Μετά το "The Misfortune Teller", έσκασε μύτη και δεύτερη τζούρα από το επερχόμενο EP των Down. Τσεκάρετε εδώ
Μετά το "The Misfortune Teller", έσκασε μύτη και δεύτερη τζούρα από το επερχόμενο EP των Down. Τσεκάρετε εδώ
Last edited by Tyler_Durden; 26-07-2012 at 17:16.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ξεθαψα αυτη τη κομματαρα πριν λιγο απ'το thelema ep των κυρίων. μαλλον το καλύτερο τους τραγούδι
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Αναζητείται κομμάτι στη σόλο καρριέρα John Frusciante, από όσο θυμάμαι μεγάλο σε διάρκεια και ψυχεδελικό, πιθανώς instrumental, πιθανώς το πρώτο σε δίσκο του, εδώθη αν δε κάνω λάθος κάποια άκυρη στιγμή απο το χρήστη μιμιν. Κάντε δυο-τρείς προτάσεις, νομίζω το έχουμε.
http://www.youtube.com/watch?v=5CPEytGMpRY
αν και δε ξέρω πόσο καλός είμαι στο να βρίσκω τέτοια
tt0274518
Κατεβαίνει αυτό
Ενδιαφέρον φαίνεται.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
το Before The Beggining εκεινη την στιγμη ηταν το μονο ασμα που υπηρχε στο συμπαν...αν καταλαβα καλα ποιο ποστ εννοαε ο ικονοκλαστς
τα παραλές, διότι πάντα υπήρχε κ αυτό
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
καποιος καλος μαρτυρας του ιαχωβα
να ανεβασει σε κανενα ραπιντ το πρωτο hamilton face band υπαρχει?
έχουμε πει γι' αυτό;
τίμιος φρέσκος δίσκος των Brian Jonestown Massacre. Θα έλεγα ότι η συνθετική τους προσέγγιση έχει άλλάξει, χτίζοντας μελωδίες πάνω σε απλές επαναληπτικές δομές.
αυτό βέβαια είναι και θετικό και αρνητικό, ανάλογα με το αν η βάση που ανέφερα παραπάνω είναι γαμώ ή όχι. συνήθως στο δίσκο είναι, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα
να ακούσετε, ποπ ψυχεδέλειες θα σας χαϊδεύουν τα αυτιά μέσα στον καύσωνα
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ναι ναιαι μου
(ντωμεταξυ ο ψυχανωμαλος αντι να σβησει τα τελευταια του αλμπουμ εσβησε τα πρωτα....μα τι παιδι)
σε αλλα νεα...
Damon Moon & the Whispering Drifters - 2012 - Lungs, Dirt & Dreams [Adair Park Recordings, 2012]
Παλιά, κραταιά Metal Blade. US-ίλα με ΓΚΟΘ.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Cat Power - 2012 - Sun [Matador Records, 2012]