Page 343 of 539 FirstFirst ... 243293333341342343344345353393443 ... LastLast
Results 5,131 to 5,145 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων

Δε νομίζω αυτό το πράμα να στέκει σε δικαστήριο, υπενθυμίζω ότι ο Πανούσης έχει αθωωθεί τρεις φορές για την ίδια κατηγορία. Οκ, ο Τζιμάκος έχει τα φράγκα να πληρώσει έναν καλό δικηγόρο, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με το παληκάρι αυτό βέβαια.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

η μισή ελλάδα και η διασπορά τρώνε παστίτσιο σημερα πάντως
    Vielen Dank für alles was mal war

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Ηταν και θεμα γοητρου για τους φασιστες μασονοχριστιανους να συλληφθει ο δημιουργος της σελιδας γιατι, αν θυμαμαι καλα, ηταν αυτος που εφτιαξε την ιστορια για το μετα θανατον θαυμα του Παισιου το οποιο εκαναν σφεντονα ολα τα γνωστα σαβουροblogs αλλα μπηκε και πρωτοσελιδο σε πολλες κωλοφυλλαδες.
    επειδή η ορίτζιναλ ανάρτηση έπεσε με τη σελίδα του παστίτσιου, μια από τις κορυφαίες τρολιές του ελληνικού ίντερνετ εδώ http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32263

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

H Χρυσή Αυγή κάνει επερώτηση για τη σελίδα του Γέροντα Παστίτσιου. Η ΕΛ.ΑΣ μέσα σε δυο μέρες βρίσκει και συλλαμβάνει τον δημιουργό της ιστοσελίδας.

Τα τελευταία 5 χρόνια στο facebook και αλλού υπάρχουν ιστοσελίδες αναρτημένες από νεοναζί που έχουν φωτογραφίες με βαρύ οπλισμό, προτρέπουν σε εθνοκάθαρση, βιασμούς γυναικών και εκτελέσεις πολιτικά αντίθετων με τους χιτλερικούς, χουντικούς και φασίστες. Πότε καμιά τέτοια σελίδα δεν ελέχθηκε.
    It is known.

δήθεν asimoulis's Avatar

@saloth

αν δεν μάθουμε τι έγινε με reject η δεύτερη παράγραφος σου δεν βγάζει ούτε πρόκειται να βγάλει κανένα νόημα.

μη το παίζετε μασόνοι και πείτε.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Anti-Hero Reject's Avatar

Μόλις πήραν χαμπάρι το θρέντ, κάποιοι έκαναν τις κινήσεις τους....
    Κάποιοι (δεν ξέρω ποιοί από αυτούς) πήγαν στην ίδια την Ντόρα (!!!), και αυτή τους παρέπεμψε σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ώστε η δουλειά μέσω της Δίωξης Ηλ. Εγκλήματος να γίνει άμεσα.

Χτύπησε το κινητό μου. Αυτός που πήρε, μου είπε "Μαλακισμένο, για αυτό που έκανες, θα κυνηγηθείς αμείλικτα. Ακόμα και αν την γλυτώσεις στο δικαστήριο, ψάχνουμε και κάνουμε φύλλο και φτερό τα πάντα για εσένα, ώστε ακόμα και μέσω της Εφορίας αν μπορούμε να σε γαμήσουμε. Το παραμικρό να βρούμε, θα σε πατήσουμε εκεί, πισώπλατα. Τα έβαλες με ένα ολόκληρο κόμμα ρε αρχίδι, ποιος νομίζεις ότι είσαι? Ηλίθιο πλάσμα, νομίζεις οι Χ.Α ελέγχουν το indymedia? Εμείς είμαστε πίσω από τον έλεγχο του, καταγράφουμε μέσω ατόμων μας στην ΕΥΠ τις i.p. έτσι ώστε όταν χρειαστεί, να σας γαμήσουμε όλους μαζί. Γιατί εσείς οι αριστεροί, είστε ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ Χ.Α ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"

Η κατηγορία που μου είπαν ότι θα αντιμετωπίσω, θα είναι "εξύβριση και υποκίνηση μίσους βάσει του νομοσχεδίου για ρατσιστικό έγκλημα"

Ικανοποιημένοι όλοι τώρα?

ΥΓ- Ο Πρόεδρος του κόμματος τους, προς τιμήν του, όταν έφτασε το θέμα στο γραφείο του, είπε "έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε, θα στείλουμε στα δικαστήρια έναν που σπάει πλάκα? Είστε καλά?"

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ
    Η φάτσα του Η. έγινε διάσημη. (Και ο Μάρκος Λεζές έγινε hot όνομα στα στέκια των liberals)
    Last edited by Reject; 24-09-2012 at 16:58.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Αλλα να πω και την κακια μου; Εδω καποιοι κυνηγησαν (εντος και εκτος εισαγωγικων) δικο μας ανθρωπο εξαιτιας αυτων που ειχε γραψει σε αυτο εδω το forum και δεν μιλησαν οι ομοιδεατες τους να πουν εστω την μαλακια οτι ηταν "ατυχες γεγονος", αλλα περιμεναν ποτε οι φασιστες θα κυνηγουσαν καποιον που τους χαλαγε την σουπα και τους εμπαινε στην μυτη (no shit). Εδω ρε φιλε, οταν μεσα στο ιδιο σου το "σπιτι" αυτοι που (νομιζουν) ειναι πανω απο αριστερα και δεξια εδειξαν ποσο φασιστες ειναι, ειναι αξιο αποριας που οι φασιστες εδειξαν οτι ειναι φασιστες; Το καταλαβαινω οτι δεν γινεται να εξισωθουν οι δυο περιπτωσεις (αν και δεν ξερουμε ποσο σοβαρη ηταν/ειναι του Reject), αλλα αυτη η a la carte ευαισθησια των ατομικων ελευθεριων και της ελευθεριας της εκφρασης τυπου "μακρια απο τον κωλο μου και οπου θελει ας ειναι" (που κατα την προσωπικη μου γνωμη ειναι χαρακτηριστικη ολου αυτου του συρφετου των βλαχοlibertarians) ειναι επιεικως για γελια.
    saloth sar, πέρα από την προφανή διαφορά μεταξύ πράξεων ιδιωτών και πράξεων του κράτους, ο μόνος λόγος που δεν είπα τίποτα είναι επειδή δεν γνωρίζω τι στο καλό έγινε. Και δε βοηθά πως οι εμπλεκόμενοι δεν λένε τι έχει συμβεί.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το περιεχόμενο του thread (μιας και το βλέπω ακόμα ως administrator) και ότι αυτό σβήστηκε από τον Dragonlord, για το οποίο φαντάζομαι υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

πειτε τι εγινε εχω αυπνιες
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

δήθεν asimoulis's Avatar

είναι μασόνοι τελικά, είμαστε μαζί σου.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Anti-Hero Reject's Avatar

Αααααα
    Το πιο ΑΣΤΕΙΟ δεν σας είπα καλέ...
    Όλοι αυτοί που θέλουν να με σταυρώσουν, σήμερα από τα προφίλ τους διαμαρτύρονται για την (άδικη φυσικά) σύλληψη του 27χρονου.
    Και ΓΑΜΩ τις παράνοιες....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Αααααα
    Το πιο ΑΣΤΕΙΟ δεν σας είπα καλέ...
    Όλοι αυτοί που θέλουν να με σταυρώσουν, σήμερα από τα προφίλ τους διαμαρτύρονται για την (άδικη φυσικά) σύλληψη του 27χρονου.
    Και ΓΑΜΩ τις παράνοιες....
    καθόλου παράνοια
    όσοι κινούνται υπογείως αυτήν την τακτική ακολουθούν
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member

reject, από τεχνικής πλευράς η όλη διαδικασία είναι ψιλοαπίθανο να έχει συμβεί. πιο πιθανό είναι να σε είχαν φακελωμένο από πριν και να σε παρακολουθούσαν. σκέψου επίσης το ενδεχόμενο να σου έχουν κάνει πλάκα. οι κατηγορίες είναι αστείες πάντως. αν σε ξαναπάρουν τηλέφωνο εννοείται ηχογραφείς την κλήση.

αδέρφια σύντρολλοι αρχίστε να χρησιμοποιείτε vpn, tor και ότι άλλη μέθοδο ανωνυμίας και κρυπτογράφησης μπορείτε. οι καιροί είναι δύσκολοι.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Ποια είναι όμως η τεχνική πλευρά? Γιατί θεωρώ πως οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες υπηρεσίες είναι απρόσιτες, αν όχι τελείως άγνωστες σε ΄μας.

Spoiler
    ινβ4
    It is known.

Senior Member

Η συνηθισμένη διαδικασία (που χρησιμοποιεί και η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) είναι: εύρεση της IP, εισαγγελική άδεια για την άρση του απορρήτου, εύρεση των στοιχείων του χρήστη από τον πάροχο. Στην περίπτωση του ρητζεκτ αυτό σημαίνει: πρόσβαση στο er για να βρεθεί η ip πίσω από τον χρήστη (θεωρητικά μπορεί να μην χρειαστεί αν γίνει ανάλυση του traffic), εισαγγελική άδεια για την οποία πρέπει να προηγηθεί μήνυση - πράγμα που δεν έγινε αλλιώς ο ρητζεκτ θα είχε παραλάβει δικαστική κλήση, και φυσικά ο πάροχος δεν θα έδινε ποτέ στοιχεία χωρίς άρση απορρήτου.

Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν καμιά σημασία αν η ΕΥΠ χρησιμοποιεί κανέναν σουπερ εξοπλισμό για τον οποίο δεν γνωρίζουμε, και μπορεί να παρακολουθεί όποιον θέλει. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση η λογική λέει ότι για να παρακολουθήσεις κάποιον, πρέπει να τον έχεις βάλει στο μάτι από πριν, γιατί το να παρακολουθείς όλο το traffic της χώρας είναι αδύνατον. Ένα σενάριο είναι να έχει η ΕΥΠ άκρες μέσα στους παρόχους και να παίρνει ότι στοιχεία θέλει αλλά είναι πολύ χοντρό για να είναι αληθινό, άσε που θα το χρησιμοποιούσε μόνο σε πολύ σημαντικές περιστάσεις.

Αυτά που μου βρωμάνε στην υπόθεση είναι τα εξής δύο:
    1) Από τη στιγμή που έχουν άκρες στην ΕΥΠ, είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να το πουν; Και αν γίνει δικαστήριο, τι στοιχεία θα επικαλεστούν; Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό στον τρόπο που απέκτησαν αποδεικτικά στοιχεία, την πούτσισαν.
    2) Η κατηγορίες είναι αστείες αφού δεν υπάρχει καν νόμος για ρατσιστικό έγκλημα, το μόνο που στέκει είναι η εξύβριση.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πολύ πιθανόν να παίζει ρουφιανιά. Ο ρητζέκτ έχει αρκετούς εχθρούς, ένας να τον ξέρει προσωπικά και να ξέρει ότι γράφει στο er με το όνομα "Reject" και να είδε το τόπικ, το σφυρίζει στα φιλελεύθερα αρχίδια και έγινε η δουλειά. Αυτοί βρίσκουν από κάπου το κινητό του (όχι πολύ δύσκολο) και τον απειλούν για να τον εκφοβίσουν.