συστήνω ανεπιφύλακτα και τέτοια
συστήνω ανεπιφύλακτα και τέτοια
σταγγλικα? ειναι παλεύταμπολ?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Ναι στ' αγγλικά. Είναι πολύ καθαρά γραμμένο γενικά, από μία άποψη αυτό είναι και το νόημα, αφού έτσι βλέπεις καθαρά και τη προσωπικότητα του κάθε αφηγητή (molloy,malone,unnamable). Σχετικά μικρές προτάσεις, καθαρές περιγραφές, σύντομες σκέψεις...
Η γλώσσα κι αυτή παλεύεται, αν και βοηθάει να' χεις κάνα λεξικό για σπάνιες περιπτώσεις (κάτι αντικείμενα, λίγα ρήματα...)
Γενικά είναι σχετικά εύκολο, δε ξέρω, αν τα παρακάτω τα καταλαβαίνεις εύκολα τότε θα είσαι μια χαρά νομίζω
I shall not tell of the obstacles we had to surmount, the fiends we had to circumvent, the misdemeanours of the son, the disintegration of the father. It was my intention, almost my desire, to tell of all these things, I rejoiced at the thought that the moment would come when I might do so. Now the intention is dead, the moment is come and the desire is gone.
Ξεκίνησα το Fear and Loathing in Las Vegas.
Δυστυχώς έχω δει την ταινία :/
Last edited by honeybunny; 12-09-2012 at 12:46.
You are not a beautiful and unique snowflake
[Καχτίτσης Ν. - Ο Εξώστης]
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Γιατί σε ζόρισε το Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο; Ανάλαφρο και τζερτζελέδικο ήταν.
Χαστουκόψαρα πρέπει να το διαβάσω κι εγώ, το έχω και κάθεται.
Απλά δεν ημουν σε φαση. θελει συγκεντρωση.
1) e4, c5
2) Νf3
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Λέω να πιάσω αυτό:
Απ' ότι έχω καταλάβει, πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο με χάλια τίτλο.
this is radio freedom.
Στα τελειωματα
![]()
DEFEAT YOUR ENEMIES WITH SUCCESS!!
Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die Menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.