς αν είναι έντιμο να παίρνει κάποιος Ι5 για ψυχικούς λόγους. Είναι.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
όταν η πεποίθηση παράγει δράση- που επηρεάζει και άλλους εκτός απ αυτόν που έχει την συγκεκριμένη πεποίθηση- χρειάζεται και τεκμηρίωση.δεν φτάνει η πεποίθηση για να χαρακτηριστεί μια δράση έντιμη.αυτό λέω..σε απλά-ψιλοβλάχικα-ελληνικά κι εσύ μου λες άλλα αντ' άλλων, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά.
και χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς γιατί είμαι ευαίσθητος και μπορεί να σου κατεβάσω καμιά χριστοπαναγία
είπες
συμπεραίνω οτι η κίνηση μου ήταν κάτι αντίστοιχο του να έδινα φακελάκι σε γιατρό, καταλαβαίνω κάτι λάθος;
Ευτυχώς που δεν με κάνει τέτοιο γιατί θα το 'χα μεγάλο άγχος.
Δεν υπάρχουν θέατρα και δεν το παίζεις τίποτα.
Το δέχομαι, μην μας πουν και Η.
Επίσης, επειδή κάποιοι κατάλαβαν οτι βρίζω όλους όσους πάνε στρατό, δεν κάνω αυτό παιδιά. Η κουβέντα ξεκίνησε γιατί του άλλου του πειράξανε την στρατιωτική ευθιξία οτι έβαλε βύσμα κι αυτό είναι γελοίο. Και β, η αηδία προέρχεται απ'όσους τελικά πάνε, το βγάζουν και μετά μας πρήζουν τ'αρχίδια πόσο τους έχωναν και ξαναλέω, ήξερες τι ήταν ο στρατός, αποφάσισες να το κάνεις, βούλωσε το.
Ερώτηση πραγματικού ενδιαφέροντος για τους υποστηρικτές της άρνησης στράτευσης-επικριτές Ι5: τι θα κάνετε μόλις έρθει το χαρτί σας για να παρουσιαστείτε;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Απο οτι καταλαβαινω κατεκρινε αυτους που παιρνουν Ι5 χωρις να εχουν κατι που να το δικαιολογει "αντικειμενικα".
Για να σε προλαβω, εγω προσωπικα δεν το κατακρινω ουτε στην περιπτωση που καποιος απλα δεν θελει να παει και ας μην υπαρχει καποιος λογος που να το δικαιολογει αυτο τυπικα.
Let The Freak Flag Fly!
Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα πάρει Ι5 γιατί απλά βαριέται να πάει στρατό, εκτός αν είναι ο Αντώνης Ρέμος.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
δεν έχω διαβάσει 2-3 σελίδες θρεντ, αλλά έχω πάρει μια ιδέα για το τι λέει.
Λοιπόν, έχοντας πάει φαντάρος (καλέ Ναύτης) πριν πολλά χρόνια, έχω να δηλώσω.
Δεν πέρασα άσχημα , αλλά δεν ξαναπήγαινα , αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή σε κάποιον είναι Ι5.
Δεν έχω καταφέρει έναν λόγο που να "πρέπει" να πας.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Εισαι σιγουρος? Γιατι οι περισσοτεροι που παιρνουν Ι5 ειναι "αρτιοι" ψυχικα αλλα το κανουν για να μην χασουν χρονο απο τη ζωη τους που πιθανος θα τους παει πισω σε δουλεια κλπ *
Αλλα περα απο αυτο το θεμα ειναι που θετεις το οριο... Υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που σιγουρα δικαιολογουνται (καταθλιψη,διπολικη,ψυχωση, και γενικοτερα "σοβαρα" ψυχικα προβληματα) και υπαρχουν και αλλες πιο λαητ που αν θες να το δεις αντικειμενικα παιζεται αν εμπιπτει οντως σε "Ι5"
* Ξαναλεω εγω κατανοω αυτον που θα το κανει
Let The Freak Flag Fly!
Προδικασμένη αίτηση για αναγνώριση ως ιδεολογικό αντιρρησία συνείδησης. Αναμονή δυο μήνες. Κανονική θητεία.
Γιατί αυτοί είμαστε.
Ή εναλλακτικά, αν μου κάτσει, εκτός χώρας πριν από αυτό, και ανυπότακτος εξωτερικού.
Έχεις κάποιο καυστικό σχόλιο πάνω σ' αυτό;
Εγώ πάντως εναλλακτική θητεία, αν ήταν ίσης διάρκειας, δε θα είχα τόσο πρόβλημα να υπηρετήσω. Όχι ότι χέστηκε κανείς, θα μου απορρίψουν την αίτηση μέχρι να πεις "τιμωρία για ιδεολογικούς λόγους".
Το ότι ΞΕΡΕΙΣ οτι ο στρατός είναι σκατά, και προτίμησες να τα φας παρά να πάρεις τηλέφωνο κάποιο μαλάκα να σε βάλουν κι εσένα στη λίστα με τα λουλούδια, σου δίνει απόλυτο δικαίωμα να γκρινιάζεις μέχρι όποτε θεωρήσεις ότι κουράστηκες, αρκετά, δε θα γκρινιάξεις άλλο.η αηδία προέρχεται απ'όσους τελικά πάνε, το βγάζουν και μετά μας πρήζουν τ'αρχίδια πόσο τους έχωναν και ξαναλέω, ήξερες τι ήταν ο στρατός, αποφάσισες να το κάνεις, βούλωσε το.
Last edited by Harbinger of Death; 11-10-2012 at 22:11. Reason: Μπαχαχα, τάηποζ.