τι νουμερο φορας? και 110 πολλα ειναι....................τσεκαρε εδω τιμες ..απο λαρσα με 6 ευρο αντικαταβολη....απλα να βρεις νουμερο ειναι το θεμα
http://www.europesports.eu/index.php...n&limitstart=0
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Δεν είμαι φαν φενικότερα των μπασκετικών παπουτσιών,τα θεωρώ πολύ χοντροκομμένα και μου φέρνουν στο μυαλό κιτς μεταλλάδες που τα φοράγανε με στενό τζιν στα 90'ς.
αλλά τα τζόρνταν είναι άλλο πράμα ρε παιδί μου. ρετρό με την καλή έννοια.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
εχει πολλα ρετρο τζορνταν αποτι βλεπω γιαυτο στοπα....
εννοειται οτι τα μπασκετικα ειναι ασχημα...και αυτα που θες οσο ωραια και να φαινονται ειναι βαρια και ασηκωτα
δεν κτλαβαινω πως μπορεις να φορας καθημερινα παπουτσι βαρυ που να πιανει κ αστραγαλο...κουραση
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
έχεις δίκιο,δεν είχα σκρολλάρει αρκετά τη σελίδα προς τα κάτω και έκρινα κάπως βεβιασμένα.
για το βάρος δεν ξέρω ρε συ,γενικά τα τελευταία αθλητικά που εχω πάρει είναι λίγο ογκώδη(air max ltd και κάτι χιπστερικά μποτάκια αντίντας) οπότε δεν ξέρω.
βέβαια πιτσιρικαίοι έχουμε περάσει και από σατανιστικές μάρτινς ή και βέρμαχτ οπότε δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα.
επίσης,λάτρεψα αλλά δεν έχει νούμερο:
http://www.europesports.eu/index.php...mid=71&lang=el
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
δε συμφωνώ, στο πόδι μου φαίνονται πολύ πιο κομψά από άλλα φλωροπεδιλοειδή αλλά ΟΚ ΓΟΥΣΤΑ (στις γυναίκες τουλάχιστον, άντρα δεν έχω δει ακόμα να τα φοράει)
a monkey in silk is a monkey no less
Θυμάμαι σαν σε όνειρο να παίρνει το μάτι μου κάποιον να τα φοράει αυτά τα παντοφλέh του korrupter, αλλά ήταν πολύ αργά για να νιώσω οτιδήποτε, μετά τη χειμωνιάτικη ψυχρολουσία όταν είδα ένα μπούλη να φοράει αυτά τα ugg(που λέει και το google) σε δημόσιο χώρο.
Μιλάμε για αυτές τις προβειές...
![]()
Resistance is useless
μεγεια μας
(βγηκα μια γυρολημνια (καστοριας) με σταρακι...5 μερες ποναω)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
για τι απόσταση μιλάμε?
αν και το σταράκι δεν είναι ούτε για 100 μέτρα περπάτημα...
Rock or Nothing
η γυρολημνια καθαρα ειναι 8. εγω πρεπει να εκανα 11-12! κοντα στο 3ωρο
οταν εκανα κοπηλασια το ετρεχα...τωρα το περπαταω και κουραζομαι
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ωραία φάση να έχεις τέτοια διαδρομή για τρέξιμο πάντως.
Rock or Nothing
τον μεσα "κυκλο" εννοειται ε
χαχαχα ναι το κατάλαβα. ο έξω παίζει να είναι μαραθώνιος
Rock or Nothing