λεπον...εχω εναν 100αρι κομπο Peavey εδω και κατι αιωνες...τεσπα κανει ενα περιεργο θορυβο οταν παιζω το ηχειο
κατι μου λεει οτι εχει πεθανει..παιζει κανονικα σε ενταση αλλα κανει ενα ενοχλητικο ηχο τακ τακ τακ
κοιταξα συνδεσεις και ειναι κομπλε αποσο φαινεται...εβγαλα το ηχειο να παω να το δοκιμασω αλλα πριν αρχισω τις βολτες ειπα μηπως παιζει καμμια ιδεα.??
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
οχι απλα καψουρης...καμμενος ..παμε για ηχειο
**σωσιας σου στην αργολιδα γκονζο να ξες...λεγαμε με γκουλ ..ρε μηπως.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
δινει κανα φθηνο πιατινι κανεις? αρχιδια?
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
oooooH I like that!
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
εξελισσομαι σε μπερνης γαμω αλλα δεν μπορω να μην σπαμμαρω.. εχει ακουστα κανεις αυτο? http://www.drumstore.gr/productsdesc.php?id=2054
Το κουπί.
Φίλος λέει να μάθει μπάσο. Όλα οκ και καλά, αλλά το παλικάρι δεν έχει παίξει και ποτέ κάποιο άλλο μουσικό όργανο, μπορεί κάλλιστα να είναι άλλος ένας-που-άρχισε-το-γρατζούνισε-λίγο-και-το-παράτησε.
Ποιο είναι το θέμα μας; Με βάση αυτό που είπαμε αξίζει να πάει για κάτι σαν αυτα τα Harley Benton του thomann που είναι πάμφθηνα; Αρχή είναι και μιλάμε για σόλο καταστάσεις στο χώρο του (στο pc κτλ για να μάθει πιστεύω), όχι μπάντες και τέτοια για αρχή και, οσο να'ναι, και να μην το πάει παραπέρα έχουμε τη μινιμουμ ζημια που ακόμα και αν το παρατήσει μένει και ένα ξύλο για να βγάζει πίτσες από το φούρνο.
Ή...
...είναι τόσο κουπιά που δεν αξίζει ούτε αυτό - και ακόμα και με τον κίνδυνο να πάνε χαμένα τα παραπάνω χρήματα - αξίζει καλύτερα να πάει σε κάτι σε 200-300€ (τιποτα ibanez gsxr, fender squire v-mod κτλ.);
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
πρεπει να χει ξαναγινει συζητηση εδω με το ιδιο θεμα.. τα περισσοτερα ατομα που ξερω και εγω εχουνε ξεκινησει με κουπια πιστευω μπορει μια χαρα να μαθει να παιζει και αν μετα απο 3 4 μηνες γουστερνει ακομα περισσοτερο το μπασο παιρνει ενα καλυτερο.. αλλα τοσα μπασα υπαρχουνε στο νοιζ κοιτα πρωτα εκει
Αν πάρει όμως ένα εντελώς κουπί, αν προχωρήσει και θέλει κάτι καλύτερο, το άλλο και άχρηστο θα είναι και δύσκολα θα πουληθεί. Αν έχει τη δυνατότητα, ας πάρει έστω ένα Squier με 200-300 ευρώ, που αργότερα αν δεν παίζουν τα φράγκα για καλύτερο, να μπορεί να του αναβαθμίσει μαγνήτες, ηλεκτρικά, να βρει ξέρωγω κάνα καλύτερο μπράτσο από ebay κου-λου-που.
Προσωπικά (μιλώντας για κιθάρες βέβαια, αλλά και στα μπάσα ίδιο είναι λογικά) προτιμώ ένα φτηνό κινέζικο όργανο από εταιρεία που βγάζει και καλά ιαπωνικά ή αμερικάνικα, παρά ένα φτηνότερο κινέζικο από εταιρεία στην καλύτερη περίπτωση κορεάτικη, που το ακριβότερό της όργανο κάνει κάτω από χιλιάρικο.
Και επίσης ναι, κοιτάμε και noiz, μπορεί να βρεις καλό κομμάτι σε χαμηλότερη τιμή. Απλά λίγο ψάξιμο, γιατί πολλοί κοστολογούν αυτά που πουλάνε 20 ευρώ κάτω απ' τον κατάλογο του thomann.
Και τέλος, μιας και μιλήσαμε για thomann, πριν γίνει η παραγγελία, μια ματιά σε ελληνικά eshop δεν έβλαψε κανένα. Έχω βρει αρκετά πράγματα στις ίδιες τιμές με το γερμανό, ή και φθηνότερα. Ενδεικτικά λέω www.prostage.gr και www.musicorama.gr
Απλά λόγω της κατάστασης, υπάρχει θεματάκι με τη διαθεσιμότητα.
ρε, για πείτε μια πόσο πάει περίπου ένα σετάρισμα-ίσιωμα-γουατέβερ μπάσσου? + ένα σετ χορδών?
το'φερα από Ναύπακτους και ψήνω να αρχίσω να γρατσουνάω ξανά όταν έχει πανσέληνο.
Μην αρχίσετε τα τράβα στον τάδε και στον δείνα,σε πατέρα φίλης θα το πάω( ο βιμπράτος στα εξάρχεια) αλλά θέλω από πρίν να ξέρω πόσο πάνε αυτά περίπου να δω το πότε και το πώς καθότι άφραγκος και χρεωμένος παλιόπουστας κατήντησα. Μη γίνομε και ρεζίλι και δεν έχουμε να πλερώ.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ