Μιχάλη, νομίζω ότι δεν διαβάζεις (προσεκτικά) τα ποστ μου. Είπα και πριν ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης. Απλώς αναγνωρίζω την ύπαρξη ενός μεγάλου κύματος όπου γυναίκες μουσικοί μπαίνουν σε ηλεκτροδοτούμενα (σικ) σύνολα και κάνουν το κομμάτι τους. Δεν τις έχω ρωτήσει μία-μία τις τσιτσίκες "ακούτε Grace Slick, την θεωρείτε τραγουδιστική επιρροή σας;". Απλώς όπως και να το κάνουμε τραγουδίστριες όπως η επόμενη έχει πιο ΡΟΚ νοοτροπία. Δεν ακούει ούτε Therion ούτε Medieval Steel ούτε Thou Art Lord ούτε ΠΑΖΟΥΖΟΥ(ΝΙΑ).
Αναφορικά με όλα τα άλλα να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν μπαίνω σε κάποια διαδικασία σχετικής βαθμολόγισης του ΡΟΚ και του ΜΕΤΑΛ. Λες ότι δεν πιάνουν το φήλινκ οι μέταλ μπάντες των ροκ. Δεκτό. Στα αυτιά σου δεν το πιάνουν. Άλλοι ακροατές ίσως να μην ενδιαφέρονται να επαναληφθεί το φήλινκ αυτό. Να θέλουν κάτι καινούριο. Ίσως να θέλουν μια τεχνοκρατική εκδοχή του Sound of Silence (Heir Apparent) και μια τίγκα στη μέταλ δυναμική του Paint It Black (το έχουν διασκευάσει πολλές μπάντες, όπως θα ξέρεις).