Quote Originally Posted by Khalkji View Post
με το συμπάθειο: πάτε καλά; τί έρχεστε να κάνετε τέτοια εποχή αθήνα;

εχεις δικιο. καλυτερα εδω πανω.
αλλα επειδη ειμαι σε διακοπες και εχω πολυ χρονο θα μπορουσα να σου βρω ευκολα 32 λογους για να ειμαι στην Αθήνα αύριο.

Spoiler
Πάμε;
Spoiler
1. Οικογένεια. Γονείς και αδερφή. Εχω να τους δω 10 μηνες. Μου λείψανε. Άσε το υπόλοιπο σόι που εχει και το χαβαλε του και ας μην γουσταρεις να βλεπεις τα μουτρα του μισού ούτε σε κηδεία.
2. Ζέστη. Καύσωνα. Κόλαση. Πες το όπως θες. Χόρτασα κρύο και φέτος. Θέλω να είμαι στην σκιά και να χει 40 και οχι αμα γυρίσω σε καμιά γωνία και δεν "βαράει" ηλιος να βάζω μπουφάν. ούτε άλλη βροχή. Φτάνει.
3. Διακοπές. Σημαίνει ξεφεύγεις απο την καθημερινότητά σου, την ρουτίνα. Γεμίζεις μπαταρίες. Κάτι που το χω πραγματικά ανάγκη μετα απο 1 χρόνο σερί καθαρισμα παιδικών κάθε βράδυ, χάνοντας την μέρα μου και τα απογεύματά μου.
4. Να μην βλέπω την φάτσα του αφεντικου μου.
5. Να μην αναπνέω τον καπνό του αφεντικού μου.
6. Να μην ακούω τα προσωπικά ζητήματα/προβλήματα του αφεντικού μου.
7. Να μην ακούω τα επαγγελματικά προβλήματα του αφεντικού μου.
8. Να μην ακούω τα προβλήματα στην δουλειά που θα πρέπει να κάνω κάτι γι αυτο.
να μην ακούω την γκρινια του αφεντικού μου για κάποιο γαμημένο σημαδάκι στο πάτωμα το οποίο είδε κάποια και τους γκρινιαζε.
9. Να μην δουλεύω για αρκετές μέρες και να ξεχαστω σε ενα βιβλιο χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι άλλο.
10. να φύγει το άγχος που δεν είχα ποτέ στην ζωή μου και προσφάτως έχω αποκτήσει για το μέλλον μου για την ζωή μου για το που πάω και που είμαι. και απο την δουλεία μου που μου το μεταφερει το αφεντικο. Όπως όταν δούλευα σε σινεμά και είχα φτάσει στα όρια και κάθε νύχτα σχόλαγα 3. Έχει τύχει μεσα στον χειμώνα να γυρίσω σπίτι και 5...Είναι καιρός να αρχίσω να σκέφτομαι το επόμενο βήμα. όπως είπε και κάποιος φίλος εδω πάνω πολύ σοφά : " δεν πρέπει να περάσεις και άλλον χειμώνα σε αυτή την δουλεια".
11. Έτερο ήμισυ. θα περάσουμε επιτέλους κάποιες μερες μαζί χωρίς να τρέχουμε για λογαριασμους, νοικια, δουλειές, ανάποδα ωράρια, και όλα τα υπόλοιπα κέρατα που τρέχουμε όλη την χρονιά. Οι τελευταίες μέρες ως το τέλος του έτους, μιας και θα λείπει απο την Δανία.
12. Να μαι σε μια παραλία και να νιώθω την αύρα της θάλασσας με την αλμύρα της και να χαζεύω το μπλε της χρώμα.
13. Να ακούσω τζιτζίκια.
14. Να δω τον παππου μου και την γιαγιά μου μετά από 4 χρόνια. Ίσως για τελευταία φορά- φτασαν 96.
15. 15γουστος στο χωριό. Μετά από 12 χρόνια περίπου αν θυμαμαι καλα.
16. Να δω φίλους, παλιούς και αγαπημένους, να λυπηθούμε γι αυτούς που χάσαμε, να πιούμε, να χαρούμε, να ανανεώσω την επαφή, να μάθω τα νέα τους, να γνωρίσω τα παιδιά τους, να δω πως είναι. Κάποιους έχω να τους δω 1,5 χρόνο ή και περισσότερο.
17. Να φάω ένα νόστιμο φαί και φρούτα. κάποια να τα κόψω κατευθείαν από το δέντρο τους.
18. Να φάω σουβλάκια .πιτόγυρα και καλαμάκια πειτε τα όπως θέλετε/ στον πούτσο μου. Εγω θα τα φάω.πολλά.
19. Να δω ένα ηλιοβασίλεμα και μια αυγουστιατική πανσέληνο.
20. Να κάνω νυχτερινό μπάνιο και να αράξουμε μετά στην παραλία.
21. Να γυρίσω στην γειτονιά μου να δω τα μέρη που μεγάλωσα και ζουσα.
22. Να κοιμηθώ στο σπίτι μου. στο κρεββάτι μου.
23. Να γεμίσω εικόνες από την Ελλάδα. Έστω και εν μέσω κρίσης. Δικιά μας είναι και αυτή.
24. να πιω μια παγωμένη μπύρα που θα την απολαύσω και όχι επειδή δεν γίνεται να πιείς τίποτα άλλο.
25. Να μιλήσω με ανθρώπους που θα πιάσουν το χιούμορ μου - όσο ηλίθιο και αν είναι ώρες ώρες - και να μην χρειάζεται μετάφραση.
26. Να παίξω σκάκι με έναν άνθρωπο/φίλο απέναντί μου να τον βλέπω στα μάτια.
27. Να αποτοξινωθώ από το er. facebook και τα συναφή εννοείται.
28. Να κλείσω το λάπτοπ και να το ανοίξω τέλος του μήνα.
29. Να βάλω σε μία σειρά τις σκέψεις μου.
30. Να πάω σε έναν θερινό σινεμά.
31. Να χαζέψω την Ακρόπολη και να κάνω μία βόλτα στην Πλάκα.
32. Να ακούσω μουσική απλά κοιτώντας έξω.
Κατάλαβες; Σταμάτησα στο 32, έναν λόγο για κάθε χρόνο της ζωής μου