Page 119 of 139 FirstFirst ... 1969109117118119120121129 ... LastLast
Results 1,771 to 1,785 of 2075

Thread: xtes eida ston ypno mou ....

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

εγώ πάλι προχθές -τελευταίο βράδυο στις ερημιές του μαρκόπουλου- βλέπω πως ξαφνικά ανοίγει η κάτω πόρτα (βτγ το σπίτι από την κάτω πόρτα το χωρίζουν περίπου 3 στρέμματα) κ μπαίνει ΚΌΣΜΟΣ που κουβαλούσε διάφορα πράγματα κ αρχίσανε να στήνουν κάτι εξέδρες κ να βάζουν καρέκλες κ σημαιάκια (ρεπουμπλικάνων) κ αυτές τις κορδέλες κ τις μαλακίες που έχουν κ φοράνε στις εκλογές αυτοί.
    τέλος πάντων το πιάσατε το νόημα.
    πάω κάτω να βρω που είναι τα σκυλιά κ οι φίλες μου αλλά όλοι εξαφανισμένοι εκτός από τους χαρούμενος ανθρώπους.
    ξάφνου βάζουν κ ένα τεράστιο... ΤΕΡΆΣΤΙΟ μύλο από αυτούς του λούνα παρκ κ μαζεύονται κ παιδάκια κ κάνουν ουρές.
    τεσπα πιάνω έναν κ τον ρωτάω τι γίνεται κ μου λέει πως είναι η παρέλαση για την προεκλογική καμπάνα(!) κ εμφανίζεται ένας παππάς (-πάρ' τον παπά, του λέω κ φεύγω).
    καθώς ψάχνω ανάμεσα στον κόσμο να βρω κάποιον υπεύθυνο να τραμπουκίσω για να φύγουν από το σπίτι μου βλέπω έναν φίλο που είχα να δω χρόνια κ μου λέει πως η όλη φάση είναι πως το σπίτι είναι μεγάλο κ αποφάσισαν πως τους κάνει για να γίνει η παρέλαση της 28ης οκτωβρίου.
    φεύγω κ από αυτόν κ αρχίζω (ανάμεσα σε ζητωκραυγές, χειροκροτήματα κλπ) να ανεβαίνω (σαν κατσίκι) κάτι σκαλωσιές για να φτάσω στο μέρος που είχαν τα μικρόφωνα.
    την ίδια ώρα με εμένα όμως έφτασε κ ο μπιλ (ο κλίντον) που χαιρέτησε την συγκέντρωση αλλά εγώ τον έσπρωξα κ έπεσε κάτω κ άρχισα να φωνάζω στα μικρόφωνα πως δεν έχουν καμιά δουλειά στις πλάτες των αγωνιστών να στήνουν εθνικιστικές παρελάσεις κ καθώς πήγαινα να συνεχίσω έκλεισε ο λαιμός μου κ θυμήθηκα πως το προηγούμενο βράδυ είχα πάει σε κάτι μπουζούκια κ όπως τραγούδαγα το τραίνο της βίσση τα έδωσα όλα κ ήταν λογικό να μη μπορώ να μιλήσω.
    κ καθώς τα συλλογιζόμουν όλα αυτά σκάσανε οι μπράβοι κ με μαζέψανε.

tsimpouklano, θα θελες. =)
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

Senior Member wraithgr's Avatar

Στην αρχη ημουν σε ενα σκοτεινο στρογγυλο κτιριο που εφερνε σε φαρο, υγρασια κλπ και εμενα λεει εκει. Ηταν μια φαση σκοταδια,αερας, εμπαζε κλπ αλλα εγω εξηγουσα στην κοπελα μου οτι δεν προλαβαινω να το φτιαξω γιατι εχω δουλεια καιεχω αργησει. Φτανω στη "δουλεια" που ηταν σε ενα αμερικανικο steak house και μολις προλαβα να δω τη sharon stone (στα καλα της ακομα) να πηγαινει στο πισω δωματιο (απο οτι φαινεται η δουλεια μου ηταν κατι αναμεσα σε james bond και ντετεκτιβ γιατι αμεσως σκεφτηκα οτι κατι παιζεικαι πρεπει να την ακολουθησω. Φτανω καπου κρυφα που βλεπω τη σαρον, ενα τεραστιο καβουρα και το αφεντικο και των 2 που ηταν επισης καποιο απροσδιοριστο οστρακοειδες, οπου το αφεντικο εβριζε τον καβουρα γιατι δεν ειχε καταφερει να με σκοτωσει. Οποτε σε καποια φαση του λεει "7 καστρα" που καταλαβαινα εγω οτι πρεπει να τα πληρωσει ο καβουρας για να μη του σπασουν τις δαγκανες φαση τιμωρια. Ο καβουρας κανει κατι σε στυλ "μα δεν εχω τοσα" και του φωναζει ο αλλος "τι δηλαδη, δεν μπορω να σου σπασω τις δαγκανες οποτε θελω;" και τις σπαει και τις 2 επι τοπου. Μετα εφυγα και πηγα εξω στο μπαρ, και πανω που βγηκε ο καβουρας εξω εξαλλος (του ελειπε και ενα ματι τωρα) και ερχοταν κατα πανω μου, ξυπνησα..
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

ο μπομπ που ηταν;
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member wraithgr's Avatar

Στον ανανα κατω απο τη θαλασσα. Στο συγκεκριμενο ονειρο δεν εκανε εμφανιση αν και δεν ξερεις, οσο ημουν στο φαρο δεν πολυκοιταξα στο νερο...
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

Senior Member 00i00's Avatar

εγω χτες ειδα οτι με κυνηγουσε ενας ρινοκερος στην Φλωρινα

το θεμα ειναι οτι ποτε δεν πηγα στην Φλωρινα

Senior Member

Έχει καταντήσει αηδία, όποτε βλέπω στον ύπνο μου οτι οδηγάω, δεν πιάνουν ποτέ τα φρένα. Έτσι και χθες.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Έχει καταντήσει αηδία, όποτε βλέπω στον ύπνο μου οτι οδηγάω, δεν πιάνουν ποτέ τα φρένα. Έτσι και χθες.
    κοίτα να ηρεμήσεις, όλα αυτά είναι άγχος
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Δράκος ikonoklast's Avatar

ή δυο μπριζόλες κάθε βράδυ.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by my_troubled_Mind View Post
    είδα πως πέθανε η πρώην μου και μια μέρα πριν λέει είχε γαμηθεί με ένα γνωστό. την πήρα τηλ. το πρωϊ να την ρωτήσω αν όλα καλά και ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ.
    Quote Originally Posted by GG* View Post
    μεγαλη καριολα
    αν πεθανει στ'αληθεια μην της τηλεφωνησεις

Senior Member

Δεν έχεις και άδικο κοιλιά, αλλά δυστυχώς το άγχος δεν ελέγχεται.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Δεν έχεις και άδικο κοιλιά, αλλά δυστυχώς το άγχος δεν ελέγχεται.
    Μετά από καρδιολόγους / Νευρολόγους / Ψυχιάτρους, μπορώ να σου δώσω ένα σωρό συμβουλές
    Από κει που δεν κατάφερνα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου χωρίς να κάνω εμετό (και τότε πάχαινα όμως ) κοιμάμαι σαν πουλάκι. (Μου πήρε σχεδόν 1 χρόνο βέβαια).
    Και όλα αυτά πριν αρχίσουν σοβαρά βάσανα.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

χτες ειδα ενα πολυ γαμηστερο αλλα μεχρι να πλενω μαπα, δοντια και να χεσω το ξεχασα, γιαυτο θα πω για το απο επροψε...

ημασταν με την παρεα των βετερανων θρασαδων και την οικογενεια στο βουνο για πρωτομαγια
    ολα εβαιναν καλως...οι σαρκες ψηνοταν ανεμελες και οι ρετσινες παγωναν μεσα στο ρεμα

ξεφνικα απο τον ουρανο αρχισαν να πεφτουν αυτοκινητα, κουρσες συγκεκριμενα
    ακομα πιο συγκεκριμενα επεφταν απο ανατολικα μερια οποτε εγω φωναζα στους αλλους να παμε να καλυφτουμε στον γκρεμο κλπ
    μετα και αφου ειχε γεμισει ο τοπος σιτροεν,τουοτα κλπ ειπα παω να φερω βοηθεια...με το σκουτερακι μου εφτασα σε ενα παραθαλασιο μερος
    εκει παρκαρω την μοτοσυκλετα πισω απο μια εκκλησια...στην εισοδος αναβω ενα τσιγαρο και απο μεσα βγαινει υπερσεβαστικος μουναρος με ταγερακι,φουστα/γοβα/σεξουαλικο γυαλι και με ζηταει φωτια (η εκλησσια δεν ηταν εκκλησια μεσα αλλα γραφεια)
    με λεει τι γινεται συντελεια κι ετσι σχεδιο? λεω οχι μαναμ δε μπορει καποια λογικη εξηγησις θα υπαρχει
    εκεινη την στιγμη ενα τανκερ στην θαλασσα κανει 90 μοιρες στροφη και με ταχυτις ισαμε ξακοσους κομβους τρακαιρνει την στερια και βγαινει ισαμε την εκλησσια
    τοτε λεω της πιπιτσας οριστε, τα κουμπιουτερς φταινε, καποιοι μασωνοι χακαραν τα αεροπλανα και τα πλοια
    εχεις δικιο με λεει ακουγεται λογικο και τοτε λεω εγω, αμαν το σκουτερακι, παω πισω απο την εκκλησια και τελικα καποιο αρχιδι με το κλεψε

τοτε βγηκε ενα τεραστιο ΟΥΦΟ μεσα απο την θαλασσα και μεχρι να πεταξει πεντε δεκα λεηζερ ξυπνησα

α να πω οτι τωρα τελευταια βλεπω συνεχεια τετοια με συντελειες κλπ
    περα απο αυτα τα στανταρ με γαμηστερα γαμηsha κλπ

ισως να φταιει που ακουω συχνα αυτο...

αργοτερα αμα εχω κουραγιο θα πω κι αυτο με το Dark Side Of The Moon και την συντελεια
    αν και ουτε αυτο πρεπει να ενδιαφερει κανεναν αφου ουτε σε αυτο ειδα ΕΡιτη...γενικα και στα ονειρα fail

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Σε ένα τρένο που διασχίζει μία άγνωστη χώρα και στο οποίο όλοι μιλάνε "ξένα", νιώθω μία κάποια ασφάλεια, ακόμη και χωρίς εισητήριο. Οι άνθρωποι είναι σα να βρίσκονται σε παραλλήρημα καθώς προφέρουν όλες αυτές τις άγνωστες λέξεις, μια ψυχρή ακαταλλαβίστικη φωνή από τα ηχεία με ενημερώνει για τις επικείμενες στάσεις και το τρένο αναπαράγει ένα γοητευτικό μονότονο ήχο πάνω στις ράγες, το κεφάλι μου γεμάτο μουσική. Διασχίζουμε ερημιές που μαρτυρούν με το χειρότερο τρόπο πως κάποτε πλημμύριζαν από ανθρώπους.

Νιώθοντας τη παρουσία κάποιου δίπλα μου, στο διάδρομο, ξεκολλάω το κεφάλι μου από το τζάμι. Ελεγκτής. Η στολή του στη τρίχα, φρεσκοξυρισμένος, κρατόντας το ειδικό εργαλείο ακύρωσης εισητηρίων. Τόσο τυπικός και προσεγμένος, τόσο τρομακτικός. Φοράει παπούτσια σαν αυτά τα μποξερ. Το ένα καφέ το άλλο μαύρο. Ξαφνικά τον λυπάμαι, τον συμπαθώ λίγο. Δε μου φαίνεται πια το ίδιο απειλητικός. Του δείχνω με χαρακτηριστικές χειρονομίες πως δεν έχω εισητήριο και μαζί κολλάω και ένα χαμόγελο του στυλ "ούτε είμαι διατεθιμένος να βγάλω, παράτα με". Βγάζει το μπλοκάκι για να μου κόψει πρόστιμο.

- Θα σας παρακαλούσα να μου επιδείξετε το δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο πιστοποίησης των προσωπικών σας στοιχείων. Μπορείτε να πληρώσετε αμέσως αν θέλετε και έχετε τη δυνατότητα, διαφορετικά εντός είκοσι ημερών.

Αμέσως μετά την έκπληξη ρε_μαλάκα_μιλάει_ελληνικά, σκέφτομαι πως δε χωράω πια στο τρένο, πρέπει να κατέβω. Την ίδια στιγμή διακριτικά ανασηκώνει το σακάκι του, φανερώνοντας τη λαβή του όπλου του.

Στο βάθος του βαγονιού δύο ηλίθιοι μαλώνουν, τους παρατηρώ μόνο επειδή βρίσκονται πίσω από τον ελεγκτή και μέσα στο οπτικό μου πεδίο, ίσως μου φαίνονται γαμάτοι, ίσως είναι οι τύποι που θα με σώσουν.

Μπαίνουμε θεσσαλονίκη?

Μα.
    It is known.

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-0 με γκολάρα Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του 19χρονου δεξιού μπακ μας, αδερφού του Νίκου του βάζελου. Σουτάρα από τη σέντρα, ανήμπορος να αντιδράσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Είχαμε και μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα με τον Σίτο Ριέρα (έχει φύγει από πέρσι)

Παίζαμε σε γήπεδο μπάσκετ, μάλλον στο Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη.

Ξύπνησα πορωμένος, ήθελα να πάω γήπεδο
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.