μεγάλες στιγμές καθυστέρησης (όχι περιόδου).

για την ιστορία η μεγάλη η σις είναι άρρωστη εδώ κ κάμποσο καιρό -δεν μας ενδιαφέρει τώρα- το λοιπόν ήμαστε για ψώνια στο πράκτικερ όλα ωραία όλα καλά -τίποτα δεν βρήκα αλλά άλλο αυτό.
πάμε να πληρώσουμε κυριλέ κλπ με το που τελειώνουμε μου λέει "δεν νιώθω πολύ καλά", "κάτσε να σου φέρω καρέκλα" γυρνάω να βρω, πέφτει στα πατώματα.
τα γνωστά, τη μαζεύουμε, νερά, διάφορα γιατροσόφια, διάφοροι περίεργοι, καλούν έναν γιατρό παίρνω κ εγώ τη γιατρό της, της λέω τι παίζει κ μου λέει τεσπά αυτό-αυτό-αυτό μετά σπίτι κ ξαναμιλάμε.
συνέρχεται κάπως κ μπαίνουμε στο αμάξι για το σπίτι.
σωριασμένη στο πίσω κάθισμα, αλάρμ, κόρνες, κόρνες, μπιπ μπιπ κάνουν όλοι δεξά/αριστερά χωνόμαστε -στο κωλοφάναρο στην νέα ιωνία στον τροχονόμο που θες μια ζωή να περάσεις- κ εκεί που έχουν κάνει κ τα λεωφορεία δεξιά έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση μηχανή με δυο 25αριδες κ δεν φεύγει.
κορνάρει πάλι η άλλη αδερφή, του κάνει νόημα να κάνει αριστερά να περάσουμε κ της λέει (ενώ κατεβάζει το κράνος ο φλώρος)
"μη μου κάνεις εμένα έτσι γιατί είμαι της ασφάλειας κγξφλκγξκασφκα".
Spoiler
μουνάκι σε θυμάμαι κ σου υποσχέθηκα να σου γαμήσω τη μάνα με το ίδιο σκουπόξυλο αφού γαμήσω κ σένα