Page 192 of 353 FirstFirst ... 92142182190191192193194202242292 ... LastLast
Results 2,866 to 2,880 of 5289

Thread: The...

Senior Member

Πήγα και είδα σε καφενείο Παναχαική-Ηρακλής.
    Πόσο ανάγκη είχα άραγε να βγω.
    Πέτυχα και Αγγελάκα στο γυρισμό στην Ναυαρίνου.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Πήγα και είδα σε καφενείο Παναχαική-Ηρακλής.
    Πόσο ανάγκη είχα άραγε να βγω.
    Πέτυχα και Αγγελάκα στο γυρισμό στην Ναυαρίνου.
    μπάλα σε καφενείο καλύτερο από μπάλα στο μπερναμπέου
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Member Naked Brain's Avatar

ΣΟΣ!!!

Η ερώτηση μου αφορά τα εργατικά.
    Εγώ έχω με τον εργοδότη μου ατομική σύμβαση εργασίας και μετά τη λήξη της μετενέργειας, μου έκοψε τα επιδόματα. Η μια επιθεώρηση μου λέει ότι στην ατομική σύμβαση δεν μπορεί να το κάνει αυτό, μια άλλη επιθεώρηση λέει πως μπορεί (δεν βγάζω άκρη.....μπορεί να το κάνει στις ατομικές?) Σημ : Ανήκω στις Τεχνικές Εταιρείες Ελλάδος - Γραμματέας.
    Επίσης γνωρίζω ότι δεν το έχει κάνει σε όλους (προφορικά μου το είπαν άλλοι εργαζόμενοι, είναι υποχρεωμένος να το κάνει σε όλους ή σε όποιον θέλει?)
    Τη Δευτέρα θα πάω στην Επιθεώρηση, να κάνω αίτηση ώστε να μου δώσουν την κατάσταση με την οποία με έχει δηλώσει. Αν είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την μετενέργεια σε όλους πως αποδεικνύω ότι δεν έχει εφαρμοστεί?
    Θα πάω και σε εργατολόγο την άλλη βδομάδα ίσως και την επόμενη γιατί ακόμα δεν μου έχει δώσει αποδείξεις πληρωμής και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τις αποδείξεις της τράπεζας γτ είναι συγκεντρωτικές.

Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε και έχει ανάλογη περίπτωση ας πει παρακαλώ.
    The Apocalypse Has Been Cancelled

wtch trial's victim Fucking Wizard's Avatar

Quote Originally Posted by Naked Brain View Post
    ΣΟΣ!!!

Η ερώτηση μου αφορά τα εργατικά.
    Εγώ έχω με τον εργοδότη μου ατομική σύμβαση εργασίας και μετά τη λήξη της μετενέργειας, μου έκοψε τα επιδόματα. Η μια επιθεώρηση μου λέει ότι στην ατομική σύμβαση δεν μπορεί να το κάνει αυτό, μια άλλη επιθεώρηση λέει πως μπορεί (δεν βγάζω άκρη.....μπορεί να το κάνει στις ατομικές?) Σημ : Ανήκω στις Τεχνικές Εταιρείες Ελλάδος - Γραμματέας.
    Επίσης γνωρίζω ότι δεν το έχει κάνει σε όλους (προφορικά μου το είπαν άλλοι εργαζόμενοι, είναι υποχρεωμένος να το κάνει σε όλους ή σε όποιον θέλει?)
    Τη Δευτέρα θα πάω στην Επιθεώρηση, να κάνω αίτηση ώστε να μου δώσουν την κατάσταση με την οποία με έχει δηλώσει. Αν είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την μετενέργεια σε όλους πως αποδεικνύω ότι δεν έχει εφαρμοστεί?
    Θα πάω και σε εργατολόγο την άλλη βδομάδα ίσως και την επόμενη γιατί ακόμα δεν μου έχει δώσει αποδείξεις πληρωμής και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τις αποδείξεις της τράπεζας γτ είναι συγκεντρωτικές.

Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε και έχει ανάλογη περίπτωση ας πει παρακαλώ.
    Νομιζω, μεσα απο ολο αυτο το μπαχαλο των νομων των εργατικων που εχουν ψηφισει για να μπερδεβουν τους παντες, οταν ενας εργοδοτης συναψει ατομικη σύμβαση με καποιον υπαλληλο, με συγκεκριμενους ορους κατοπιν συμφωνιας, δεν υφισταται μετενεργεια ουτε αυτοματα θα πρεπει να σου αλλαξουν συμβαση (ειτε κλαδικη ειτε γενικη συλλογικη).Οι οροι συνεχιζουν να ισχιουν και αλλαζουν μονο μετα απο κοινη συμφωνια.Σου αλλαζει την συμβαση μονο οταν ανηκεις σε κλαδικη συμβαση που εχει ληξει 3 μηνες πριν.

Αναλογη περιπτωση δεν εχω συναντησει.Συνηθως τα αφεντικα που ξερω αλλαζουν τις συμβασεις, χωρις να αλλαζουν τους μισθους.Κοινως Γενικη συλλογικη και 500 κατι στην τραπεζα και τα υπολοιπα στο χερι.Και καπως ετσι γλυτωνει το μισο σου ικα.
    Μην κοιτας τι εχει κανει στους αλλους εργαζομενους.Η καθε περιπτωσει ειναι ξεχωριστη.Επειδη ειναι Παρασκευη βραδακι και εχω κατεβασει ρολα,πηγαινε τη δευτερα στον εποπτη,πες μας το πορισμα και το ψαχνουμε.

Αν είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την μετενέργεια σε όλους πως αποδεικνύω ότι δεν έχει εφαρμοστεί?
    Λογικα θα ψαξουν στην επιθεωρηση ολους τους πινακες προσωπικου του εργοδοτη σου που εχουν κατατεθει τελευταια.Εκει θα φανει σε ποιους εχει κανει και σε ποιους οχι.
    "I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
    illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."

http://www.myspace.com/cosmicplunge
    http://el-gr.facebook.com/pages/Cosm...p_178091127385

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Εδω θελω να συμπληρωσω και το δικο μου ξεφτυλικι, οπου μου δινει βασικο μισθο για β.λογιστη και δεν μου πληρωνει το πτυχιο τει απο λαθος του λογιστη γτ επεμενε πως εχουν καταργηθει τα πτυχια ( παω με κλαδικη συμβαση) οποτε εχουμε και λεμε πριν παει το χαρτι μου στην επιθεωρηση εργασιας πιανω το αφεντικο και του λεω οτι θα πρεπει να μου πληρωνει το πτυχιο (δλδ ειμαι μισθολογικα 100 ευρω κατω).. και αρχιζει την ιστορια το αφεντικο οτι θα μπορουσα να ειχα υπαλληλο με 450 ευρω τωρα και δεν μπορω αν δωσω παραπανω λεφτα και ενα σωρο μαλακιες και οτι ολα εχουν καταργηθει. εγω τρεμω απο τα νευρα μου με τις μαλακιες που ακουω και δεν ξερω τι να κανω. ερχεται ο λογιστης και βλεπω πως μου χει βαλει πτυχιο στο πεηρολ.. και του λεω τον ενημερωσες οτι πρεπει να παιρνω πτυχιο κλπ? λεει οχι.. μηπως να το πεις? και τελικα αντι να το πει στο αφεντικο μου βαζει στο πεη ρολ τον βασικο μισθο. Γενικα εγω πως μπορω να διεκδικησω αυτο που πρεπει να παρω γτ εδω επικρατει ενα μπαχαλο. Βεβαια δεν προκειται να μου το πληρωσει και να του το πει ο λογιστης.
    Αυτο με τον καθε μαλακα που ακουει τα νεα μετρα πριν καν περασουν και εχει αποψη για θεματα συμβασεων και διαχειρισης ανθρωπινου δυναμικου και αυτο το εκβιαστικό στυλ μη ζητας κ πολλα πολλα γιατι μπορω να προσλάβω υπαλληλο που θα παιρνει 400 η 500 ευρω πρεπει να σταματησει. και βεβαια εχω πηξει στη δουλεια και αυτος ολη την ωρα μεσα στη μιρλα πως ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ενω αυτος καθεται ολη μερα.. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

I like turtles pixies's Avatar

εκεί στα Τέμπη, δίπλα στην ΕΟ που έχει μια φαση με ποταμακι, μια γεφυρουλα και κατι πλατανια παίζει καμια καφετερια?
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Member Naked Brain's Avatar

Το πτυχίο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το βάλει, αν το αντικείμενο σου είναι σχετικό με το πτυχίο σου, υπόθέτω πως είναι σχετικό στην περίπτωση σου.
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του κοινοποιήσεις ένα e-mail με συνημμένο το πτυχίο σου και να αναφέρεις την ιστορία (το e-mail λειτουργεί ως αντικατάσταση του εξωδίκου), δλδ να φαίνεται επίσημα πως του το έχεις δώσει (να ξέρεις πως οποτεδήποτε του το πας είναι υποχρεωμένος να το βάλει).
    Με αυτόν τον τρόπο έχεις την αποδείξη πως το έχεις δώσει και αναμένεις τις κινήσεις του.
    Μετά πας Επιθεώρηση, μάλλον θα σου πουν να κάνεις καταγγελία. Μου έχουν πει πως αν κάνεις καταγγελία και πάει να σε απολύσει ακυρώνεται η απόλυση. Αλλά αυτό ρώτα το, δεν ξέρω αν ισχύει όντως.
    The Apocalypse Has Been Cancelled

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    εκεί στα Τέμπη, δίπλα στην ΕΟ που έχει μια φαση με ποταμακι, μια γεφυρουλα και κατι πλατανια παίζει καμια καφετερια?
    αυτό το "ποταμάκι" είναι ο πηνειός
    αν κ έχω χρόνια να σταματήσω, στην καλύτερη να βρεις καμιά καντίνα και φουλ πάγκους με μικροπωλητές με νταβατζή την εκκλησία της αγίας παρασκευής.
    Rock or Nothing

κατι για κατουρημα με ενδιαφερει βασικα

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

νομίζω έχει wc, αλλά δεν ξέρω από συνθήκες υγιεινής πώς τα πάει. καλύτερα να σταματήσεις λίγο νωρίτερα στα διόδια όπου παίζουν σίγουρα
    Rock or Nothing

μερσι!

Senior Member 00i00's Avatar

eδω και ενα-εναμιση μηνα το σπιτι ειναι γεματο θειτσες
    απο το βδομηνταπεντε που παντρευτηκε εδω η γυναικα τοσος κοσμος δεν περασε να την ρωτησει ''τι φκιανς Σοφουδα''

καθε μερα...ΚΑΘΕ γαμημενη μερα τις ακουω να λενε διαφορα μυστικα οπως πως να βγαινει το σκατο απο το μινερβα του μπαρμπα ή την τελεια κολοκθοπτα
    καπου καπου, βογγαει η γυναικα, σταματαν και λεν ''α την καημενη, ποναει...τι την ετυχε την ερμη''...και συνεχαν

επροχτες κατεβηκα και τις λεω ''ετσι οπως ειστε, ΤΖΟΜ, ΑΡΑΒΑΝΙ, φευγάτε μην σας αρπαξω απο το ζνυχ', κλεβετε τον αερα της γυναικας''
    σωπασαν για λιγο...και μετα ειπε μια οτι η κυρα-κατινα απο διπλα ειναι 78 χρονο και ακομα γυρναει ολα τα σπιτια οπου βρει θανατικο, να μην την βαζομε μεσα

ανεβηκα πανω...
    εκατσα στο κρεβατι
    απεναντι μου ειχα το ντουβαρι...αναστεναξα και αναψα ενα καρελια

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

ποιος ήταν στο μίκυμάου που έλεγε συνέχεια "αν γίνει/δε γίνει θα φάω το καπέλο μου" κ στο τέλος το έτρωγε κάθε φορά?
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

τζον ρομπαξ
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"