με το συμπάθειο: πάτε καλά; τί έρχεστε να κάνετε τέτοια εποχή αθήνα;
με το συμπάθειο: πάτε καλά; τί έρχεστε να κάνετε τέτοια εποχή αθήνα;
this is radio freedom.
Life begins at 45°.
Μέσα στο αυτοκίνητο δεν παλεύεται ... bonus λόγος: να κάνω καμιά βόλτα με μηχανή. μου χει λείψει και αυτό το ρημάδι.
1) e4, c5
2) Νf3
μαζι τα φαγαμε.Originally Posted by atom_smasher
εγω καταλαβα οτι θα ερχοσουν να μεινεις στα μπετα, το ερωτημα μου δεν ηταν γιατι ερχεσαι ελλαδα, ηταν γιατι ερχεσαι αθηνα. αφου λες και για χωρια και παραλιες οκ, λογικο.
this is radio freedom.
Α οκ. Εσύ το εννοουσες κυριολεκτικά!Πόρτο ράφτη θα Μαϊ και χωριο. Αλλά θα κάνω και πέρασμα από Αθήνα. Κλείνον άστυ.
1) e4, c5
2) Νf3
Απλά MLR
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εγώ πάντως κάνω αυγά μάτια στον μικροκυμάτων![]()
![]()
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Τι λέτε μωρέ ζαβά. Δηλαδή τα σπας σε πιάτο έτσι χύμα και τα βάζεις στο φούρνο;![]()
μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ακούσει, λολ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
τελευταια μερα δουλειας πριν τις διακοπες, σχολαω 4 ωρες νωριτερα απο το συνηθισμενο και παω αεροδρομιο για ελλαδα. δυο μερες αθηνα να δω φιλους και μετα χωριο. εχω ηδη βαλει προγραμμα με βιβλια κολυμπι, φαγητο και παλια βιντεο γκεημ .. επισης εσκασα γραφειο με τζην, αξυριστος, και το πουκαμισο ξεκουμπωτο ετσι για να μπουμε στο κλιμα![]()
Shall I say I was wrong, if I'm right?
λοιπον, ειναι απλα
χρειαζεσαι ενα μπολ και ενα πιατο.
ριχνεις στο μπολ δυο αυγα, αλατι, πιπερι και λιγο γαλα και χτυπας.
βαζεις στο πιατο λιγο βουτυρο και το βαζεις για ενα λεπτο στον φουρνο μικροκυματων, οπως φανταζεστε, το βουτυρο λιωνει και απλωνεται στο πιατο
ριχνεις το μιγμα αυγα-γαλα στο πιατο με το βουτυρο και το βαζεις στον φουρνο μικροκυματων για αλλα δυο λεπτα
ανοιγεις τον φουρνο, ανακατευεις αλλο λιγο και το βαζεις για αλλο ενα λεπτο.
ετοιμος.
εγω στο αρχικο μιγμα εβαλα και λιγο τυρι και γαλοπουλα. επισης δεν μπλεκεις με τηγανια, λαδια και ιστοριες. ωραιο πραμα.
this is radio freedom.
συγνώμη που παρεμβαίνω στην εκπομπή "μαγειρική για αυτούς που βαριούνται να πλύνουν ένα τηγάνι" αλλά όλη η μαγεία στην ομελέτα δεν είναι το οτι είναι ΤΗΓΑΝΙΤΗ ???
I'll bury you in your god's fucked garden