εχω ελαχιστα χρηματα πανω μου..φτανουν για ενα χοτ ντογκ και εισητηριο να γυρισω σπιτι. καθομαι σ ενα παγκακι στον πιο πολυσυχναστο δρομο και αρχιζω να τρωω..και ξαφνικα χωρις να πολυκαταλαβαινω τι συμβαινει οικοσιτο κοπροσκυλο σκαρφαλωνει πανω μου με στοχο το χοτ ντογκ μου. .. ριχνω φωνες στον ιδιοκτητη, ζητάει συγχνωμη, παει να μου αγοράσει άλλο χοτ ντογκ ,σηκωνομαι και φευγω, μενω νυστικη (ειχα και ενοχες που δεν τον αφησα να επανορθωσει με νεο χοτ ντογκ)
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Εννοείται τον "αφήνεις" να σου αγοράσει άλλο χοτ ντογκ αντί να φύγεις νηστική για να έχεις κάτι να γράψεις τσαντισμένο ποστ μετά... Μπόνους μείον πόντοι αν τον έβρισες φεύγοντας, μπορεί να ήταν ηλίθιος αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να επανορθώσει...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Σήμερα είχα το δικαστήριο. +110 ευρώ πρόστιμο (εκτός των 250 που έχω πληρώσει ήδη) επειδή ήμουν ανασφάλιστος όταν είχα το ατύχημα, για το οποίο ΔΕΝ ευθυνόμουν και ήμουν ο μόνος με υλικές και σωματικές βλάβες.
ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!11
Μόνο ξαπλωμένο με πιάνετε, μουνόπανα.
Life begins at 45°.
σιγά ρε μάηκολ νάητ, χαλάρωσε.
I'll bury you in your god's fucked garden
Έλα ρε, είμαι στο σωστό φόρουμ για να μιλάω έτσι.
Life begins at 45°.
Πινκάρω για το υπονοούμενο, αλλά λες μαλακίες![]()
Life begins at 45°.
μια φίλη μου έφυγε χθες στα 23 της..
κάνε καλό πετάλι εκεί πάνω ε..
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?
Bad C να φανταστω ή δυστυχημα?
καλες βολτες να κανει ευχομαι
Τροχαίο. Πόσο ειρωνικό να καβαλάς μια ζωή δίτροχο και να σκοτώνεσαι σε τετράτροχο... Κρίμα :/
Life begins at 45°.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
προσωπικα μουτζωσα επειδη ειναι μαλακια εκ μερους σου να οδηγεις ανασφαλιστο οχημα.
αν χτυπησεις ανθρωπο-η ακομα χειροτερα σκοτωσεις-σου παιρνουν ευκολα το σπιτι για αποζημιωση.
ο μπλιτζερ ειναι απλα ηλιθιος επειδει τονιζει το "ΔΕΝ ευθυνομουν" λες και παιζει κανενα ρολο.
ειναι εξισου ηλιθιο με το να πινεις και να οδηγεις καθως σε περιπτωση ατυχηματος η ασφαλεια-και να εχεις- δε σε καλυπτει,
ελπιζω να σε καλυψα