Αυτοι ισχυριστηκαν οτι εχει σχηματιστει δικογραφια σε βαρος σου? Εχω λογο που το ρωταω αυτο γιατι δεν γινονται ακριβως ετσι αυτα, τεσπα σε καθε περιπτωση αν θες να με ρωτησεις κατι, πμ.
Αυτοι ισχυριστηκαν οτι εχει σχηματιστει δικογραφια σε βαρος σου? Εχω λογο που το ρωταω αυτο γιατι δεν γινονται ακριβως ετσι αυτα, τεσπα σε καθε περιπτωση αν θες να με ρωτησεις κατι, πμ.
Οσο για τα περι ευπ, δεν εχω κανει και κυπατζης κιολας αλλα οκ φανταζομαι οτι ειναι δεδομενο πως οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να δουν ποιος εισαι.
η φαση βρωμαει πολυ και εχει πολλες τρυπες.
αν ο ριτζεκτ ειναι 100% σιγουρος οτι ολα αυτα ισχυουν τοτε οκ, αλλιως μονο ως φαρσα μπορω να το ερμηνευσω.
σε καθε περιπτωση παντα προσεχουμε τι γραφουμε στο ιντερνετ
Καθόλου φάρσα Αττίλα, δυστυχώς.
Περιμένω και θα δώ.
Όπως προείπα, ο πρόεδρος του κόμματος τους, τους αποθάρρυνε.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Επειδή το θρεντ δεν το διάβασα ποτέ, μιλάμε για τη Δράση και το Μάνο, ή έλεγες σε κάποιο ποστ σου για άλλο κόμμα;
το θέμα με το μειμαράκη ποιος το έβγαλε;
Vielen Dank für alles was mal war
Η real news μου φαίνεται.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
κανένα στριμ παίζει για σήμερα?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
κοιτα στο σκαι.γρ εχουν στρημ απο συνταγμα
είδα χτες και σήμερα ευαγγελάτο για μειμαράκη-λιβανο και τέτοια. Κανονικά (βλέπε Άκη) τα χώνουν πολύ και είναι εναντίον του κατηγορουμένου. Σε αυτό το σκάνδαλο-κατηγορίες τα μασάνε αρκετά
edit: εντωμεταξυ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ οτι το σκανδαλο αυτο καλύπτει τα μέτρα και είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού, αλλά δε δείχνουν σχεδον τιποταλλο
Last edited by enitharmon; 26-09-2012 at 20:22.
Και ενώ όλη η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού
Ενώ όλοι μας σκεφτόμαστε πως θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο
Ενώ όλοι προσπαθούμε, συζητάμε, αγωνιούμε για ένα καλύτερο μέλλον
Το ΠΑΣΟΚ, βρήκε την λύση.
Spoiler
Ένα γρήγορο flash-back στα ΤΙΜΗΜΕΝΑ 80s, είναι αρκετό ώστε να υπερνικήσουμε την κρίση, την αγωνία, την αβεβαιότητα.
ΠΑΣΟΚΑΡΑ 80s, ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, Η. ΠΑΡΤΕΣ ΟΛΕΣ (τις μούντζες)
Last edited by Reject; 26-09-2012 at 23:15.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.