Έχεις φίλη την κόρη του Κοράκη;;
Έχεις φίλη την κόρη του Κοράκη;;
Deafening, painstaking, BB King
ενα σεταρισμα συνηθως παει γυρω στα 20 30 ευρω και οι χορδες αναλογα τι παρεις
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Αμί,και τις 2 τις τσούπρες τις ξέρω. Κ αυτός κουλ φαίνεται,λίγο αγριευτικός στη μάπα αλλά καλούλης. Και με τέτοια βιτρινάρα που έχει φτιάξει είναι λατρείας.
Οι χορδές παν-κατ μια μέση μάρκα ρε παιδί μου και μέγεθος 12άρες ή 11άρες ξέρωγω(δεν ξέρω βασικά, δεν του έχω αλλάξει ΠΟΤΕ χορδές) με των πόσο πάνε στο περίπου?
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
11αρες θα σου ειναι λιγο λεπτες.. κατι σε 40 45αρες θες.. και οι ernie ball και οι ντανλοπ π επαιρνα εγω κανουνε 20 και αυτες..
πωπω,πρέπει να μπερδεύτηκα με της κιθάρας!χαζός.
Deafening, painstaking, BB King
ρε τον σκέφτηκα πρώτο πρώτο τον τζερτζελέ καθότι νέο παιδί και άμα ήτανε να κάμω κάπου τη δουλειά γιατί να μην βοηθήκω έναν συνερίτη και κυρίως έναν μικρό ηλικιακά. Αλλά πέφτει μακριά το ηράκλειο κρήτης. ας πει τη γνώμη του πάντως και αυτός για το που κυμαίνεται η αγορά.
To σετάρισμα βασικά δεν είναι κάτι δύσκολο, τζάμπα λεφτά είναι imo.
Προτείνω να διαβάσεις εδώ αν έχεις χρόνο και να το κάνεις μόνος:
http://www.tunemybass.com/bass_setup/
http://www.garywillis.com/pages/bass...tupmanual.html
αν εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με δισκογραφικες εταιριες εξωτερικου,ας στειλει ενα pm.
σαν τί είδους εμπειρία;
Με συγκινήσατε ρε σκασμένα
Λοιπόν, επειδή δεν αξίζει να έρχεσαι Ηράκλειο για ένα σετάρισμα μπάσου (είναι και μικρά τα περιθώρια κέρδους) θα σου έλεγα να δοκιμάσεις μόνος σου ένα απ' τα άπειρα tutorials που κυκλοφορούν.
Δε θέλω να σε αποτρέψω βέβαια, το μπράτσο θα σε ζορίσει λίγο μέχρι να το φέρεις στα ίσια του και εξηγούμαι. Για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις (ύψος χορδών, ύψος μαγνητών και τονικότητα) υπάρχει ένας γενικός μπούσουλας και από κει και πέρα παίζεις με το προσωπικό σου γούστο. Για το μπράτσο θα ακούσεις 128 διαφορετικές "μεθόδους" και εν τέλει ο έμπειρος θα το ρυθμίσει με το μάτι. Βέβαια αν το όργανο είναι πολύ παρατημένο, το μπράτσο θα είναι τόσο τόξο που θα φαίνεται και με το άπειρο μάτι και θα έχεις καλό μπούσουλα για το πώς πρέπει να κινηθείς.
Αν φοβάσαι ή πιστεύεις πως θες χρόνο για να τα εμπεδώσεις και να εμπιστευθείς τα χέρια σου, δώσε σε έναν τεχνικό 45-50 ευρώ (κάπου εκεί παίζουν οι τιμές, χορδες ινκλ.) και μαθαίνεις αργότερα με την ησυχία σου για τα επόμενα σεταρίσματα.
Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς μόνος σου, πες το να σου στείλω όσο πιο αναλυτικό pm μπορώ ή ακόμα και να τα πούμε μέσω skype πχ και να βοηθήσω όσο μπορώ.
Κάνα προγραμματάκι σαν το beat craft ξέρει κανείς να μας πει; Απλά μου χει σπάσει λίγο τα νεύρα και το βαρέθηκα και λέω μήπως υπάρχει κάνα πιο καλό.
απο θεμα ηχου η απο θεμα προγραμματισμου?
Beatcraft τι μου θύμισες τώρα... Είχα κάνει κάτι άθλιες ηχογραφήσεις με αυτό και το Mixcraft παλιά από μικροφωνάκι ακουστικών μπροστά από έναν samick ενισχυτή 15άρη! Μεγάλη σαπίλα λέμε!
Anyway γτ δεν χρησιμοποιείς ezdrummer-drums from hell από cubase? Είναι πάρα πολύ βολικό και με αξιοπρεπή ήχο.