Επίσης (έχω πεθάνει στα τριπλά ποστ), δέχομαι πρόθυμα το εντυπάκι στην καλύτερη τιμή.
this is radio freedom.
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
this is radio freedom.
εγω λεω η αρχη να γινει με τους γονεις-συγγενεις και φιλους που ψηφιζαν πασοκονδ ολα αυτα τα χρονια με κατηχηση και αμα δεν καταλαβουν με την πουτσα που χουν φαει σε μισθους συνταξεις ανεργεια ξυλο της αρκουδας και μετα το παμε πιο συλλογικά .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ένας Σούν Τζού ανάμεσά μας.
this is radio freedom.
otan prin kati termina(l)
kapoios xristis elege
oti o giannis kalkis de mporei
xwris to ntempor tou
eixe adiko
alla eixe dikio
*ekpnoi megalou poihtou*
^^ na ekdo8ei.
ps ema8e kai katanoise kai to sun tzu o pandiavasmenos. stin epomeni skini 8a mas dior8wnei kai ton von klausewitz
Last edited by cancer; 10-10-2012 at 06:52.
Γιατί δε σηκώνει το τηλέφωνο ο κύριος κάλκης.
δεν ξέρω αν παίρνει ανάλυση το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να κατεβεί κόσμος χτες. μόνο και μόνο το ότι σου απαγορεύουν τη συνάθροιση λες και έχουμε χούντα,φτάνει για να
κάνεις πουτάνα τα πάντα. /απολιτικ κρετίνος
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
καλα στη χουντα απαγορευοταν γενικως η συναθροιση δεν φτασαμε ακομα εκει
το δραμα ειναι οτι και να ψηφισεις κατι εκτος πασοκνδ παλι πουτσα θαχει
σας πειθει κανεις απο τους υπολοιπους οτι ειναι ικανος να κυβερνησει και να μην τα κανει πουτανα?
φανταζεστε κυβερνηση συριζα με αντιπολιτευση ΧΑμουρλια θα περασουμε
Max Payne συγχαρητήρια, είσαι ο μεγαλύτερος βλάκας του πολιτικς επισήμως.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
για ξηγα γιατι
διαφωνεις οτι θαχει πουτσα οτι και να γινει?
Όχι, αλλά θα μπορούσαν, αν είχαν όρεξη, να χειρίζονται τέτοια θέματα ασφαλείας πολύ καλύτερα. Παραδείγματος χάριν, θα μπορούσαν να είχαν συνεννοηθεί τις προηγούμενες μέρες με ΓΣΕΕ/ΠΑΜΕ/κλπ για να κανονίσουν σε ποιους χώρους θα επιτρέπονται τα συλλαλητήρια χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα με τις μετακινήσεις της Μέρκελ, αντί να βγάζουν ανακοινώσεις του στυλ "σήμερα διατάσσουμε ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις". Είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι αυτή η αυταρχική συμπεριφορά αποσκοπεί στην καταστολή των διαδηλώσεων.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Α, παρεξήγηση ήταν δηλαδή.
this is radio freedom.
Να αποδείξει κάποιος αυτό που λέει ο MaX ότι με σύριζα και με οποιονδήποτε άλλο η κατάσταση δεν θα είναι η ίδια.
Μιλάμε για μέσα στο ευρώ πάντα.
Επίσης δεν έχω πρόβλημα να πάρω εγώ τον τίτλο του μεγαλύτερου βλάκα του πόλιτιξ αν το αποδείξεις.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".