1) e4, c5
2) Νf3
Σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία κατα την περιοδο παρατηρησης του εν λόγω αντικειμένου -συγκάτοικου - που καλύπτει 2 χρόνια, σε ποικίλες ψυχοκοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις με δεδομένο την αδιάλειπτη χρήση χασισιού. Βαριέμαι να κοιτάξω τώρα βιβλιογραφία για το θέμα, μιας και έχω κανει και μία μικρή 0-μελετούλα. Αλλά υπάρχει πρόβλημα φίλε. Σε όλα τα επίπεδα.
1) e4, c5
2) Νf3
Δεν αμφιβαλλω οτι πολλα τετοια ατομα εχουν προβλημα σε πολλα επιπεδα ,το βεβαιωνει και η δικια μου προσωπικη μου εμπειρια. ΟΠως ομως βεβαιωνει οτι υπαρχουν ατομα που καναν τρελη χρηση και οχι μονο φου, κ εχουν τελειωσει πολυτεχνεια στα 5 χρονια με 8.5+ βαθμο πτυχιο,κ μεταπτυχιακο μετα καπακια, οπως υπαρχουν ατομα που λιωνουν στη γυμναστικη και στις πολεμικες τεχνες και πινουν σε καθημερινη βαση και εχουν τρελη ενεργεια ζωτικοτητα και κοινωνικοτητα,υπαρχουν χιλιες δυο φασεις και ενα σωρο ατομακια που ειναι μια χαρα και πινουν συχνα ....
Let The Freak Flag Fly!
παιδια αφηστε τις φουντες και τα sanitas-sanitas και γνωριστε την συμπαντικη Αληθεια...
ε δεν τους λες και φυσιολογικους πολυτεχνειο με 8,5 σε 5 χρονια!..ούτε αυτους που λιώνουν στην γυμναστική και πλολ. τεχνες.
"Συχνά" - πως το ορίζουμε αυτο; επίσης τα ατομάκια που λες δεν ξέρεις αν μεταγενέστερα θα καταλήξουν αλλιώς. γιατί σημασία δεν έχει το τάδε χρονικό σημείο, αλλά η διάρκεια και το που καταλήγεις τελικά. Ας πει όμως και κάποιος άλλος.
1) e4, c5
2) Νf3
Οχι εννοω πως οριζουμε τη φυσιολογικη συμπεριφορα και τη φυσιολογικη ζωη σε εναν ανθρωπο. Αλλο λες εσυ.
Let The Freak Flag Fly!
η φυσιολογικια ζωη δεν επηρρεαζεται απο την ψυχολογια?
η φουντα εκτος απο καλο καραβοπανο κανει και ψυχοδραστικα πραματα οσο θυμαμαι
τεσπα βυντρα για να συντομευσω ακομα περισσοτερο τα ηδη συντομα ποστ μου...
οσο ΗΛΙΘΙΑ ειναι η δαιμονοποιησις της φουντας (γιατι σταρχιδιασας τα ναρκωτικα γενικα) αλλο τοσο ΗΛΙΘΙΑ ειναι η με το ζορι θεοποιησις της
''σκασε και πινε'' ελεγε καποτε ο Καρολος σε μια πιπιτσα του...αυτο