Ξέρουμε σε ποιό τμήμα ανήκει η κοπέλα του 'ΠΑΝ...';
Ξέρουμε σε ποιό τμήμα ανήκει η κοπέλα του 'ΠΑΝ...';
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
κριμα που κοβουν στους κακομοιρους τους μισθους
τωρα θ'αναγκαστουνε να κλεβουνε λαθρο και να πουλανε νταβατζιλικια!!!!!!!!!!!!
ο γαπ παει να διδαξει διαχειριση κρισεων στο χαρβαρντ.
http://tvxs.gr/news/ellada/o-gpapand...n-sto-xarbarnt
.
.
this is radio freedom.
Πορεία ΔΕΘ 08/09/2012
Υπάρχουν παντού δελτάδες σε όλες τις γωνίες επί της Κασσάνδρου
Στη διαστάυρωση Λαγκαδά με Αγ. Δημητρίου το ίδιο, μέχρι και στην Αγίων Πάντων στους αμπελόκηπουςΚατά την παραμονή του κλόουν του Σαχλαμαρά στο χώρο της ΔΕΘ πετούσε συνέχεια το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που κουβάλησαν από Αθήνα για την πάρτη του.
Διμοιρίες στο συντριβάνι, Λ. Πύργο, γωνία ΠΑΜΑΚ, Δημαρχείο, Εθνικής Αμύνης με Τσιμισκή, και μπροστά από τη κύρια και την πίσω πύλη της ΔΕΘ και το Παλέ ντε ΣΠΟΡ.
Και αρκετοί Δελτάδες επίσης από Αθήνα.Επίσης κάγκελα στο Βελίδειο και τις πύλες της ΔΕΘπριν λιγη ωρα, το ειδικο οχημα της ελλας με το κανονι νερου, η ΑΥΡΑ, περασε απο την Βασ. Γεωργιου κατευθυνομενη προς το κεντρο με την συνοδεια μιας κλουβας.Μηχανόμπατσοι είναι στημένοι εγνατία με κατσιμίδη (κοντά δηλαδή στην κατάληψη υφανετ), ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΖΟΙ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ![]()
οφφτοπικ
για τη δουρου γενικα τι εχει να πει ο λαος του er?
περα απο το γεγονος οτι εχει τεραστιο θεμα με το στυλ (ναι γυναικειο σχολιο υψιστης σημασιας που σας απασχολει εναγωνια), δεν την εχω ακουσει μια φορα σε λαιβ συνεντευξη να μην απανταει ασυναρτητα. Σοβαρα.
την έχω παίξει 4-5 φορές για πάρτη της και θα το ξανακάνω
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Γιατί όχι; Δεν είμαι άσχετος από μόδα!
μια χαρα ειναι η δουρου απο στιλ, ξερει να ισορροπει μια χαρα αναμεσα σε φορμαλ και καζουαλ και δειχνει εξαιρετικη αντιληπτικη ικανοτητα σχετικα με το τι φοραει και πως. ξεχωριζει σε ενα στουντιο με την λαμπερη της παρουσια και ειναι ενα δειγμα της συγχρονης δυναμικης γυναικας που επαξια προσωποποιει την αριστερα που θελουμε.
Dourou
by Chanel©
this is radio freedom.
μεγάλες στιγμές καθυστέρησης (όχι περιόδου).
για την ιστορία η μεγάλη η σις είναι άρρωστη εδώ κ κάμποσο καιρό -δεν μας ενδιαφέρει τώρα- το λοιπόν ήμαστε για ψώνια στο πράκτικερ όλα ωραία όλα καλά -τίποτα δεν βρήκα αλλά άλλο αυτό.
πάμε να πληρώσουμε κυριλέ κλπ με το που τελειώνουμε μου λέει "δεν νιώθω πολύ καλά", "κάτσε να σου φέρω καρέκλα" γυρνάω να βρω, πέφτει στα πατώματα.
τα γνωστά, τη μαζεύουμε, νερά, διάφορα γιατροσόφια, διάφοροι περίεργοι, καλούν έναν γιατρό παίρνω κ εγώ τη γιατρό της, της λέω τι παίζει κ μου λέει τεσπά αυτό-αυτό-αυτό μετά σπίτι κ ξαναμιλάμε.
συνέρχεται κάπως κ μπαίνουμε στο αμάξι για το σπίτι.
σωριασμένη στο πίσω κάθισμα, αλάρμ, κόρνες, κόρνες, μπιπ μπιπ κάνουν όλοι δεξά/αριστερά χωνόμαστε -στο κωλοφάναρο στην νέα ιωνία στον τροχονόμο που θες μια ζωή να περάσεις- κ εκεί που έχουν κάνει κ τα λεωφορεία δεξιά έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση μηχανή με δυο 25αριδες κ δεν φεύγει.
κορνάρει πάλι η άλλη αδερφή, του κάνει νόημα να κάνει αριστερά να περάσουμε κ της λέει (ενώ κατεβάζει το κράνος ο φλώρος)
"μη μου κάνεις εμένα έτσι γιατί είμαι της ασφάλειας κγξφλκγξκασφκα".
Spoiler
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Let The Freak Flag Fly!